Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil sure... ja sa te mbaroj BB dhe erdha akoma sjeni takuar ju te dy keni qe ne mengjes ...
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil sure... ja sa te mbaroj BB dhe erdha
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA akoma sjeni takuar ju te dy keni qe ne mengjes ... deri ne 3 bashke ishim mi por se ze gjumi ate pa me puth cike mua
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA akoma sjeni takuar ju te dy keni qe ne mengjes ...
__________________ .
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA akoma sjeni takuar ju te dy keni qe ne mengjes ... Bjonde ne te dy kur do takohemi?
mu be xheloz vllai
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil deri ne 3 bashke ishim mi por se ze gjumi ate pa me puth cike mua deri ektu paska shkuar puna ...ne une kujtoja se i kishte poezit per Ciljeten ai i paska pas per ty ...eh cna e more kalane nga brenda o Jovan bregu ...
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil deri ne 3 bashke ishim mi por se ze gjumi ate pa me puth cike mua
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Bjonde ne te dy kur do takohemi? Si e ke syrin per nga vera si stine mire te duket... vape ...diell...det ...
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Bjonde ne te dy kur do takohemi?
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA Si e ke syrin per nga vera si stine mire te duket... vape ...diell...det ... OK. Te bej planet. Vallahi tani ne dimer jo.
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA Si e ke syrin per nga vera si stine mire te duket... vape ...diell...det ...
Citim:Po citoj ato që tha shelgu OK. Te bej planet. Vallahi tani ne dimer jo. planet ti le ty ne dore une se mos me harron librin
Citim:Po citoj ato që tha shelgu OK. Te bej planet. Vallahi tani ne dimer jo.
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA planet ti le ty ne dore une Bjonde...ja te te jap nje vere qe tani
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA planet ti le ty ne dore une
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Bjonde...ja te te jap nje vere qe tani kalo nga mejhonja
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Bjonde...ja te te jap nje vere qe tani