Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Ditet e mia pa ty... Vlerësimi i Temës: 10 votime, mesatarja 4.60.
Gjithsej 119 faqe: « E parë ... « 69 70 71 72 73 74 75 76 77 [78] 79 80 81 82 83 84 85 86 87 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
rea85
Anetar i ri

Regjistruar: 06/11/2007
Vendbanimi: midis perndimit dhe lindjes,ne nje vend pa hapesire,thjesht me shpirt ne shqiperi...
Mesazhe: 4

kiss nga sheqerja

ckemi adi ca po ben tani

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 12 Nëntor 2007 16:09
rea85 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të rea85 Kliko këtu për të kontaktuar me rea85 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: rea85 Shto rea85 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto rea85 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Re: kiss nga sheqerja

Citim:
Po citoj ato që tha rea85
ckemi adi ca po ben tani

U vdeksha une per bjonden time te preferuar...
Hajde ylli im i bukur tregoji te gjitheve sesa poezi te bukura qe ke dhe sesa i embel eshte shpirti yt.
Kiss sheqere ...
Edhe lexo nje cik me lart shkrimet e mia me siper se ke lidhje edhe ti

Mesazh i vjetër 12 Nëntor 2007 16:25
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
rea85
Anetar i ri

Regjistruar: 06/11/2007
Vendbanimi: midis perndimit dhe lindjes,ne nje vend pa hapesire,thjesht me shpirt ne shqiperi...
Mesazhe: 4

Citim:
Po citoj ato që tha daedal
Sa keq qw shkrime dhe dedikime kaq te bukura divulgohen keshtu ne ofeza me fshatare etj. Mijra rreshta dhe vargje...mbase ne kete teme nuk duhet te hyjne ata qe cenojne brengat e te tjereve.

nuk doja te ofendoja asnjeri me ato fjale.ishte thjeshte nje loje midis miqsh.gjithsesi nuk mund te gjykoni kaq lehte.gjithe te mirat.rea85

Mesazh i vjetër 12 Nëntor 2007 16:35
rea85 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të rea85 Kliko këtu për të kontaktuar me rea85 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: rea85 Shto rea85 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto rea85 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
TOEL
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 21/05/2007
Vendbanimi: ne pafundesi
Mesazhe: 223

Re: Re: kiss nga sheqerja

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic

Hajde ylli im i bukur tregoji te gjitheve sesa poezi te bukura qe ke dhe sesa i embel eshte shpirti yt.
Kiss sheqere ...

adi moj adi te dija per tjeter po te them qe ma prishe duke te lexuar sot se di pse po ja kshu

Mesazh i vjetër 13 Nëntor 2007 01:18
TOEL nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të TOEL Kliko këtu për të kontaktuar me TOEL (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: TOEL Shto TOEL në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto TOEL në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Re: Re: Re: kiss nga sheqerja

Citim:
Po citoj ato që tha TOEL

adi moj adi te dija per tjeter po te them qe ma prishe duke te lexuar sot se di pse po ja kshu

Degjo Toel une jam mashkull keshtu qe nuk e kuptoj perse me drejtohesh me moj.
Do isha ofenduar po ta kishte shkruar dikush tjeter qe nuk e njoh por meqense njihemi besoj se duhet te kesh kujdes kur shkruan.
Hajd ja kalofsh mire...
Pastaj ma shpjego pse te prishet qejfi ty njehere ?
Clidhje ke ti?
Hajd me men ne koke here tjeter...

Mesazh i vjetër 13 Nëntor 2007 02:51
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Sa e lehte eshte te dehesh me aromen e lekures tende.
Ta shijoj ate me sy mbyllur dhe te peshperisesh emrin tend ne menyre qe koha te ndalet dhe ta shijoj dhe ajo kete cast .
Cdo hap qe hedh kerkon te kap hijen tende nga pas ne menyre qe te te kem gjithmon timen.
Jam egoist e di por smund te bej ndryshe keshtu jam gatuar.
Naten e mire muza ime ,e nesermja na pret dhe nuk do te kete me dite te miat pa ty.
Ti e vrave apatine ketyre diteve dhe tashme ato ty te perkasin...

Ps: Do mungoj tek ditet e mia pa ty sepse do te jem larg me muzen time bjonde :p

Mesazh i vjetër 13 Nëntor 2007 04:16
buzeqeshja
studente

Regjistruar: 26/11/2005
Vendbanimi: mbi libra...
Mesazhe: 3155

Re: Re: kiss nga sheqerja

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic

Kiss sheqere ...

aavash mar djal mos vdiq....sillni nje gote uje se po na i bie te fiket nga bjondja....epo shuìyqyr tani te pakten di te behen e "ditet e tua me te"

Mesazh i vjetër 13 Nëntor 2007 18:58
buzeqeshja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të buzeqeshja Kliko këtu për të kontaktuar me buzeqeshja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: buzeqeshja Shto buzeqeshja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto buzeqeshja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
doli
nosferatu 4ever and ever

Regjistruar: 11/06/2007
Vendbanimi: Diku aty ku drita e ke veshtire te depertoj.......
Mesazhe: 236

sa ftohte kte nate pa ty e dashur
pa ty qe ngohje shpirtin tim
pa yje eshte edhe kjo nate
qe me dhuron vetem trishtim

as pemet gjethet me nuk i mbajne
per toke i derdhin si te ishin lote
kjo vjeshte qofte e mallkuar
se pa ty ndjekam shume ftohte

tani i vetem rrugen time kerkoj
ate qe humba kur te njofa ty
do kthehem njeriu qe dikur kam qene
ai njeri qe skishte lote ne sy

ndoshta nje dite do te me kerkosh
atehere kur malli do te ngacmoj
une do jeme atje ku ne u njofem
dhe me per ty s'do kem nevoje.

Mesazh i vjetër 20 Nëntor 2007 05:08
doli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të doli Kliko këtu për të kontaktuar me doli (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të doli't! Kërko mesazhe të tjera nga: doli Shto doli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto doli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Zani
... i Zemres

Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: Nen hijen tende...!
Mesazhe: 549

Edhe sot edhe ne vazhdimesi e ndjej se ditet e mia pa Ty jane te pa plotesuara te shterrura dhe krejt boshe!....a thua vall pse kaq shume ju mungon diteve te mia!?cfare ishe Ti per mua?....qe kaq shume ke zere vend ne brendesine e shpirtit tim...!?Ti me je bere truproja e mendjes sime ...e shpirtit tim!...e zemres sime !aty ne cdo cast Ti rri gaditun!....parakalojne shume qe se paku nje pushim dhe nje shoqerim duan ta bejne prane meje ...Jo ! Ti si le as pushim te bejne te tjeret!i ke bere nje rrethoje te forte zemres sime...je murosur brenda saj!...i ke bere rrethoje te celikt dhe e ke mbush me dashuri brenda!...Je bere ikona e saj!...je  porta hyrese dhe mbyllese e zemres sime!...per kete ditet e mia jane te zbehta te hirta sepse ka kohe qe Ti u mungon!....sa shume u mungon!! thuhet se dashuria ne largesi vret ...vritka shume jo pak!...shume!shpresoi te kujtohesh per te gjitha...cdo dite te jetes sate te kujtohesh per ditet e dikujt pa Ty.

Mesazh i vjetër 22 Nëntor 2007 03:36
Zani nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Zani Kliko këtu për të kontaktuar me Zani (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Zani Shto Zani në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Zani në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
jolanda
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 13/11/2007
Vendbanimi: ncncncn emigrim
Mesazhe: 146

Citim:
Po citoj ato që tha Zani
Edhe sot edhe ne vazhdimesi e ndjej se ditet e mia pa Ty jane te pa plotesuara te shterrura dhe krejt boshe!....a thua vall pse kaq shume ju mungon diteve te mia!?cfare ishe Ti per mua?....qe kaq shume ke zere vend ne brendesine e shpirtit tim...!?Ti me je bere truproja e mendjes sime ...e shpirtit tim!...e zemres sime !aty ne cdo cast Ti rri gaditun!....parakalojne shume qe se paku nje pushim dhe nje shoqerim duan ta bejne prane meje ...Jo ! Ti si le as pushim te bejne te tjeret!i ke bere nje rrethoje te forte zemres sime...je murosur brenda saj!...i ke bere rrethoje te celikt dhe e ke mbush me dashuri brenda!...Je bere ikona e saj!...je  porta hyrese dhe mbyllese e zemres sime!...per kete ditet e mia jane te zbehta te hirta sepse ka kohe qe Ti u mungon!....sa shume u mungon!! thuhet se dashuria ne largesi vret ...vritka shume jo pak!...shume!shpresoi te kujtohesh per te gjitha...cdo dite te jetes sate te kujtohesh per ditet e dikujt pa Ty.

SHUME E BUKUR KJO PJESA

Mesazh i vjetër 22 Nëntor 2007 12:12
jolanda nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të jolanda Kliko këtu për të kontaktuar me jolanda (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: jolanda Shto jolanda në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto jolanda në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 22:15 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 119 faqe: « E parë ... « 69 70 71 72 73 74 75 76 77 [78] 79 80 81 82 83 84 85 86 87 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Ditet e mia pa ty...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar