Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Muzika > Video Muzikore > Soundtracks - Kolonat zanore te filmave
Gjithsej 19 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007

Mbaj mend qe kur e kam pare kete film  kam qare me denese sidomos te mbyllja e filmit.

Une tek filmi "Mimoza llastica" kam qare shume ........ .

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 11 Qershor 2008 05:18
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lezhjani-82
I Pavdekshem

Regjistruar: 02/01/2005
Vendbanimi: Eternity...
Mesazhe: 4813

Citim:
Po citoj ato që tha turll

Une tek filmi "Mimoza llastica" kam qare shume ........ .

Ku ke qare tek pjesa qe ha buk me gjalp edhe nuk ja jep shoqes nje kafshate?

Mesazh i vjetër 11 Qershor 2008 06:08
lezhjani-82 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lezhjani-82 Kliko këtu për të kontaktuar me lezhjani-82 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lezhjani-82't! Kërko mesazhe të tjera nga: lezhjani-82 Shto lezhjani-82 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lezhjani-82 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Demokrate4ever
Veteran ne forum

Regjistruar: 27/06/2005
Vendbanimi: Eastern Seaboard
Mesazhe: 4434

Fergie - Labels or Love?:D

Enigma:Nese s'ke vajtur akoma ta shohesh filmin, te sugjeroj. Nuk ishte kushedi film, por me shume ishte funny, especially the fifty blond hair hahaha

p.s Tule, na gjej soundtrack te filmit "Dy vjet pushime" kerkoj ndihme edhe shefit nese s'mundesh vete.

Mesazh i vjetër 22 Qershor 2008 23:49
Demokrate4ever nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Demokrate4ever Kliko këtu për të kontaktuar me Demokrate4ever (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Demokrate4ever't! Kërko mesazhe të tjera nga: Demokrate4ever Shto Demokrate4ever në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Demokrate4ever në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
~Enigme~
Simplexity

Regjistruar: 08/10/2005
Vendbanimi: My soul
Mesazhe: 4073

Re: Fergie - Labels or Love?:D

Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
Enigma:Nese s'ke vajtur akoma ta shohesh filmin, te sugjeroj. Nuk ishte kushedi film, por me shume ishte funny, especially the fifty blond hair hahaha

p.s Tule, na gjej soundtrack te filmit "Dy vjet pushime" kerkoj ndihme edhe shefit nese s'mundesh vete. [/B]

ahah e pashe naten qe u hap. U kenaqa, mgjs filmi ishte i parashikueshem (ashtu si ne filmi "sweet home alabama") , pak i gjate mendova, por mqs ishim nje grup i madh qe perfunduam pas filmit me cosmo duke defryer e beri momentin te paharrueshem.
ps U cuditem me bjonden u zgjenjeva ahahha !

Mesazh i vjetër 23 Qershor 2008 00:01
~Enigme~ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ~Enigme~ Kliko këtu për të kontaktuar me ~Enigme~ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ~Enigme~'t! Kërko mesazhe të tjera nga: ~Enigme~ Shto ~Enigme~ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ~Enigme~ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Tulipani
< ArtHolic >

Regjistruar: 12/01/2007
Vendbanimi: Secret Garden
Mesazhe: 4717

2 vjet pushime

sa pertace i kam kto forumistat s'kerkojne fare :p:p ...

e kishe fjalen per kete ?

une filmin se mbaj mend fare por librin e kam lexuar 2 here, te dyten here gjate pushimeve

Mesazh i vjetër 23 Qershor 2008 16:05
Tulipani nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Tulipani Kliko këtu për të kontaktuar me Tulipani (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Tulipani Shto Tulipani në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Tulipani në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Tulipani
< ArtHolic >

Izaura

e kishin kerkuar dhe kete me duket ... se di eshte kjo apo jo se nuk e kam pare por me hamendje them se eshte ky version ... se na paska dhe versione te tjera

Mesazh i vjetër 23 Qershor 2008 16:09
Tulipani nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Tulipani Kliko këtu për të kontaktuar me Tulipani (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Tulipani Shto Tulipani në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Tulipani në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Tulipani
< ArtHolic >

Des'ree - Kissing You(OST Romeo & Juliet'96)

tani po ve 1 qe me pelqen mua ... Ost e versionit te 96 ka shume kenge te bukura ...

ps ... Leo ne max e ndricimit te vet

Mesazh i vjetër 23 Qershor 2008 16:13
Tulipani
< ArtHolic >

Romeo and Juliet 1968

ja dhe versioni i vjeter qe une se kam pare por kolona zanore eshte kjo ... muzika nga Nino Rota qe e listen e filmave e ka ca shume te gjate per ta shkruajtur.

Mesazh i vjetër 23 Qershor 2008 16:17
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Njesh fare je Tulipan .............. "Dy vjet pushime" e kam pat fiksim ene une, po e kisha harruar.

p.s. OT . Del Piero ishte i pesti ne listen e Penalltive. Dhe pasi jepet lista, rradha nuk ndryshohet. Dyshohet per Tonin .... apo Ambrosinin ...????!!!!

Mesazh i vjetër 23 Qershor 2008 17:25
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Eria
... smile ...

Regjistruar: 19/10/2005
Vendbanimi:
Mesazhe: 10645

Citim:
Po citoj ato që tha turll

p.s. OT . Del Piero ishte i pesti ne listen e Penalltive. Dhe pasi jepet lista, rradha nuk ndryshohet. Dyshohet per Tonin .... apo Ambrosinin ...????!!!!

Mos ki merak ore se do hyje prape Tulpja ke tema Sportit ,se nuk rri vetem ke muzika ajo....

Mesazh i vjetër 23 Qershor 2008 18:29
Eria nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eria Kliko këtu për të kontaktuar me Eria (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eria Shto Eria në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eria në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 10:41 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 19 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Muzika > Video Muzikore > Soundtracks - Kolonat zanore te filmave

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar