Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil 14.5 haahhahaa me vonese si polici
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 23/11/2007 Vendbanimi: Frankfurt Mesazhe: 6857
Ka na nji gja te re ketej, apo te iki t'ja fus.....gjumit une?
__________________ I am the author of my life; unfortunalty, I'm writing in pen & can't erase my mistakes.
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
shtriga mroma vizio
__________________ .
Regjistruar: 30/04/2008 Vendbanimi: mu ke guri, qe bon xixa Mesazhe: 1800
Citim:Po citoj ato që tha Vizioner Ka na nji gja te re ketej, apo te iki t'ja fus.....gjumit une? Futja vizo e fli mendjen ...gjumit
Citim:Po citoj ato që tha Vizioner Ka na nji gja te re ketej, apo te iki t'ja fus.....gjumit une?
__________________ "tie ciu' in pe de mussa che in carru de bo"
Mroma bruni mire e ke se neser ne 3 bie zilja , por thashe te shikoja nje here ketej se cfare behet kushtu darkave
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil shtriga Cik me shpejt motra, se sheh si ia zura mendimne pa e thene Dulsja fare. Vizio mbrema.
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil shtriga
isha tu bo gili vili ne fejsbukur moj motrani wooow e bukur ajo vizio
Citim:Eria Vizio mbrema. LG Eria
Citim:Eria Vizio mbrema.
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil isha tu bo gili vili ne fejsbukur moj motrani Ne krye te detyres jemi gjithandej, po jo kshu de, se na turperove
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil isha tu bo gili vili ne fejsbukur moj motrani
Minuta e 35 dhe 2 : 0 per Ukrahinen! Ah Deutschland, Deutschland..