Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > nick-name-i juaj
Gjithsej 16 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
BEMINO
Anetar i ri

Regjistruar: 21/10/2003
Vendbanimi: prishtine
Mesazhe: 6

Pseudonimi im rrjedhë nga,tre emra BE=kim, MI=re, NO=li , burri im unë dhe çuni im.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 23 Tetor 2003 22:58
BEMINO nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BEMINO Kërko mesazhe të tjera nga: BEMINO Shto BEMINO në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BEMINO në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Bledi
duke par Detroit-PISTONS

Regjistruar: 31/01/2003
Vendbanimi: Detroit
Mesazhe: 15

Emri im shkurt.

Isha me fat kur u parkova se isha nga te paret

Mother Teresa
If you judge people, you have no time to love them.

Mesazh i vjetër 02 Nëntor 2003 04:56
Bledi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Bledi Kliko këtu për të kontaktuar me Bledi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Bledi Shto Bledi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Bledi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
pipi
hic

Regjistruar: 09/02/2004
Vendbanimi: _*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_
Mesazhe: 499

une pershembull kam 2

1. pipi
2.molla

Mesazh i vjetër 12 Mars 2004 21:32
pipi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të pipi Kliko këtu për të kontaktuar me pipi (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të pipi't! Kërko mesazhe të tjera nga: pipi Shto pipi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto pipi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SEXY_GIRL05
BEST DANCER

Regjistruar: 19/11/2003
Vendbanimi: HAWAIIAN STYLE
Mesazhe: 326

Talking

ee

Ju e zgjidhet problemin se si e keni vendosur po mua qe nuk me bije nderment
Se me vertet ka qene vape ate kohe dhe mbase se rija shume e xhveshur ma vendosen kete nick hahahahah lol

Mesazh i vjetër 12 Mars 2004 22:34
SEXY_GIRL05 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SEXY_GIRL05 Kliko këtu për të kontaktuar me SEXY_GIRL05 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: SEXY_GIRL05 Shto SEXY_GIRL05 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SEXY_GIRL05 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
LiL__TrEaSuRe
~mOlLa mE sHeRbEt~

Regjistruar: 16/11/2003
Vendbanimi: [ @ my pimp's lap ]
Mesazhe: 596

Okejjjj!!! Me perpara e kam pasur "njeriu xx'' i cili akoma me pelqen, por msea duket e ndryshova dmth ne "LiL__TrEaSuRe".Tani kuptimi i nikut te pare eshte i thjeshte.."njeriu" (sepse jam njeri, dhe nenkuptoheT GJITHCKA), dhe "xx" jane alelet e femres... Ndersa LiL TreAsUre do te thote "Thesar i vogel" sepse ashtu jam ndjere kohet e fundit, dhe ashtu do te mbetem per gjithnje (te pakten per njerezit qe me njohin, kuptojne se kane "zbuluar" 1 "thesar te vogel")!!!

puc-puc uNaA

Mesazh i vjetër 08 Janar 2005 08:59
LiL__TrEaSuRe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të LiL__TrEaSuRe Kliko këtu për të kontaktuar me LiL__TrEaSuRe (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të LiL__TrEaSuRe't! Kërko mesazhe të tjera nga: LiL__TrEaSuRe Shto LiL__TrEaSuRe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto LiL__TrEaSuRe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
devolliu
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 10/06/2004
Vendbanimi: aty ku nuk mungon rakia
Mesazhe: 482

dEvoLLiU besoj se nuk ka nevoj per shpjeime

Mesazh i vjetër 08 Janar 2005 11:38
devolliu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të devolliu Kliko këtu për të kontaktuar me devolliu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: devolliu Shto devolliu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto devolliu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
roke
me AC MILAN ne zemer

Regjistruar: 19/07/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 2397

Citim:
Po citoj ato që tha VLonjatja2003
Ndersa une nga qe jam Krenare qe jam VLonjate dhe doja ta merrnin vesh

te gjithe qe jam nga VLora dhe prandja e vura kshu.

Ndersa 2003 dihet meqe jemi ne vitin 2003.

tani jemi ne 2005 patriote.Hajd zgjohu!:p:p
Lil treasure!tani ata pak njerez qe te njohin ty dalluan qe je ti thesar i vogel,apo ti ke ndo je thesar te vogel
pershendetje!
devolliu!Po ti brenda nga devolli je
pershendetje edhe ty!

Mesazh i vjetër 08 Janar 2005 21:11
roke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të roke Kliko këtu për të kontaktuar me roke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: roke Shto roke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto roke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
juventini
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 04/08/2004
Vendbanimi: tirane
Mesazhe: 103

e kam vene per skuadren qe jam tifoz

Mesazh i vjetër 08 Janar 2005 23:23
juventini nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të juventini Kliko këtu për të kontaktuar me juventini (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: juventini Shto juventini në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto juventini në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
devolliu
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 10/06/2004
Vendbanimi: aty ku nuk mungon rakia
Mesazhe: 482

Citim:
Po citoj ato që tha roke

tani jemi ne 2005 patriote.Hajd zgjohu!:p:p
Lil treasure!tani ata pak njerez qe te njohin ty dalluan qe je ti thesar i vogel,apo ti ke ndo je thesar te vogel
pershendetje!
devolliu!Po ti brenda nga devolli je
pershendetje edhe ty!

pershendetje edhe ty mister roke

Mesazh i vjetër 08 Janar 2005 23:37
devolliu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të devolliu Kliko këtu për të kontaktuar me devolliu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: devolliu Shto devolliu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto devolliu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Unstoppable
My way...

Regjistruar: 13/09/2004
Vendbanimi: Florida
Mesazhe: 429

Ok !
Para nja 4 vitesh , ishte nje periudhe qe isha addicted ne chatin e shkodres , dhe kisha nji shoqe atje te ciles para se te zhdukej pa lene gjurme , i kerkova nje nickname si dhurate , nje qe me pershtatej mu !
Ajo me quajti Unstoppable..lol
Kaq ! Historik modestisht i shkurter

Mesazh i vjetër 09 Janar 2005 02:35
Unstoppable nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Unstoppable Kliko këtu për të kontaktuar me Unstoppable (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Unstoppable Shto Unstoppable në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Unstoppable në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 11:30 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 16 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > nick-name-i juaj

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar