Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Jam ne dileme
Gjithsej 15 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Eria
... smile ...

Regjistruar: 19/10/2005
Vendbanimi:
Mesazhe: 10645

Re: Nje sqarim

Citim:
Po citoj ato që tha Briganti
. Per cfar shkaku fizik ose shpirteror, nje femer mund te futet ne nje labirinth te dyfishte?

Per te njejten arsye qe futen dhe meshkujt ne nje labirint te dyfishte,nga nje ane gruaja nga nje ane norja...
Ajo eshte femer e lire...dhe mund te beje cte doje..ashtu sikunder bene dhe ti...Pse te vika keq qe te tradhetojne ty...nderkohe qe ti e paske zakon prej vitesh...
Apo ty sdo te ndodhte kurre nje gje e tille...joo ty joo..ska mundesi..
Te gjithe marrin ate qe meritojne,heret a vone..

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 01 Maj 2009 13:47
Eria nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eria Kliko këtu për të kontaktuar me Eria (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eria Shto Eria në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eria në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180

Brigati eshte e vertet qe na ke vene ne mendime.Biles do thoja qe po me intrigon kjo tema jote,sa me teper te lexoj aq me teper mendoj qe je dikush i forumit.(por me nje pseudonim tjeter) duke u nisur nga vete fakti qe ke hapur nje teme tek psikologjia,duke u nisur nga fakti qe shkruan (shpresoj qe ti besosh apo ti kesh realitet ato qe shkruan) me shume fjale bindese dhe me nje pergjegjesi jo te zakonte, po kthjellohem me shume duke i thene vetes" vajze tani je ti ajo qe je ne dileme"kam bindjen e plote qe s'ke nevoje per ndihmen e forumit thjeshte po luan me psikologjine "tone"...
Zgjidhjen ja ke dhene me kohe gjerave.
Ha se harrova nje dy pyetje te vogla kam.
1-perse je ne dileme per nje foto te thjeshte?
2-Mos mendon qe kjo lidhje eshte zbehur me kohe per arsye te ndryshme?
3-A je ulur ta diskutosh kete gje me ate dhe cfare te ka thene?

flm nqs pergjigjesh.

Mesazh i vjetër 01 Maj 2009 15:17
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Briganti
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 28/04/2009
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 88

Per cecilia2006 dhe per te tjeret

Nje mendje me tha te te pergjigjesha privatisht Cecilja, po pastaj mendova se ajo qe do them vlen per te gjithe. Kam pershtypjen se problemi (dhe jo tema) ime ju ka dhene shkas te shkruani ketu gjithe c'dini apo c'keni lexuar per martesen dhe moralin. Disa syresh, gati me kryqezojne se qenkam tradhetar. O pike e zeze, sikur kam tradhetu ceshtjen e Kosoves dhe Camerise! E pra duke qene nje tradhetar i shume e shume fishte, nuk mund te jem aq i trashe sa te kujtoj se nga vrima e ozonit plasi kataklizma, nese nje femer te tradheton. Ose une skam qene i sakte ne sqarim, ose ju s'keni ditur te me lexoni. Cecilia po te pergjigjem:
1. Nuk kam lidhje me forumin fare, sic dyshon ti. Jetoj ne Tirane, jam 39 vjec. Ne kete forum po hyj pas nja pese vitesh qe nuk kisha hyre. E gjeta si mundesine me te shpejte per te ndare me dike tronditjen.
2. Me personin nuk kam folur kurre per sqarime te kesaj natyre, sepse kurre nuk kam vene re mes nesh nje hije sado te vogel, qe te dyshoj se raporti yne eshte bajatur dhe zvetenuar. Perkundrazi. Eshte intnsiv, i perditshem, i peroreshem, kullon mjalte dhe sheqer, rrime me ore te tera ne pese dite te javes, pa orare te caktuara, sidomos kur pija alkol se tani e kam lene. Grindje edhe kemi si cdo cift te dashurish, por besomeni, grindet ajo kur une mungoj per ndonje pune, ose per te trokitur dikutjeter, se gjera qe ndodhin jane . Dmth, dhe pa ekzagjerim, jetojme nje parajse te vogel dashurie. Nes edo ishte ndryshe, shkurt nese do ishte nje maredhenie qe kish nisur te zverdhej, natyrisht qe fotoja s'kishte pse te me trondiste, sa te hidhesha ne forum, si ne nje varke shpetimi per trurin e tollovitur. Pra edhe nje here: Pse nuk kam asnje shenje prej saj, PERKUNDRAZI, jam edhe i tronditur dhe i befasuar. Dua te garantoj vajzat, se gjoja lengimet e te dashures time per "batakun" ku ka rene etj etj, jane fare pa vend dhe nuk ekzistojne. Po as ajo puna e shokut qe i jep drite dhe shprese, ne kete rast nuk qendron, sepse personi i fotos eshte UNE 2 ne te gjitha aspektet, bile edhe ne paramtra fizike. Per pjeset qe duken e kam fjalen Pres gjithe kersheri mendimin e vajzave. Perqafime te gjithave.

Mesazh i vjetër 01 Maj 2009 16:24
Briganti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Briganti Kliko këtu për të kontaktuar me Briganti (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Briganti Shto Briganti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Briganti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
erious
.

Regjistruar: 27/09/2007
Vendbanimi: europe
Mesazhe: 2217

Briganti... me pak fjale me hape barkun sinqerisht,

spo me dukesh hiç i sinqerte...

na trego diçka me shume per kte tipen... pra ç raport e ç pretendon ajo ndaj teje

p.s. sa mire do ishte per ty, qe dhe kjo tipja te ishte e martuar...

Mesazh i vjetër 01 Maj 2009 16:34
erious nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të erious Kliko këtu për të kontaktuar me erious (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: erious Shto erious në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto erious në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Re: Per cecilia2006 dhe per te tjeret

Citim:
[B:
. Dua te garantoj vajzat, se gjoja lengimet e te dashures time per "batakun" ku ka rene etj etj, jane fare pa vend dhe nuk ekzistojne. Po as ajo puna e shokut qe i jep drite dhe shprese, ne kete rast nuk qendron, sepse personi i fotos eshte UNE 2 ne te gjitha aspektet, bile edhe ne paramtra fizike. Per pjeset qe duken e kam fjalen Pres gjithe kersheri mendimin e vajzave. Perqafime te gjithave. [/B]

Ate mos e thuaj ti se nuk i dihet . Mund te kete dicka ai qe se ke ti, mbase jo ne aspektin fizike por ne te tjerat, ne ato qe s'duken d.m.th lol.

Nuk me ben pershtypje kur degjoj qe nje grua e martuar ka nje te dashur dhe e mban te tille per tere jeten. Ti mendon se ajo  dashnorja jote qe eshte beqare nuk u lodh se qeni gjithmone e dyta, dashnorja ?

Me shuaj nje kureshtje.

Ka lidhje qe zgjasin kaq, por kur vajza shpreson se nje dite do ta marri. Po ajo jotja e ka te qarte qe ajo per ty eshte vetem nje aventure?!

Mesazh i vjetër 01 Maj 2009 17:11
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Re: Per cecilia2006 dhe per te tjeret

Citim:
Disa syresh, gati me kryqezojne se qenkam tradhetar. O pike e zeze, sikur kam tradhetu ceshtjen e Kosoves dhe Camerise!

Ashtu te lumte, sic na ka mesuar partia .......... Atlleu mbi te gjitha ............. .

Mesazh i vjetër 01 Maj 2009 17:24
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Re: Re: Per cecilia2006 dhe per te tjeret

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*

Ka lidhje qe zgjasin kaq, por kur vajza shpreson se nje dite do ta marri.

C'me kujtove kohen e enverit ............. kur perpiqeshim tu mushnim menjen gocave qe e kishim seriozisht ............ Moshe gjimnazi, dhe kur behej propozimi duhej synuar tek martesa ............

Mesazh i vjetër 01 Maj 2009 17:28
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*

Nuk eshte puna per te bere moralisten cedrus, por nuk po kerkon cik si teper ai ndaj asaj? Me duket egoist. Ka 10 vjet qe e mban pas vetes nje femer qe mbase nuk ka ndermend ta lej gruan per ate. Nuk e di si rri ajo akoma pas ketij! Mbase shikon ndonje interes, pervec dashurise. Vetem kur ta shikoj veten nje dite te plakur e te vetmuar, dhe ky te rendi pas nje zocke me te re per te plotesuar deshirat e tij. Se po ta donte aq shume do e kishte lene gruan dhe do kishte ikur tek ajo. Lere ta jetoj dhe ajo jeten ashtu sic e ke jetuar dhe ti.

Kjo eshte nje rruge arsyetimi. Puna eshte se une shikoj mjaft femra e meshkuj qe kane zgjedhur pikerisht rrugen e bashkejeteses, jo ate te marteses. Per cudi vertet, rrine bashke ne nje shtepi dhe nuk martohen me vite te tera. Mua kjo me cudit, sic te cudit edhe ty, por ja qe paska edhe menyra alternative te te menduarit.

Nejse une bera nje mizanskene per amorin se m'u duk shume moraliste  neper shkrimet e saj.

Turll te te gjej nje nnuse une ty?

Mesazh i vjetër 01 Maj 2009 17:31
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Deb*
different

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus

Kjo eshte nje rruge arsyetimi. Puna eshte se une shikoj mjaft femra e meshkuj qe kane zgjedhur pikerisht rrugen e bashkejeteses, jo ate te marteses. Per cudi vertet, rrine bashke ne nje shtepi dhe nuk martohen me vite te tera. Mua kjo me cudit, sic te cudit edhe ty, por ja qe paska edhe menyra alternative te te menduarit. 

Bashkejetesa eshte shume gje normale per dy beqare cedrus, por ai eshte i martuar, dhe ajo jo. Ai del i fituari ne kete rast. Nje per shtepi, nje per aventura. Mua po me dhimbset ajo, qe ka ngel vetem me nje.

Mesazh i vjetër 01 Maj 2009 18:13
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Deb*
different

Re: Re: Re: Per cecilia2006 dhe per te tjeret

Citim:
Po citoj ato që tha turll

C'me kujtove kohen e enverit ............. kur perpiqeshim tu mushnim menjen gocave qe e kishim seriozisht ............ Moshe gjimnazi, dhe kur behej propozimi duhej synuar tek martesa ............

Epo ca ti besh mo turll. Ne femrat jemi cik me te vjetren, romantizmin lol. Ju djemte keni ec nje cik me perpara. Jeni bere muderna.

Mesazh i vjetër 01 Maj 2009 18:17
Ora tani: 16:12 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 15 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Jam ne dileme

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar