Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Muzika > Video Muzikore > ** Pershendetje me kenge **
Gjithsej 225 faqe: « E parë ... « 69 70 71 72 73 74 75 76 77 [78] 79 80 81 82 83 84 85 86 87 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
tresh
.

Regjistruar: 16/11/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 2752

Citim:
Po citoj ato që tha kotka
Po ku ikni te gjithe keshtu more si qente e liruar nga zinxhiret....(tre pika) sa jeni bere more... se kjo bote qenka shume e vogel....(again three dots)

Une nuk kam u-tube t'ju pershendesja tani, por po ju pershendes keshtu nga thellesia e zemnes time:

POTPURI KENGESH POPULLORE OSE KENGA POPULLORE NA BASHKOI

Si dilni keshtu ore si kofini pas te vjelave

do iki ku rasha mos i vrafsha .thjesht do i hip vaporrit ashtu si thote kenga

i kam hype vaporit
 i kam hype avash-e
tuj mendu per lulen teme,
lulen kujt ia lash-e!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 03 Gusht 2007 21:31
tresh nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të tresh Kliko këtu për të kontaktuar me tresh (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: tresh Shto tresh në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto tresh në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kotka
.....

Regjistruar: 21/06/2007
Vendbanimi: .....
Mesazhe: 3612

Citim:
Po citoj ato që tha tresh

do iki ku rasha mos i vrafsha .thjesht do i hip vaporrit ashtu si thote kenga

i kam hype vaporit
 i kam hype avash-e
tuj mendu per lulen teme,
lulen kujt ia lash-e!

Ah mer Tresh, sa here qe te lexoj ty, nuk e di pse m'kujtohet ai i madhi MIGJENI yne dhe tati.

Mesazh i vjetër 03 Gusht 2007 21:34
kotka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kotka Kliko këtu për të kontaktuar me kotka (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të kotka't! Kërko mesazhe të tjera nga: kotka Shto kotka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kotka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
tresh
.

Regjistruar: 16/11/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 2752

Citim:
Po citoj ato që tha kotka
Ah mer Tresh, sa here qe te lexoj ty, nuk e di pse m'kujtohet ai i madhi MIGJENI yne dhe tati.

po Migjeni ka kene Zoti .Mcus ku une Migjeni ,ndersa une jam nje katnar shkodre me 4 klase shkolle,tjeter kuje ja kena lane tituj ketu  MI-GJENI ???

Mesazh i vjetër 03 Gusht 2007 21:38
tresh nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të tresh Kliko këtu për të kontaktuar me tresh (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: tresh Shto tresh në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto tresh në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
bleta punetore
sindikaliste

Regjistruar: 15/08/2006
Vendbanimi: kosherja n.176
Mesazhe: 2075

kush e bon haremin?
kush e bon haremin?
cunat e ali demit
cunat e ali demit!

oh mari, marjana.....!

po kjo c'a t'kujto mi kotka, se une s'e marr vesht mir, po prap m'pelqe!

Mesazh i vjetër 03 Gusht 2007 21:38
bleta punetore nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të bleta punetore Kliko këtu për të kontaktuar me bleta punetore (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: bleta punetore Shto bleta punetore në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto bleta punetore në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kotka
.....

Regjistruar: 21/06/2007
Vendbanimi: .....
Mesazhe: 3612

Citim:
Po citoj ato që tha bleta punetore
kush e bon haremin?
kush e bon haremin?
cunat e ali demit
cunat e ali demit!

oh mari, marjana.....!

po kjo c'a t'kujto mi kotka, se une s'e marr vesht mir, po prap m'pelqe!

Eh ca m'kujto kjo mu. Nuk po e them fare se m'con ne kujtime shume te thella :..oh mari marjana faqe me nishanka korcare me tingellon kjo mua....(three dots again)

Gjeni ti o Tresh po qen i Zoni, se un sun me gjet kerkan: ..VEC VEDIT

PO JA FUS EDHE UNE NJE TE IKME QYSH TANI ME PUSHIME, SE NA I BOT ME SY. E XHUMA SOT APO JO....

Modifikuar nga kotka datë 03/08/2007 ora 21:59

Mesazh i vjetër 03 Gusht 2007 21:52
kotka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kotka Kliko këtu për të kontaktuar me kotka (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të kotka't! Kërko mesazhe të tjera nga: kotka Shto kotka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kotka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
briseide
Shtrige

Regjistruar: 12/02/2007
Vendbanimi: Rrefime memece
Mesazhe: 4388

Per Bad -Drawn...Jam e sigurte qe te pelqen kjo kenge

Kryptonite - 3 Doors Down

Mesazh i vjetër 04 Gusht 2007 01:28
briseide nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të briseide Kliko këtu për të kontaktuar me briseide (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: briseide Shto briseide në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto briseide në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Gjergj Kastrioti
Veritas Odium Parit

Regjistruar: 22/10/2004
Vendbanimi: God is busy, me too...
Mesazhe: 2957

Citim:
Po citoj ato që tha briseide
Per Bad -Drawn...Jam e sigurte qe te pelqen kjo kenge

Kryptonite - 3 Doors Down

jooooooooooooooooooooooooooooooo...

e pabesueshme..................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
me te vertete......................

FALEMINDERIT...!!!!!!!!!!!
O njerez ju prezantoj me nje nder kenget qe jane me te rendesishme... dhe me te preferuarat per mua....!!!

Brisi me zure me te vertete ne befasi...!!!!!!!!!!!!!!!

Acqua in bocca mi racomando...!

Mesazh i vjetër 04 Gusht 2007 01:33
Gjergj Kastrioti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Gjergj Kastrioti Kliko këtu për të kontaktuar me Gjergj Kastrioti (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Gjergj Kastrioti't! Kërko mesazhe të tjera nga: Gjergj Kastrioti Shto Gjergj Kastrioti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Gjergj Kastrioti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
briseide
Shtrige

Citim:
Po citoj ato që tha bad_drawn_boy

jooooooooooooooooooooooooooooooo...

e pabesueshme..................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
me te vertete......................

FALEMINDERIT...!!!!!!!!!!!
O njerez ju prezantoj me nje nder kenget qe jane me te rendesishme... dhe me te preferuarat per mua....!!!

Brisi me zure me te vertete ne befasi...!!!!!!!!!!!!!!!

Acqua in bocca mi racomando...!

Figurati ... vedi che lo sapevo

Mesazh i vjetër 04 Gusht 2007 01:36
briseide nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të briseide Kliko këtu për të kontaktuar me briseide (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: briseide Shto briseide në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto briseide në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Gjergj Kastrioti
Veritas Odium Parit

Regjistruar: 22/10/2004
Vendbanimi: God is busy, me too...
Mesazhe: 2957

Mire pra ... Brisi ma kap njeher kete kengen ketu edhe une te pershendes shume :p

Mesazh i vjetër 04 Gusht 2007 01:41
Gjergj Kastrioti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Gjergj Kastrioti Kliko këtu për të kontaktuar me Gjergj Kastrioti (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Gjergj Kastrioti't! Kërko mesazhe të tjera nga: Gjergj Kastrioti Shto Gjergj Kastrioti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Gjergj Kastrioti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
briseide
Shtrige

Citim:
Po citoj ato që tha bad_drawn_boy
Mire pra ... Brisi ma kap njeher kete kengen ketu edhe une te pershendes shume :p

so??..s'eshte e veshtire te kuptosh qe me pelqejne Staind

Mesazh i vjetër 04 Gusht 2007 01:45
Ora tani: 04:54 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 225 faqe: « E parë ... « 69 70 71 72 73 74 75 76 77 [78] 79 80 81 82 83 84 85 86 87 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Muzika > Video Muzikore > ** Pershendetje me kenge **

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar