Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > te qeshim se bashku... Vlerësimi i Temës: 46 votime, mesatarja 3.91.
Gjithsej 126 faqe: « E parë ... « 65 66 67 68 69 70 71 72 73 [74] 75 76 77 78 79 80 81 82 83 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
myzeqari
daddy

Regjistruar: 14/10/2004
Vendbanimi: England
Mesazhe: 2498

Re: PA DASHUR TE OFENDOJ LUSHNJARET

Citim:
Po citoj ato që tha aa_loku_el
thone qe ne lushje kafsha me e eger eshte LEPURI , ndersa pija me e forte eshte FANTA ......... a eshte e vertete ??????????? hahahahahhaahahahahhaahaa

Ne qoft se te bie rasti , te shkosh ne Lushnje , se mos shkon me keto mend qe ke , se ndryshe perfundove si delja qe shkruajte me poshte

Mirekuptim !

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 04 Shtator 2005 00:12
myzeqari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të myzeqari Kliko këtu për të kontaktuar me myzeqari (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të myzeqari't! Kërko mesazhe të tjera nga: myzeqari Shto myzeqari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto myzeqari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
aa_loku_el
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 17/08/2005
Vendbanimi: athine
Mesazhe: 66

-

hi myzeqar . do ta kem parasysh keshillen tende per sa i perket lushjes , une nuk e di se nga te kemi ty , por megjithate keto shprehje kundra lushjes nuk i shpika une , me te degjuar i kemi , pasi une personalisht kam shum miq e shok nga ky qytet dhe jane njeres te persosur, ishte thjeshte nje shaka. __________ pershendetje nga klodi .

Mesazh i vjetër 04 Shtator 2005 13:26
aa_loku_el nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të aa_loku_el Kliko këtu për të kontaktuar me aa_loku_el (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: aa_loku_el Shto aa_loku_el në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto aa_loku_el në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Demokrate4ever
Veteran ne forum

Regjistruar: 27/06/2005
Vendbanimi: Eastern Seaboard
Mesazhe: 4434

Ç´ËSHTË POLITIKA?

Djali: Babi, më duhet të bëj një hartim për shkollën. A mund të të pyes diçka?

I ati: Po si jo, biri im, çfarë don të pyesësh?

Djali: Ç´është politika?

I ati: Hmm, le të marrim shtëpinë tonë si shembull. Unë jam ai që merr rrogë kështu që le të quhem -Qeveria. Mamaja jote është ajo që merret me levrimin e parave, kështu ate e quajmë -Parlamenti. Ne kujdesemi për ty dhe interesat e tua, kështuqë ne të quajmë ty -Populli. Pastaj sherbetoren e quajmë si Klasa Punëtore dhe vellain tënd të sapolindur, si e Ardhmja.
A e kuptove?

Djali: Jo tamam, por..., dhe në atë moment zingëroi telefoni dhe babi e mori telefonin... sqarimet më të hollësishme sikur mbetën për herën tjetër.

Atë natë u zgjua djali pasi që vëllai i vogël qante, dhe shkoi për të shikuar se çfarë kishte që nuk shkonte. Ai vuri re që vëllai i kishte mbushur breket, kështu që shkoi tek dhoma e prindërve ku gjeti te ëmen në një gjumë të thellë. Atëherë djali shkoi tek dhoma e sherbëtores ku pa nëpermjet vrimës së çelësit t´jatin në krevat me sherbëtorën. Asnjëri nga përsonat në krevat nuk dëgjoi trokitjet e kujdesshme të djalit, kështu që djali u kthye tek dhoma e tij dhe u zhyt në shtrat.

Mëngjesin që pasoi:

Djali: Babi, më duket se e kam kuptuar tani se çfare është politika.

I ati: Sa mirë biri im, ma shpjego mua tani me fjalët e tua.

Djali: Mirë, ndërsa Qeveria i hypën Klasës Punëtore, Parlamenti fle në gjum të ëmbël.
Popullit nuk i vihet veshi fare ndërsa e Ardhmja është plot e përplot me m... kundërmim.

Mesazh i vjetër 08 Shtator 2005 07:00
Demokrate4ever nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Demokrate4ever Kliko këtu për të kontaktuar me Demokrate4ever (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Demokrate4ever't! Kërko mesazhe të tjera nga: Demokrate4ever Shto Demokrate4ever në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Demokrate4ever në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Demokrate4ever
Veteran ne forum

Enver Hoxha, ftoi njëherë një plak që t´i tregonte ndonjë tregim të vjetër nga jeta e tij. Ai e mori plakun tek kopshti me lule.
- Shumë të bukur e paske bërë kopshtin me lule - i tha plaku
- Unë kopsht të tillë me lule kam bërë tërë Shqipërinë, - ia preu Enveri duke gjetur rastin për të bërë pak propagandë.
- A jam i ftuar të të tregoj përralla unë ty, apo ti të më tregosh përralla mua ? - e pyeti plaku

Mesazh i vjetër 08 Shtator 2005 07:06
Demokrate4ever nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Demokrate4ever Kliko këtu për të kontaktuar me Demokrate4ever (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Demokrate4ever't! Kërko mesazhe të tjera nga: Demokrate4ever Shto Demokrate4ever në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Demokrate4ever në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Demokrate4ever
Veteran ne forum

Zonja Shpati do te blejë një papagall. Shkon në dyqanin e shpezëve dhe shef në kafaz dy papagajt e fundit.
Zonja Shpati i drejtohet shitësit dhe i thotë:
Dua këtë papagallin këtu
Shitësi:- Nuk mund të jap vetëm njërin..
Dhe pse thotë zonja Shpati …
Sepse njëri flet vetëm anglisht e tjetri është përkthyes…

Mesazh i vjetër 08 Shtator 2005 07:08
Ruby_DR
Special

Regjistruar: 29/04/2005
Vendbanimi: aty ku nuk ta pret mendja
Mesazhe: 2080

hahahahahahahhahahahahahahahahhahahahah
e fort je Deni

Mesazh i vjetër 08 Shtator 2005 07:19
Ruby_DR nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ruby_DR Kliko këtu për të kontaktuar me Ruby_DR (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ruby_DR't! Kërko mesazhe të tjera nga: Ruby_DR Shto Ruby_DR në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ruby_DR në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amstel
me kerkoi kush????

Regjistruar: 22/09/2004
Vendbanimi: tu bo pall ariu neper bote
Mesazhe: 3736

hahhhahahahah se na shkrive ku i gjete moj aman.

Mesazh i vjetër 08 Shtator 2005 15:13
Amstel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amstel Kliko këtu për të kontaktuar me Amstel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Amstel Shto Amstel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amstel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Demokrate4ever
Veteran ne forum

hahahahahahahaha dhe une kam qeshur me lot... Ja dhe nje tjeter.

Në nje krahinë paksa larg qytetit, nje zonje shkon te fqinja e saj dhe i thote:
-Erdha t'ju kerkoj te falur se, nje nga pulat e mia ju shkaterroi lulet.
-Une ju kerkoj ndjese se qeni im hëngri pulen tuaj.
-O, s'prish pune! Qenin tuaj e shtypa pak me pare me makinen time.

Mesazh i vjetër 08 Shtator 2005 23:41
Demokrate4ever
Veteran ne forum

Teoria dhe praktika

Teori është, kur njeriu din të gjitha, por nuk funksionin asgjë. Praktika është, nese gjithçka funksionon, por askush nuk din pse. Te Microsofti janë të dyjat së bashku. Asgjë s´funksionon dhe askush s´din pse!

Mesazh i vjetër 08 Shtator 2005 23:47
halfgang
A_N_O_N_I_M_U_S

Regjistruar: 04/06/2005
Vendbanimi: NERIELO RECORD'S
Mesazhe: 2924

treni....

ne tren nje burre kishte perballe nje goce dhe ajo nuk kishte veshur gje poshte minit... ulte koken ky dhe shikonte midis kofsheve te saj... e kuptoi goca dhe i tha duke hedhur kembe mbi kembe...
- tani po te shkel syrin....
vete ky tek stoli ngjitur me gocen dhe mbas disa muhabetesh qe shkembyen ajo i thote te fusi dy gishta tek ......a
-pse di dhe te fershkellej???? - thote burri i habitur....

Mesazh i vjetër 09 Shtator 2005 00:09
halfgang nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të halfgang Kliko këtu për të kontaktuar me halfgang (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: halfgang Shto halfgang në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto halfgang në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 03:45 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 126 faqe: « E parë ... « 65 66 67 68 69 70 71 72 73 [74] 75 76 77 78 79 80 81 82 83 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > te qeshim se bashku...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar