Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Ditet e mia pa ty... Vlerësimi i Temës: 10 votime, mesatarja 4.60.
Gjithsej 119 faqe: « E parë ... « 70 71 72 73 74 75 76 77 78 [79] 80 81 82 83 84 85 86 87 88 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Nuk di nga ti ja filloj sonte.
Nuk po arrij te gjej dot fjalet e duhura dhe humbas pas motivesh te parendesishme.
Nuk e di se pas kujt arsyeje te fshihem ,pas kujt motivi te strukem qe trishtimin e fjaleve qe ti mi solle ta flak tutje.
Si zakonisht e di qe fajtor jam une edhe pa bere faj.
Tashme jam mesuar dhe jetoj dhe kete vetedije saqe kam filluar ti besoj edhe vete qe fajtor jam une.
Nejse, ndoshta nuk eshte momenti i duhur per te thene ate qe dua te them.
Por po arrija te dashurohesha pas asaj paqe shpirterore qe kisha krijuar , qe egzistenca jote kishte krijuar.
Dje kur ikem nga shtepia jone e dyte si e quan ti sikur lame edhe sferen e kristalte qe na mbronte nga bota .
Tashme kam frike te zgjohem sepse agimi mund te me ofroj si dhurate zhgenjimin e te qenurit fajtor per dicka.
Dicka qe mund te me dergoj larg teje...

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 23 Nëntor 2007 00:31
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

A e keni ndier ndonjehere veten te tepert?

Duket sikur futesh ne nje dimension tjeter,ne nje dimension i cili nuk te perket aspak.
Dhe rrotullohesh rreth hijes tende per te gjetur nje arsye qe llogjiken ta flakesh tutje por smundesh.
Ne ate moment duket sikur bota te braktis ,dhe do ta cosh ne djalle por smundesh sepse nuk eshte ajo fajtore.
Pastaj dergon me mijra here veten ne djalle,por nuk arrin kurre te ngopesh.
Dhe e ben serish ,serish gjerisa fjala lodhet dhe e sfilitur prehet mbi heshtjen.
Kam pasur gjithmon aftesine per te arritur te njoh njerzit.
Arrija te lexoja ne syte e tyre psheretimen e shpirtit dhe ushqehesha me sigurite qe vetja me falte.
Por kurre nuk arrita te njoh veten ,te pakten aq sa duhet.
Kurre nuk arrita ta kuptoj veten ,sikur ishte nje trup qe si perkiste shpirtit tim.
Vazhdoj serish te endem midis pasigurise dhe egocentrizmit tim te hershem.
A e keni ndier ndonjehere veten te tepert ?
Une sot e ndjeva...

Mesazh i vjetër 23 Nëntor 2007 23:51
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
TOEL
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 21/05/2007
Vendbanimi: ne pafundesi
Mesazhe: 223

ditet e mija pa ty qaj bertas cirrem dhe perseri jam ky qe jam lote ska ato i fshij

Mesazh i vjetër 24 Nëntor 2007 01:50
TOEL nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të TOEL Kliko këtu për të kontaktuar me TOEL (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: TOEL Shto TOEL në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto TOEL në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
agata
idealiste

Regjistruar: 21/02/2004
Vendbanimi: Utopial
Mesazhe: 2981

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Kam pasur gjithmon aftesine per te arritur te njoh njerzit.
Arrija te lexoja ne syte e tyre psheretimen e shpirtit dhe ushqehesha me sigurite qe vetja me falte.
Por kurre nuk arrita te njoh veten ,te pakten aq sa duhet.
Kurre nuk arrita ta kuptoj veten ,sikur ishte nje trup qe si perkiste shpirtit tim.
Vazhdoj serish te endem midis pasigurise dhe egocentrizmit tim te hershem.

Sikur gjej veten time, ne keto rrjeshta...!

Mesazh i vjetër 24 Nëntor 2007 01:52
agata nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të agata Kliko këtu për të kontaktuar me agata (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të agata't! Kërko mesazhe të tjera nga: agata Shto agata në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto agata në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

...

Eshte zeri saj qe bredh neper mendjen time dhe me zgjon duke me peshperitur ne mengjes.
-Zgjohu endra ime...
Eshte imazhi saj qe prihet ne retinen e syve te mi porsi tatuazh mbi lekure ku zgjimin e ben me te embel dhe ne erresire nuk me le kurre vetem.
Me zgjat doren imazhi saj dhe me merr me vehte neper endra sy hapur ku une kerkoj parajsen ,e cili fshihet pas buzeqeshjes se saj.

...

Jam une qe kerkoj te fsheh nje ndjenje te lindur pa dashur neper rruget e inkonshit tim.
Ndoshta kam frike se mos ndjenjat me vrasin dhe dua te mbrohem nga realiteti,apo mos valle jam xheloz edhe pas ndjenjave te mia te cilat i dedikohen asaj.
Nuk eshte e lehte te jetosh me pasigurine e nje ndjenje e cila si lajtmotiv ka misterin e te qenit dicka tabu.

...

Vazhdoj akoma te bisedoj me kete heshtje te shurdher e cila me vret veshet ,e cila me verbon fjalet.
Nuk eshte faji im qe ne rrugen e ndjenjes ajo u shfaq si oaz dehes qe do te shuante etjen e buzeve te thara te shpirtit tim.

...

Kam nevoj per puthjen e saj ,
kam nevoj qe nga dehja i marrosur te qaj
Pastaj me endra realitetin ta vras
shpirtit ti flas,endres ti bertas,nga marazi te pellcas.
Kam nevoj o zot sa kam nevoj
ne zemren e saj qe te jetoj.
Kam nevoj ta perkedhel,me krahe engjelli ta perqafoj
te marre fryme nga fryma saj,nga bota te me mbroj

...

Ajo vazhdon te jetoj ne kete kaos ndjenjash ,te endet ne kete vorbull shpirtrash bashke me mua.
Ajo vazhdon te jetoj me kafshatat e se kaluares te cilat me gervishin lekuren sa here qe perplasen me unin tim egocentrik.
Mua me vrasin keto grimca te se kaluares ndersa asaj ja bejne me te embel shijen e hidhur te se shkuares qe pas kraheve kujton se e ka lene.
Do vazhdoj te shikoj rrugen time dhe ne labirintet e mendjes do ta preh ndjenjen gjeri ne castin kur ajo te jete e kushtezuar vetem nga e tashmja.
E shkuara eshte tirane e saj tashme.

...

Kam frike se eshte tirane dhe e ndjenjes time per fat te keq.
Kjo e tashme me vret pafundimisht per dreq...

Mesazh i vjetër 25 Nëntor 2007 19:03
diabolic
bastard_inside

Mundohem ta fsheh deshiren time pas tymit te cigares qe kam kohe qe them se e kam lene.
Ashtu si kam lene dhe trishtimin tim te hershem pas kraheve per te gjetur nje spirale drite tek syte e tu.
Kam nevoj ti shoh ata sy dhe te flas me eren ,keshtu qe ajo te vij tek ty dhe te ti peshperisi duke lozur me floket ashtu si fshihen rrezet e diellit tek to.

...

Kam nevoj te te kem timen te pakten per nje cast dhe ta shijoj aromen e lekures tende deri sa te dehem .
Sdo kish dehje me te embel pasi do prihja dhe brengat e mia te qerpiket e tu.
Do te jetoja me copeza buzeqeshjesh qe e kaluara kerkon te ti thyej por une i ngjis me puthje deshire dhe marrezisht jetoj me to dhe ushqej dhe endren neteve te gjata pa gjume.
Mezi marre fryme dhe deshiren time e shuaj me pak trishtim qe qenia e mosqenies tende mban ne jete.
Sa cmendurisht afer dhe sa pafundesisht larg je me mua.

...

Mendjen time kaosi i ndjenjave e pushtonte
Ajo me klith se ka nevoj te degjoj fjalen tende
e cila mund te me perplas si vala drejt shkembit
ose mund te me mbroj me krahet e engjellit.
Kete bote qe ti krijove e dua porsi ty
por me flak e zjarre te marri do ta djeg per te dy
Me hirin e saj pastaj syte do te verboj
ndoshta erresira nga ndjenja do te me mbroj
Por jo gabohem jam genjeshtar i marre
ndjenja nuk mund te kete kurre varre
Aq me pak dhe aq me shume kur ndjenja je ti
Ja ku jam -jepme fryme a vritme ti e di.

...

Luan imazhi yt me spiralet e tymit te lindura nga trishtimi im qe mban emrin tend.
Porsi luan me egon time qe durimin ska njohur kurre ,fitimtar edhe ne humbje.
Kam frike nga vetja ndonjehere dhe dorezohej armet pran ndergjegjes e cila me shume me vret sesa me sheron plaget.
Por do ti kapercej pengesat e arsyes
dhe djalli ta marre nuk kam frike nese vritem a jetoj.
Ne luften per mbijetes kete ndjenje dua ta mbroj... Luan imazhi yt me spiralet e tymit te lindura nga trishtimi im qe mban emrin tend.
Porsi luan me egon time qe durimin ska njohur kurre ,fitimtar edhe ne humbje.

...

Kam frike nga vetja ndonjehere dhe dorezohej armet pran ndergjegjes e cila me shume me vret sesa me sheron plaget.
Por do ti kapercej pengesat e arsyes
dhe djalli ta marre nuk kam frike nese vritem a jetoj.
Ne luften per mbijetes kete ndjenje dua ta mbroj...

