Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Ceeeeeeccccccccc
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 28/10/2010 Vendbanimi: Dans tes rêves.. Mesazhe: 8269
LaJmet tmira ,..... tpakten se paska gjet gje as mrom
__________________ "Tmerrohem kur e mendoj boten pa mua!!"--Jean-Paul Sartre
Regjistruar: 22/10/2010 Vendbanimi: thelle ne zemren tende..... Mesazhe: 2499
Eh sa pendohem kur vishem hollshem se me eshte dukur kohe e mire dhe perfundoj duke ngrire se ftohti :S
__________________ Nese dikush te sheh me lot ne sy, duaje sepse ka frike mos te humbet ty..
Regjistruar: 16/01/2011 Vendbanimi: Tirane Mesazhe: 343
Sa mire ja kam kaluar kto dite))
__________________ ♥♥♥!Dont change for anyone let them love you for who you are!♥♥♥
Citim:Po citoj ato që tha Ajris Sa mire ja kam kaluar kto dite)) Urime per lidhjen zemra se me tha megi
Citim:Po citoj ato që tha Ajris Sa mire ja kam kaluar kto dite))
Citim:Po citoj ato që tha Ashley Urime per lidhjen zemra se me tha megi flm zemra dhe flm qe me prezantove ti me maon me ate
Citim:Po citoj ato që tha Ashley Urime per lidhjen zemra se me tha megi
Regjistruar: 09/02/2007 Vendbanimi: diku aty, prane...... Mesazhe: 5515
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil ja paskeni bo gropen Deb Jo mi. Ja beri vetes. Ci kushtonte ta mbyllte gojen sa te mbaronte periudha e trajnimit xhanem?! Mendja gje e madhe!
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil ja paskeni bo gropen Deb
__________________ Te dua, jo per ate qe je, por per ate qe me ben te ndihem.
Regjistruar: 06/03/2008 Vendbanimi: Mesazhe: 5672
Citim:Po citoj ato që tha Deb* Jo mi. Ja beri vetes. Ci kushtonte ta mbyllte gojen sa te mbaronte periudha e trajnimit xhanem?! Mendja gje e madhe! Sa kohe zgjat trainimi per cashiere???????????
Citim:Po citoj ato që tha Deb* Jo mi. Ja beri vetes. Ci kushtonte ta mbyllte gojen sa te mbaronte periudha e trajnimit xhanem?! Mendja gje e madhe!
Regjistruar: 14/04/2006 Vendbanimi: Në bankat e shkollës. Mesazhe: 8180
Citim:Po citoj ato që tha Heyday Ceeeeeeccccccccc He mi ça do Ktu jam, s'kam nga te mbytem deri neser n'mengjes
Citim:Po citoj ato që tha Heyday Ceeeeeeccccccccc
__________________ Sto lavorando duro per preparare il mio prossimo errore.