kurt
.........
Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021
|
Citim: Po citoj ato që tha ESHI
Kurti, vete kerkove receten, une mora mundimin dhe te shkrojta receten ktu dhe tani lazy Boy me thote pune shume,,,, te garantoj qe pregatitja nuk te merr me shume kohe se sa nje mesazh ktu ne fh. Une mendova se do na tregoje si doli..... Sonte do vime nga ty dhe duam Tasqebap,,,s'ka justifikime , me mire ta bejme kshu se nuk do e besh kurre ti.
Tani me kujtove dhe mua mamane, te djelen e kishim dite byreku,,, pasi ishte pushim ajo,,,. Ju kujtohen njerzit te dielave me tepsi ne duar duke i marr nga furra?
hahaha, ke te drejte qe jam shume lazy, akoma nuk kam dale jashte sot, kam kaluar gjithe diten duke shkiuar saturday night live skits, kam qesh shume sot, edhe pak do dal te bej nji vrap se koka po me dhemb duke u shtri tane diten ne couch and in bed, .
te falenderoj shume por receta ktu do jete, tani e di se ku ta gjej kur t'vendosi te gatuaj nje dite. kur gatuaj bej vetem steaks ne grill dhe sallat me kastraveca domate voj ulliri and french feta chese me pak ufull e kripe. thjesht dhe shpejt
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|