Psedikuar ...(e di vet ti )

Modifikuar nga diabolic datë 26/11/2007 ora 23:34

Mesazh i vjetër 26 Nëntor 2007 23:18
diabolic
bastard_inside

...

Sa e gjate ish kjo dite
heshtja e pritjes thinji perendite
kjo dite sa e gjate qe ish
pritja ne heshtje numeronte thina perendish
...
Asnje fjale ,heshtja me shurdhon
ku je hija ime trupi po te kerkon
Heshtja me shurdhon ne sfond asnje fjale
hija me kthen shpinen trupi i thote -Me fal...

...
Eci kuturu por hapat me braktisin
gjurmet me kafshata absurde llogjiken grisin
E braktisa llogjiken ,absurdja bredh kuturu
hapat ndjekin gjurmet ndersa une eci s'di se ku.

...
S'di se ku,s'di se ku...

Ps: Dedikuar ...askujt.

Mesazh i vjetër 29 Nëntor 2007 22:57
Pleshtja
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 20/06/2007
Vendbanimi: U.S.A
Mesazhe: 196

Ja dhe pergjigjja ime...
Me pak fjale po te them se te ndjej ne thellesi te shpirtit,
me je bere mish i mishit tim, fryme e frymes time...
Me ty me merr gjumi, me ty zgjohem...te ndjej ne thellesi, aty ku ska me.!!!
Te dua shpirt, te dua s'kam me fjale. ....

Mesazh i vjetër 29 Nëntor 2007 23:28
Pleshtja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Pleshtja Kliko këtu për të kontaktuar me Pleshtja (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Pleshtja't! Kërko mesazhe të tjera nga: Pleshtja Shto Pleshtja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Pleshtja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kotka
.....

Regjistruar: 21/06/2007
Vendbanimi: .....
Mesazhe: 3612

Citim:
Po citoj ato që tha Pleshtja
Ja dhe pergjigjja ime...
Me pak fjale po te them se te ndjej ne thellesi te shpirtit,
me je bere mish i mishit tim, fryme e frymes time...
Me ty me merr gjumi, me ty zgjohem...te ndjej ne thellesi, aty ku ska me.!!!
Te dua shpirt, te dua s'kam me fjale. ....

Sa shume dua te ti lyp keto fjale Pleshtja ime dhe te mi thuash mua qe rri me koke ulur ketu perpara fjaleve te tua.... 

Ka plas vertet dashnia diaboliku mos qesh me mua, se jam ne kohen e fazes tashme

Ti je aq mizor, aq i ashper, aq katil, ne fakt nuk je, kete e di mire dhe kurre nuk deshe te ktheheshe mbrapsht, sepse isha uine ajo, qe te thashe ik dhe kurre mos u kthe edhe pse nuk deshe te vije ndonjehere tek une.

Isha une ajo qe doja te vuaja ne pambarim si gjithmone duke te pare ty ashtu nga larg ne erresire, atje dua te rrish nuk me pelqen afrimi yt, se une jam ajo qe vetem silueta jote me jep frymezim.

Jam une ajo qe i trembem komplikimit dhe dua te jetoj rehatine.

Amore mio sa shume te dua... (bo bo kjo nuk doli ic mire, shume fallco tingellon :p)

Modifikuar nga kotka datë 30/11/2007 ora 01:53

Mesazh i vjetër 30 Nëntor 2007 01:32
kotka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kotka Kliko këtu për të kontaktuar me kotka (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të kotka't! Kërko mesazhe të tjera nga: kotka Shto kotka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kotka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Pleshtja
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 20/06/2007
Vendbanimi: U.S.A
Mesazhe: 196

Kotke e dashur, dashuria nuk tingellon asnjehere fallso.
Dje pata nje frymzim te llahtarshem, shkrova nje poezi shume te gjate dhe shume personale dhe kur po e postoja ne forum se ç'fare bera ne kete tastiere te bekuar nuk e mora vesh por ama poezine e humba - ndoshta ishte shkruar te mos postohej keshtuqe vendosa te shkruaj vetem keto rreshta qe jane dhe thelbi i poezise qe me humbi, iku, nuk e mora vesh se ku????

Mesazh i vjetër 30 Nëntor 2007 19:36
Pleshtja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Pleshtja Kliko këtu për të kontaktuar me Pleshtja (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Pleshtja't! Kërko mesazhe të tjera nga: Pleshtja Shto Pleshtja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Pleshtja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 03:13 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 119 faqe: « E parë ... « 70 71 72 73 74 75 76 77 78 [79] 80 81 82 83 84 85 86 87 88 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Ditet e mia pa ty...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar