Regjistruar: 16/01/2011 Vendbanimi: Tirane Mesazhe: 343
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA skupton gje jo plasa une tu ja shpreh shelgut dhe asgje ska kuptu mos u lodh kot jo shelgu
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA skupton gje jo plasa une tu ja shpreh shelgut dhe asgje ska kuptu mos u lodh kot
__________________ ♥♥♥!Dont change for anyone let them love you for who you are!♥♥♥
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil tregoja me stil nuk jam tip qe shprehem sidomos kur shoh qe eshte pak vone
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil tregoja me stil
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
Citim:Po citoj ato që tha Ajris nuk jam tip qe shprehem sidomos kur shoh qe eshte pak vone mos ja shpreh me fjale por me xheste... dhe me shume finese meshkujt ndonjehere mezi i kapin sinjalet
Citim:Po citoj ato që tha Ajris nuk jam tip qe shprehem sidomos kur shoh qe eshte pak vone
__________________ .
Regjistruar: 28/10/2010 Vendbanimi: Dans tes rêves.. Mesazhe: 8269
Citim:Po citoj ato që tha Piktor Bien sur. Je parle non escrive. Tu parles et tu ecris , mais il faut pas .
Citim:Po citoj ato që tha Piktor Bien sur. Je parle non escrive.
__________________ "Tmerrohem kur e mendoj boten pa mua!!"--Jean-Paul Sartre
Regjistruar: 03/02/2007 Vendbanimi: larg & afer Mesazhe: 10972
Glaku ku humbi?
Regjistruar: 14/05/2006 Vendbanimi: Bitchfield Mesazhe: 2637
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil tregoja me stil tregoja me mesazh me mir heq dhe sikletin Lule smorra vesh gje sdi frengjisht une
__________________ Si nuk u bera njehere moderator...
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil mos ja shpreh me fjale por me xheste... dhe me shume finese meshkujt ndonjehere mezi i kapin sinjalet une bej perjashtim..kam angelin deshmitare
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil mos ja shpreh me fjale por me xheste... dhe me shume finese meshkujt ndonjehere mezi i kapin sinjalet
Citim:Po citoj ato që tha RIP Gibbs tregoja me mesazh me mir heq dhe sikletin Lule smorra vesh gje sdi frengjisht une Ndaj bere ? ???
Citim:Po citoj ato që tha RIP Gibbs tregoja me mesazh me mir heq dhe sikletin Lule smorra vesh gje sdi frengjisht une
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Ndaj bere ? ??? pikerisht pra mo
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Ndaj bere ? ???
Eshte ketu ne forum ai qe po me pelqen)))))