Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Mendime te castit...
Gjithsej 1090 faqe: « E parë ... « 768 769 770 771 772 773 774 775 776 [777] 778 779 780 781 782 783 784 785 786 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Ashley
Veteran ne forum

Regjistruar: 22/10/2010
Vendbanimi: thelle ne zemren tende.....
Mesazhe: 2499

Ditet me te bukura kto kane qene))

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 27 Janar 2011 19:00
Ashley nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ashley Kliko këtu për të kontaktuar me Ashley (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ashley't! Kërko mesazhe të tjera nga: Ashley Shto Ashley në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ashley në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Deb* është moderator/e në këtë nën-forum   Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner

Do kete qene Douglas Heffernan ke "King of Queens" ai eshte puntor dhe shofer i shpejte

Aman Vizio, se kam nje jave qe pres nje pako dhe s'me ka ardh akoma. C;mu desh mua qe e bera te me vinte me UPS. S'eshte hera e pare qe me ndodhin vonesa te tilla. Te pakten ta conin te posta qendrore e ta merrja atje, meqe te shtepia s'po i kap dot. Dhe te mendosh qe dera ku duhet te trokasin ata eshte mu te dhoma ku une rri me se shumti.

M.C Na mbyti bora o njerez, c'behet keshtu?!.

Mesazh i vjetër 27 Janar 2011 19:36
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

Lodhje

Mesazh i vjetër 27 Janar 2011 20:40
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Lodhje

Pak masazh motra?

Mesazh i vjetër 27 Janar 2011 20:54
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha shelgu

Pak masazh motra?

vllai si te ka motra ty ... te lodhi komshija sot apo u tregua altruiste

Mesazh i vjetër 27 Janar 2011 20:56
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

vllai si te ka motra ty ... te lodhi komshija sot apo u tregua altruiste

Komshija the?

Boh, e kam shume plake kete qe ka mbetur. Debore e madhe sot motra, po ngro veze. No puna hiq

Mesazh i vjetër 27 Janar 2011 20:58
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vizioner
...ne Timon

Regjistruar: 23/11/2007
Vendbanimi: Frankfurt
Mesazhe: 6857

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*

Aman Vizio, se kam nje jave qe pres nje pako dhe s'me ka ardh akoma. C;mu desh mua qe e bera te me vinte me UPS. S'eshte hera e pare qe me ndodhin vonesa te tilla. Te pakten ta conin te posta qendrore e ta merrja atje, meqe te shtepia s'po i kap dot. Dhe te mendosh qe dera ku duhet te trokasin ata eshte mu te dhoma ku une rri me se shumti.

M.C Na mbyti bora o njerez, c'behet keshtu?!.

Deb, u pa puna, sonte ne darke ver nje leter ke vendi ku e kane lene ato sot ne mjes dhe shkruj qe: JAM KETU, TROKISNI KE DERA---->X Po erdhen prap neser ne mjes e lexojne.

p.s. Por vishu, se mos te gjejne ne krevat aq heret sic viken ato . Ketu ke une, te lejne orar nga ora 8-16 dhe ta bllokojne gjithe diten pastaj!

Mesazh i vjetër 27 Janar 2011 21:02
Vizioner nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vizioner Kliko këtu për të kontaktuar me Vizioner (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vizioner't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vizioner Shto Vizioner në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vizioner në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha shelgu

Komshija the?

Boh, e kam shume plake kete qe ka mbetur. Debore e madhe sot motra, po ngro veze. No puna hiq

Te kam thene gjej komshinj te mire degjoje ndonjehere motren me raste festash

me leje te largohem une nashti?

Mesazh i vjetër 27 Janar 2011 21:09
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Andrea Pirelli qeka Turll ...................ej bela vrit mendjen kush osht une ... mendova shelgu iher se ai ka qef keto nderrimet pastaj pashe qe nuk ishte ai ...kur ne fund u kujtova qe mund te ishe ti ...po lajmero ti re cun kur do nderrosh nikname na bere me zemer ...
m.c me mire mos mendoj ....

Mesazh i vjetër 27 Janar 2011 22:25
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Deb* është moderator/e në këtë nën-forum   Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Sot jam....... ''mouse potato''.

P.s Zbrazini cik ato kutite e mp-ve, nese doni t'ju shkruajme se na lodhet.

Mesazh i vjetër 27 Janar 2011 22:43
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 03:27 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 1090 faqe: « E parë ... « 768 769 770 771 772 773 774 775 776 [777] 778 779 780 781 782 783 784 785 786 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Mendime te castit...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar