Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Ditet e mia pa ty... Vlerësimi i Temës: 10 votime, mesatarja 4.60.
Gjithsej 119 faqe: « E parë ... « 66 67 68 69 70 71 72 73 74 [75] 76 77 78 79 80 81 82 83 84 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Enya
Shpirt # 1

Regjistruar: 12/02/2006
Vendbanimi: Orange, CT
Mesazhe: 4096

Ne ditet e mia pa TY.

...Ti e ke ndjere gjithmone transformimin tim.E ke lexuar dhe prej selargu.

Nuk kisha nevoje te bisedoja me TY, e ndjeja se TI do e kuptoje heshtjen

time. E ndjeja se TI do mbyllje syte dhe do thithje aromen e harreses sime.

E ndjeja se TI gjithmone me ke dhene te drejte, dhe kur kam qene wrong.

E ndjeja se duart e Tua nuk deshironin te shkruanin me gjate, sepse nuk

deshiroje te te mallkoja.

...Ti e ke ndjere gjithmone kenaqesine shpirterore timen. E perjetoje cdo

gezim qe une kaloja. Ti e ndjenje zemerimin tim &pa me pare cehren kurre.

Ti me vidhje kujtimet, kurre pa t`i dhuruar. Ti me zemeroje, per te me lumtu

ruar. Ai ishte sekreti i te qeshurave Tona te pafund.

....Ti e ke ndjere gjithmone transformimin tim. Ti me ke vrare zemren, pa

qellim. Ti me ke plagosur enderrat, pa patur te tille deshire. Ti me ke fale

pagjumesine, pa e ditur sesa me trishtoje me mungesen Tende.

...

Enya.

october 24, 2007

USA.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 24 Tetor 2007 22:14
Enya nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Enya Kliko këtu për të kontaktuar me Enya (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Enya Shto Enya në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Enya në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vlonjati99Tave
Arrakat

Regjistruar: 15/12/2003
Vendbanimi: A Silent Night, A Secret Tear, Wishing You Were Here
Mesazhe: 2169

EHHH CA TE BEN DASHURIA.. :p.. JO VETEM TE SHKRUASH QE TE BEN E TE BEN.. PO DHE TE KAPESH PRINDRIT PER DORE E NE PARIS TE FRANCES TI COSH PER BURRE :p:p:p

P.S: DITET E MIA PA TY, JAN SI NJE LULE QE PO THAHET PAK NA PAK, NGA PA UJE'ITJA

Mesazh i vjetër 24 Tetor 2007 22:40
Vlonjati99Tave nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vlonjati99Tave Kliko këtu për të kontaktuar me Vlonjati99Tave (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vlonjati99Tave't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vlonjati99Tave Shto Vlonjati99Tave në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vlonjati99Tave në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Sot kisha zgjimin ne sy ,e kisha per ty.U vesha per ty,fluturova dhe gjumin e lash pas kraheve per ty.U bera si era duke kerkuar te mbushja gjoksin tend me pak jete por ti nuk ishe.

Zgjata duart te te arrija por ti nuk ishe.Hapa krahet te me perqafoje por ti serish nuk ishe.Te kerkova neper rreze drite ti serish nuk ishe.Me kot kerkova te kacavirresha pas zerit tend ,ti serish nuk ishe.Me kot tentova ta beja serish ,perseri,perseri por ti nuk ishe asgjekundi.

U zemerova me veteveten,u gringa me krenarine,nuk fola mè me ndergjegjen.Pastaj brodha rrugeve te ketij qyteti ne kerkimin tend ,por serish me kot.Nuk arrija te gjeja as gjurmet e tua qe te prihja shpresat dhe ty te te gjeja pas ndonje buzeqeshje. Me erdhi serish deshira per cigare.Kisha kohe qe nikotinen nuk ma kerkonte krenaria.Sa i marre jam thash me vete dhe per nje cast i bezeqesha kesaj dite pa ty ironikisht.Fillova te bashkejetoj me pritjen ne kerkim te aromes tende qe do te me sillte lajtmotivin e dites.Pastaj u ngaterrova midis germash,nikotines,dhe diskutime baresh ne tentativen per te harruar helmin e kesaj dite nga mosqenia jote.

E cuditshme si filloj te bej procesin e vetvetes sa here qe krenaria ve ne loje ndjenjat e mia.Djalli dhe engjelli brenda meje jane ne konflikt te perjetshem midis tyre dhe vazhdojne serish te me vrasin me hipokrizin e egoizmit shpirteror.E treta veten sot me mijra arsye absurde dhe vazhdova qe arsyes ti jap nje kuptim abstrakt.

Neper reflekse buzeqeshjesh veten e gjeja te huaj megjithse midis miqsh ,megjithse buzeqeshjen e bluaj neper dhemb si ilac per dhimbjet e shpirtit.

Pastaj nje cast,nje moment dhe zeri yt u be imi duke i falur drite erresires se kesaj dite-nate .Dhe une buzeqesha me shpirt duke e harruar kete dite sepse ti arsyet abstrakte i vrave vetem me nje tingull zeri.Sa bukur eshte te perkedhelesh nga zeri yt dhe te harrosh gjithcka.Sa bukur eshte te te dedikosh kete dite ku ti nuk ishe por dita ty te perket.

Ej...

Se harrova te te thoja ...

Asgje,asgje... .

Mesazh i vjetër 25 Tetor 2007 22:56
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SHKODRANI I QESHUR
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 19/03/2005
Vendbanimi: Italy
Mesazhe: 634

Re: Ne ditet e mia pa TY.

Citim:
Po citoj ato që tha Enya
...Ti e ke ndjere gjithmone transformimin tim.E ke lexuar dhe prej selargu.

Nuk kisha nevoje te bisedoja me TY, e ndjeja se TI do e kuptoje heshtjen

time. E ndjeja se TI do mbyllje syte dhe do thithje aromen e harreses sime.

E ndjeja se TI gjithmone me ke dhene te drejte, dhe kur kam qene wrong.

E ndjeja se duart e Tua nuk deshironin te shkruanin me gjate, sepse nuk

deshiroje te te mallkoja.

...Ti e ke ndjere gjithmone kenaqesine shpirterore timen. E perjetoje cdo

gezim qe une kaloja. Ti e ndjenje zemerimin tim &pa me pare cehren kurre.

Ti me vidhje kujtimet, kurre pa t`i dhuruar. Ti me zemeroje, per te me lumtu

ruar. Ai ishte sekreti i te qeshurave Tona te pafund.

Shkelqyeshem....

....Ti e ke ndjere gjithmone transformimin tim. Ti me ke vrare zemren, pa

qellim. Ti me ke plagosur enderrat, pa patur te tille deshire. Ti me ke fale

pagjumesine, pa e ditur sesa me trishtoje me mungesen Tende.

...

Enya.

october 24, 2007

USA.

Mesazh i vjetër 26 Tetor 2007 14:49
SHKODRANI I QESHUR nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SHKODRANI I QESHUR Kliko këtu për të kontaktuar me SHKODRANI I QESHUR (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: SHKODRANI I QESHUR Shto SHKODRANI I QESHUR në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SHKODRANI I QESHUR në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Dedikuar asaj...

Ndonjehere do te doja te isha si era.
I lire per tu endur dhe dehur mijra shpirtra.
I lire per te perkedhelur lekuren duke u ngaterruar midis flokeve.
Poezia me ben te jem shpirt i lire e vertet.
E vertet qe fjala thyen prangat e reales dhe nganjehere me ushqen me dashuri imagjinare qe jetojne ne boten e saj.
Ndonjehere harroj dhe dal nga ky trishtim kronik poezish duke kerkuar nje shpirt per te dehur me shume sesa me ka dehur mua egzistenca e saj.
Ndonjehere humbas neper romantiken e absurdes dhe brenda meje lind iluzioni i dashurise se perjetshme.
Ate qe se kam gjetur kurre neper rruget e pafunda te trishtimit tim.
Trishtim i cili merre fryme vetem neper vargje poezish qe se di kujt i perkasin.
Ditet i kaloj duke buzeqeshur pa shkak dhe ndonjehere dredh nga nje
cigare poezi ku trishtimin e kam nikotine.
E di qe me ben keq,e di qe ky trishtim poezish te le shijen e hidhur pas,por smundem te mos i fal pak helm vetes.
Por une nuk lodhem kurre duke buzeqeshur ,here ironikisht botes dhe here cilter vetes.
Kam kerkuar te dal nga monotematika e vargjeve qe ty te trishtojn pa mase por smundem te shkruaj per lumturine ne keto caste .
Nuk e di por lumturine une e kam memece .
Jam i lumtur dhe kaq ,asgje me shume dhe asgje me pak.
Kur je i lumtur do te thuash gjithcka dhe nuk thua asgje.
Nuk thua asgje dhe thua gjithcka.
Prandaj dhe une humbas neper labirinte mendimesh ndonjehere per te kerkuar fjalet e duhura .
Por serish e gjej veten ,gjej fjalet ,gjej buzeqeshjen neper tinguj dhe vargje kengesh qe ti mi sjell me dashje pa dashur...
Une jam si zog dhe kerkoj folene time pèr ta ngritur atje ku buzeqeshja jote jeton.
Atje ku bota dhe ti nga trishtimi me mbron...

Mesazh i vjetër 29 Tetor 2007 19:20
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Pleshtja
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 20/06/2007
Vendbanimi: U.S.A
Mesazhe: 196

Te urrej apo te dua...!!!
Nuk di se ku gjendem, te ja mbath apo te rri, te tretem apo te jetoj...!
Ti je dhe s'je...Stomakun ne fyt e ndjej, nje kafshatë qe se pështyj por as dot se riperterij...
Nje shuplakë ne fytyre qe dhemb e djeg ne shpirt...
Nga t'ja mbaj, nje udhekryq pa udhë, perpara hapin s'e hedh as mbrapa dot nuk kthehem...
Oh ndjenje e mallkuar, erë shkaterruese, fortunë qe shemb edhe shkembinje - ma more shpirtin!
Me ke lene mes tokes e qiellit...
Pse me thua te dua, kur pluhur i hodhe rruges tone qe as gjurmet mos te mbeteshin...???
Pse qan kur shpirtin me helmove...???
Ç'farë kerkon nga un, mos valle simpati?
Mos duhet te me vije keq per ty?
A mos kerkon qe edhe trupin, kete pjese te mbetur si antikitet i nje ikone te lashte, a mos kerkon qe edhe kete ta copetosh...???
Epo merre nje sopate e jepi fund - nje here e mire, nuk me vjen keq, nuk ka ç'me duhet pasi shpirt e zemer i ke therrmuar...
Nuk ke faj jo, nuk kemi faj - keshtu qenka kjo jete, te tjere duam, te tjere na duan e me te tjere perfundojme... Sa e vertete qe eshte kjo shprehje, shpresoj dhe ti te jesh i bindur per kete?
Sa shpejt u hodhe ne krahet e tjetres, si munde ta bëje?
Ç'farë ke ne vend te zemres, gure apo shkemb?
E ç'kishte ajo me shume qe un s'pata?
Nuk te urrej jo, te betohem... nuk di ne te vertete ç'fare ndjej ne keto momente...!!!
Fat te kesh, ta uroj me gjithe zemer por nuk di sa vlere ka ky urim sepse jemi te vegjel kundrejt forces natyrore, edhe pse un te uroj ajo patjeter do te hakmerret...ehhhh, u lodha, me lodhe...
Nje dite do zgjohem nga kjo enderr e do te mbledh çdo copez timen e dikush ka per t'me ndihmuar ta ngjis perseri, e nese Jo... ska problem, ti qofsh i lumtur...

Mesazh i vjetër 29 Tetor 2007 23:14
Pleshtja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Pleshtja Kliko këtu për të kontaktuar me Pleshtja (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Pleshtja't! Kërko mesazhe të tjera nga: Pleshtja Shto Pleshtja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Pleshtja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
elsaaa
Grrrrrrrr

Regjistruar: 20/07/2003
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 2047

kjo tema na hallakat ndjenjat...co boni kshu mer se na moret nqafe.....
p.s pleshtja shume bukur...

Mesazh i vjetër 29 Tetor 2007 23:18
elsaaa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të elsaaa Kliko këtu për të kontaktuar me elsaaa (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: elsaaa Shto elsaaa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto elsaaa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
bleta punetore
sindikaliste

Regjistruar: 15/08/2006
Vendbanimi: kosherja n.176
Mesazhe: 2075

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
U treta per pak vere
ku alkoli te me bredh neper gjak
Ti te me ulesh ne preher
Dhe une te te puth nga pak.
U treta per pak vere
ku te pi dhe te dehem
per buzet e tua te ngre dolli
pastaj mbi trupin tend te prehem
U treta per pak vere
U treta per pak TY
Nese dashuria do ish alkol
Te dehur do ishim te dy.

elsaaaa... pse fluturo me red bull?!
ishe qe ishe, ket qe vje era alkool mund te na e kishe sjelle te shamata!

Mesazh i vjetër 29 Tetor 2007 23:22
bleta punetore nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të bleta punetore Kliko këtu për të kontaktuar me bleta punetore (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: bleta punetore Shto bleta punetore në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto bleta punetore në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
elsaaa
Grrrrrrrr

Regjistruar: 20/07/2003
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 2047

bleta....prandaj jemi te dehura ne te dyja.......tani e kuptova...

Mesazh i vjetër 29 Tetor 2007 23:28
elsaaa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të elsaaa Kliko këtu për të kontaktuar me elsaaa (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: elsaaa Shto elsaaa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto elsaaa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
briseide
Shtrige

Regjistruar: 12/02/2007
Vendbanimi: Rrefime memece
Mesazhe: 4388

Wink

Ne ditet e mia te verteta pa ty te zbulova fytyren,dhe per kete te falenderoj.

Mesazh i vjetër 30 Tetor 2007 00:08
briseide nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të briseide Kliko këtu për të kontaktuar me briseide (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: briseide Shto briseide në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto briseide në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 05:55 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 119 faqe: « E parë ... « 66 67 68 69 70 71 72 73 74 [75] 76 77 78 79 80 81 82 83 84 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Ditet e mia pa ty...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar