Regjistruar: 28/10/2010 Vendbanimi: Dans tes rêves.. Mesazhe: 8269
Citim:Po citoj ato që tha RIP Gibbs pikerisht pra mo ah mire qe e paskam pat gabim.
Citim:Po citoj ato që tha RIP Gibbs pikerisht pra mo
__________________ "Tmerrohem kur e mendoj boten pa mua!!"--Jean-Paul Sartre
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 03/02/2007 Vendbanimi: larg & afer Mesazhe: 10972
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Tu parles et tu ecris , mais il faut pas . di ta lexoj e ta flas vertet deri diku se e kam pas 10 ne te mesmen por, nuk di ta shkruaj.
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Tu parles et tu ecris , mais il faut pas .
Regjistruar: 14/05/2006 Vendbanimi: Bitchfield Mesazhe: 2637
Citim:Po citoj ato që tha Ajris Eshte ketu ne forum ai qe po me pelqen))))) vej bast 10 euro qe jam une
Citim:Po citoj ato që tha Ajris Eshte ketu ne forum ai qe po me pelqen)))))
__________________ Si nuk u bera njehere moderator...
Citim:Po citoj ato që tha Piktor di ta lexoj e ta flas vertet deri diku se e kam pas 10 ne te mesmen por, nuk di ta shkruaj. Te pelqen?
Citim:Po citoj ato që tha Piktor di ta lexoj e ta flas vertet deri diku se e kam pas 10 ne te mesmen por, nuk di ta shkruaj.
Regjistruar: 16/01/2011 Vendbanimi: Tirane Mesazhe: 343
Citim:Po citoj ato që tha RIP Gibbs vej bast 10 euro qe jam une pse je kaq i bindur gibbs?
Citim:Po citoj ato që tha RIP Gibbs vej bast 10 euro qe jam une
__________________ ♥♥♥!Dont change for anyone let them love you for who you are!♥♥♥
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
Citim:Po citoj ato që tha RIP Gibbs vej bast 10 euro qe jam une hahahaaaaaaaaaaaaaa toke e xanum je me shume vonese Ajris
__________________ .
Citim:Po citoj ato që tha Ajris pse je kaq i bindur gibbs? te isha i bindur nuk vija 10 euro
Citim:Po citoj ato që tha Ajris pse je kaq i bindur gibbs?
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil hahahaaaaaaaaaaaaaa toke e xanum je me shume vonese Ajris qyqa mdoli nami per gibbs nejse
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil hahahaaaaaaaaaaaaaa toke e xanum je me shume vonese Ajris
Citim:Po citoj ato që tha Ajris Eshte ketu ne forum ai qe po me pelqen))))) Po ti kur ke guxim e thu kaq hapur ne forum dergoi nje meszh e po nuk e kuptoi na ço fjale. Eh dashuria.
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil hahahaaaaaaaaaaaaaa toke e xanum je me shume vonese Ajris shshshshs ti shejtone se morra nje VKM dhe te nxorra nga pallati..lere gocen te shprehet