Forumi Horizont Forumi Horizont > Media dhe Politika > Mediat Shqiptare > Kush Ishte Dritan Hoxha - Tani i Top-it!
Gjithsej 10 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
AIR-FORCE-ONE
deri ne vdekje politike

Regjistruar: 02/02/2004
Vendbanimi: U.S.WASHINGTON
Mesazhe: 663

late nam me te vertet keto shkrimet e juaja jane per eliminuar ......lereni te vdekurin te shkoj ,sepse dhe te vdekur ju e shqiptaret i urreni ...njeri tjetrin dhe aq me teper jeni te gjithe te abonuarit e tij.......

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 29 Maj 2008 19:16
AIR-FORCE-ONE nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AIR-FORCE-ONE Kliko këtu për të kontaktuar me AIR-FORCE-ONE (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të AIR-FORCE-ONE't! Kërko mesazhe të tjera nga: AIR-FORCE-ONE Shto AIR-FORCE-ONE në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AIR-FORCE-ONE në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 2750

Fajtori

Tani jam pak me i qete,sepse edhe postimet tuaja hyne ne nje hulli normale.Edhe nqse ti nuk do ta pranoje qe me ke pasur ne mendje per keq,ironia dhe te shprehurit tuaj me mllef e me krahasime jo te pershtatshme, vetem nje budulla nuk do t'i kuptonte.Une e kuptoj diferencen i dashur,por ti nuk duhet te harrosh se edhe ty e ju te tjeret do t'ju mohojne nje dite.Breza me te ditur,me te afte e me te shkolluar do te jene femijet tuaj.Megjithate enyway edhe ti si cdokush ke gabimet e tua.
Nuk do te zgjatesha sepse kush me shume e kush me pak kane te drejte per ato cka thone e mendojne.
Se fundi ne i ngjajme te gjithe atij vendi nga i cili vijme.Ne kemi sjell ketej nga jetojme,nje cope Shqiperi.
Po ju kujtoj poemen e Driteroit ''Devoll ,Devoll''qe eshte aktuale sot e kesaj dite

Shkova ne Evrope
brodha ne Azi
po kudo nga floket
gjer te dhembet (kembet)
mbeta devolli
Ligji i xhungles ne vendit tone zbatohet ne menyren me kriminale.
Daedal mos beje afera me politikane.Ku i dihet qe ndaj Dritanit nuk ishte kurdisur nje atentat!!!
Respekte per te gjithe!

Mesazh i vjetër 29 Maj 2008 19:25
IQVLORA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të IQVLORA Kërko mesazhe të tjera nga: IQVLORA Shto IQVLORA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto IQVLORA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Fajtori
Apo jo?

Regjistruar: 11/06/2002
Mesazhe: 10706

Kotka, misioni i forumit eshte te vere ne kontakt shqiptaret, Shqiperine dhe te gjehet gjuha e perbashket. Por kjo nuk behet duke dredhur zinxhirin para ekranit me "krenarine" e te qenit emigrant. Nuk kushton shume te mendohet kur flitet dhe te mos shtypet butoni "Pergjigju" ne cdo teme dhe cdo rast. Demokracia e internetit po perhap moden e mediokritetit, ku cdo njeri i cdo niveli dhe cdo moshe shtyp butonat dhe jep mendime cfaredo. Psh ne kete teme ne vend te behej nje analize cfare humbem dhe cfare fituam me vdekjen e Tan Hoxhes, u kthye ne muhabet pazari mbi "teorite gjakpirese" dhe "moralet e brekeve". Eshte bere e modesh te shkruhen mendime artizanale te prodhuara ne cast sa per te shkruar dicka. Nderkohe lexohen gjithmone e me pak shkrime teknike, me ndonje fakt a ndonje kuriozitet. Keshtu urtesia mbulohet kollaj nga banaliteti dhe forumi kthehet ne nje faqe te rendomte ku shfryhen njerez te rastit. Aq me keq kur kjo behet me alucinacione emigrimesh qe deformojne realitetin shqiptar dhe e perdhosin me teper nga c'i takon.

Kete kam per detyre ta them, pavaresisht sa anti-popullore eshte. Le ti mendoje secili gjerat ne harkun kohor mes mbarimit te ketij mesazhi dhe shtypjes se butonit "Pergjigju".

Modifikuar nga Fajtori datë 29/05/2008 ora 20:57

Mesazh i vjetër 29 Maj 2008 20:37
Fajtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Fajtori Kliko këtu për të kontaktuar me Fajtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Fajtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Fajtori Shto Fajtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Fajtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Citim:
Po citoj ato që tha kotka
Te quash emigrantin nje "cope emigrant" eshte njesoj si te therrasesh Shqiptarin nje "cope Shqiptar"

E une kete nuk e pranoj sado me shtresa "te larta" te kem te bej ketu ku jetoj, se do te jete njesoj sikur veten time ta konsideroj thjesht nje "cope mish me dy sy".

Ciao tutti

Si ne cdo grup tjeter social, Kotka, dhe ne grupet e njerezve qe kane emigruar eshte formuar njefare hierarkie. Hierarki ne te cilen ata qe ndihen me te afte se te tjeret, me te integruarit, me te mencurit perdorin terma inferiorizues ndaj atyre qe i kane ngelur me besnike asaj qe kane marre nga Shqiperia qe ne kohen qe kane emigruar. Ndoshta-ndoshta nje elite e auto-deklaruar e cila s'ndihet me "emigrant". Deri tani s'kam arritur akoma te lexoj dike duke thene "cope emigranti Amerikan, Francez, Anglez,..." por ama vij ketu ne forum dhe lexoj" cope emigranti, cope shqiptari, cope fshatari,...". Mah,...
Sidoqofte, une menaxhoj termin"cope" duke llogjikuar ne nje kontekst me te social, duke e konsideruar si nje dukuri universale ne gjitha grupet e shoqerise, sidomos atehere kur nje individ i caktuar ndihet i dalur jashte kastes te tije/saje.

Emigrantet kane vetem nje faj: qe s'shijojne jeten ne maksimum por mbajne me para dhe nje perqindje te madhe te popullsise ne Shqiperi.Ose -ose qe vazhdojne te cojne kapital ne Shqiperi.

Mesazh i vjetër 29 Maj 2008 20:46
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kotka
.....

Regjistruar: 21/06/2007
Vendbanimi: .....
Mesazhe: 3612

Pergjigja ime me c'ka shkruajte me lart fajtor eshte WHATEVER...

Ne qofte se i ndjeri Dritan Hoxha ishte "Bill Gate" i Shqiperise sic shkruhet me lart, po ju them une se keta te dy kane nje ndryshim shume te madh kundrejt njeri-tjetrit. Shqiperia nuk eshte ne gjendje ta shohe kete ndryshim dhe as Shqiptaret jashte e brenda vendit dhe aq me teper ti vete. Njeri nget Ferrarin ne vendin me te varfer te Europes dhe tjetri nget Fordin ne vendin me te pasur te Botes.

Vetem keshtu mund te besh diferencimin e klasave dhe te intelekteve midis njerezve dhe korruptuesve.

Mesazh i vjetër 29 Maj 2008 20:53
kotka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kotka Kliko këtu për të kontaktuar me kotka (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të kotka't! Kërko mesazhe të tjera nga: kotka Shto kotka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kotka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kotka
.....

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Emigrantet kane vetem nje faj: qe s'shijojne jeten ne maksimum por mbajne me para dhe nje perqindje te madhe te popullsise ne Shqiperi.Ose -ose qe vazhdojne te cojne kapital ne Shqiperi.

Kurren e kurres nuk do te beja nje gabim te tille, do ta quaja shume fatale te beja nje gafe te tille... ka mosmirenjohje te madhe ne kete bote.

Dhe me shume se kurre kuptova qe ka qene nje nga gafat e mija me te medha qe kam marre pjese ne xhirimin e ketij forumi.

Megjithate nuk humba dhe nuk jam pishman, nga gabimet mesojme dhe cdo gje ne jete eshte nje fare eksperience.

Mesazh i vjetër 29 Maj 2008 20:58
kotka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kotka Kliko këtu për të kontaktuar me kotka (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të kotka't! Kërko mesazhe të tjera nga: kotka Shto kotka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kotka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Si ne cdo grup tjeter social, Kotka, dhe ne grupet e njerezve qe kane emigruar eshte formuar njefare hierarkie. Hierarki ne te cilen ata qe ndihen me te afte se te tjeret, me te integruarit, me te mencurit e kopese perdorin terma inferiorizues ndaj atyre qe i kane ngelur me besnike asaj qe kane marre nga Shqiperia qe ne kohen qe kane emigruar. Ndoshta-ndoshta nje elite e auto-deklaruar e cila s'ndihet me "emigrant". Deri tani s'kam arritur akoma te lexoj dike duke thene "cope emigranti Amerikan, Francez, Anglez,..." por ama vij ketu ne forum dhe lexoj" cope emigranti, cope shqiptari, cope fshatari,...". Mah,...
Sidoqofte, une menaxhoj termin"cope" duke llogjikuar ne nje kontekst me te social, duke e konsideruar si nje dukuri universale ne gjitha grupet e shoqerise, sidomos atehere kur nje individ i caktuar ndihet i dalur jashte kastes te tije/saje.

Ndersa une do e perifrazoja pak ndryshe ........ (se jam edhe jashte teme).
Njeriu ne emigracion ben ate qe i ka vene qellim vetes. Ai qe ka dashur te jete shofer apo punetor i thjeshte ne shqiperi, te njejten gje ka bere edhe ne emigrim. Ai doktori eshte bere doktor (shiko baba i anetarit Enver-Hoxha), ai llogaritari eshte bere llogaritar, ai ish polici eshte bere tregtar, ish oficeri superintendent ........... (vetem une ngela pjatalares ). Pra cdo njeri u integrua pak a shume sipas nivelit me te cilin shkoi ne emigracion. Prandaj ka edhe nivele te ndryshme emigrantesh, si rrjedhoje edhe nivele te ndryshme botekuptimi ....... . Te mos harrojme se forumi nuk perfaqeson aspak nivelin e emigracionit shqiptar. Ketu shkruajne ata qe kane nge, qe jane tra la la gjithe diten (tre cereku jane studente, nja kater a pese jane mosha e madhe). Emigrantet e vertete, doktori, noteri, juristi ...... nuk merren me llogje te tilla. E kane hedhur pas kraheve shqiperine .... jane bere te jashtem. Fundi i OT.
Sa per temen .......... as e njoh te ndjerin, as shoh tv shqiptar, shume pak kam degjuar per te me shume pas vdekes. Pervec ngushellimeve, nuk kam asgje per te shtuar.

Mesazh i vjetër 29 Maj 2008 20:59
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kotka
.....

Citim:
Po citoj ato që tha turll

Ndersa une do e perifrazoja pak ndryshe ........ (se jam edhe jashte teme).
Njeriu ne emigracion ben ate qe i ka vene qellim vetes. Ai qe ka dashur te jete shofer apo punetor i thjeshte ne shqiperi, te njejten gje ka bere edhe ne emigrim. Ai doktori eshte bere doktor (shiko baba i anetarit Enver-Hoxha), ai llogaritari eshte bere llogaritar, ai ish polici eshte bere tregtar, ish oficeri superintendent ........... (vetem une ngela pjatalares ). Pra cdo njeri u integrua pak a shume sipas nivelit me te cilin shkoi ne emigracion. Prandaj ka edhe nivele te ndryshme emigrantesh, si rrjedhoje edhe nivele te ndryshme botekuptimi ....... . Te mos harrojme se forumi nuk perfaqeson aspak nivelin e emigracionit shqiptar. Ketu shkruajne ata qe kane nge, qe jane tra la la gjithe diten (tre cereku jane studente, nja kater a pese jane mosha e madhe). Emigrantet e vertete, doktori, noteri, juristi ...... nuk merren me llogje te tilla. E kane hedhur pas kraheve shqiperine .... jane bere te jashtem. Fundi i OT.
Sa per temen .......... as e njoh te ndjerin, as shoh tv shqiptar, shume pak kam degjuar per te me shume pas vdekes. Pervec ngushellimeve, nuk kam asgje per te shtuar.

c'mi more nga goja e turll te gjitha sa the me lart.

Mesazh i vjetër 29 Maj 2008 21:01
IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Mesazhe: 2750

Fajtor ndoshta breket ja kane ngrene koken Dritanit.Ti e di shume mire, se per ato breke ta marrin jeten atje.Si duket ke harruar.Se si , qysh tek ka ndodhur aksidenti nuk i dihet.Te them edhe njehere mos e perjashto mundesine, se per nje pale breke e bythe ai mund ta kete pesuar dhe e verteta nuk ka per tu mesuar murre.

Mesazh i vjetër 29 Maj 2008 21:05
IQVLORA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të IQVLORA Kërko mesazhe të tjera nga: IQVLORA Shto IQVLORA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto IQVLORA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Citim:
Po citoj ato që tha turll
E kane hedhur pas kraheve shqiperine .... jane bere te jashtem. Fundi i OT.

Ky s'do ishte integrim por asimilim. Te jesh i integruar nuk do thote te mos dish nga vjen apo te mos kerkosh te mbash qofte dhe njefare kontakti minimal me rrenjet e tua. Pastaj jeta "e jashtme" mund te behet vetem nga ata qe jane fillikat vetem jashte, qe kerkojne sa me teper mbeshtetje emocionale nga ambienti rrethues dhe qe s'ndjejne asnje detyrim moral per t'ju afruar botekuptimit te njerezve me te vjeter te familjes.

Mesazh i vjetër 29 Maj 2008 21:09
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 04:16 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 10 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Media dhe Politika > Mediat Shqiptare > Kush Ishte Dritan Hoxha - Tani i Top-it!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar