Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > Cifti 2011
Cifti 2011
Ky sondazh është i mbyllur.
Cecilia- RIP GIBBS 5 14.29%
AngelDevil- losti 4 11.43%
Endri-Amor 2 5.71%
lulja- kurti 6 17.14%
cedrus- me komshien 0 0%
Glak- me 4 dhomat e gjumit e suiten bashke 1 2.86%
Dulcis- al74 0 0%
Niqua- Raimondi 0 0%
Petter- me ke t'ja ndjej per momentin 0 0%
Katilesha - Eria 10 28.57%
Biondia-Orfeu 2 5.71%
Vizioner- dylan 0 0%
Mon cherry-Charlotte 1 2.86%
Lela - Tjeter 4 11.43%
Gjithsej: 35 votime 100%
  [Modifiko Sondazhin (vetëm moderatorët)]

Gjithsej 36 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Lela_Dr është moderator/e në këtë nën-forum   Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

E zeza na qeka nxef lulja.....Po si moj ste pelqejne sondazhet ty??????

Ja me shif mua, me gjithe ato sondazhe qe kam bere per ciftezime, me asnje burre sme heci, provoje ti iher, se kushedi ke fat.

Po vallaji ky partneri spo ma mbush mendjen. Ti sje femer per kurtin.

Kurti eshte mesuar me ato standnight se si i quan ai ne anglisht se sja mor vesh asiher kur e shkrun anglishten

Hey po une akoma sjam martuar, qe sme keni ciftezuar, ku i dihet kete vit me hecen mbare

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 27 Qershor 2011 03:59
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

O Deb, me  le pa gja imen, se komshija ka ik. U ka trensferu.

A munesh me me gjet naj tjeter moj, ver doren ne zemer se kena ngel keq.

Nuk prish qejf une, ke te dush ti, edhe veten tate po pate ngelur keq. Ore mire u kujtova. Deb, ta provojme bashke njehere?

Oj, komshijen thote.

Mesazh i vjetër 27 Qershor 2011 04:30
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Moj po pri iher. Edhe Lejla durrsakja ka ngel si qejprishur. Pa na vere bashke njehere se nuk kisha provuar nga keto te kryesise deri tani.

Mesazh i vjetër 27 Qershor 2011 04:30
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Glaukus
i heshtur ....

Regjistruar: 23/04/2006
Vendbanimi: buzë detit
Mesazhe: 6705

sqaroji mir kto gjojna ti ... si bashke ?? ku bashke ?? ...................... ça duhet me bo ?

- Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!

Mesazh i vjetër 27 Qershor 2011 04:39
Glaukus nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Glaukus Kliko këtu për të kontaktuar me Glaukus (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Glaukus Shto Glaukus në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Glaukus në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
sqaroji mir kto gjojna ti ... si bashke ?? ku bashke ?? ...................... ça duhet me bo ?

Jo me ty mer jahu. Ca te te bej ty une.Larg  qofte. Ja te te gjej nje nuse ketu ku jam une po se je qun i hajrit. Si thua.

Ore po ja si te them. Nuk kam faj i shkreti. Kjo Lejda Dr sikur me terheq po edhe frike kemo Oj

Se keta te kriesise ta skuqin.

Tani, po te doje, une nuk jam per perdhunime forumoroerotikovirtualistike. Ja kshu. Si thu ti Glak se kam besim ke gusto jote. Shkojme?

Une edhe dylanit nuk ja prish qejfin po ja du me i marr krahun si i thon llafit.

Mesazh i vjetër 27 Qershor 2011 04:43
lule
at this moment in time...

Regjistruar: 28/10/2010
Vendbanimi: Dans tes rêves..
Mesazhe: 8269

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
E zeza na qeka nxef lulja.....Po si moj ste pelqejne sondazhet ty??????

Ja me shif mua, me gjithe ato sondazhe qe kam bere per ciftezime, me asnje burre sme heci, provoje ti iher, se kushedi ke fat.

Po vallaji ky partneri spo ma mbush mendjen. Ti sje femer per kurtin.

Kurti eshte mesuar me ato standnight se si i quan ai ne anglisht se sja mor vesh asiher kur e shkrun anglishten

Hey po une akoma sjam martuar, qe sme keni ciftezuar, ku i dihet kete vit me hecen mbare

Kjo domethon, qe ne jemi independete, e s'na gjendet partner virtuell e kena si rrac , duhet ndonje special mbase,, ose s'jemi per ke tpune,, e shef qe s'jam e vetmja qe kam kto shije eee?

Ke do pelqeje ti, per veten & mua psh??? se un si du hiç kto sondazhet..vetem po ma prishe mendjen ti ..

p.s kurti o çun as, s'ja humb vlerat..po un e pata çiftu e s'jam tip qe i haj llafet

Modifikuar nga lule datë 27/06/2011 ora 04:53

Mesazh i vjetër 27 Qershor 2011 04:46
lule nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lule Kliko këtu për të kontaktuar me lule (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lule Shto lule në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lule në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Glaukus
i heshtur ....

Regjistruar: 23/04/2006
Vendbanimi: buzë detit
Mesazhe: 6705

Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
Moj po pri iher......... Pa na vere bashke njehere se nuk kisha provuar nga keto te kryesise deri tani.

Tani, po te doje, une nuk jam per perdhunime forumoroerotikovirtualistike. Ja kshu. Si thu ti Glak se kam besim ke gusto jote. Shkojme?

epo kur the : bashke .
mendova kshu .... tip grupi ... kolektivçe .
Un gati jam .. ikim

- Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!

Mesazh i vjetër 27 Qershor 2011 04:49
Glaukus nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Glaukus Kliko këtu për të kontaktuar me Glaukus (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Glaukus Shto Glaukus në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Glaukus në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
** dream **

Citim:
Po citoj ato që tha lule

Kjo domethon, qe ne jemi independete, e s'na gjendet partner virtuell e kena si rrac , duhet ndonje special mbase,, ose s'jemi per ke tpune,, e shef qe s'jam e vetmja qe kam kto shije eee?

Ke do pelqeje ti, per veten & mua psh??? se un si du hiç kto sondazhet..vetem po ma prishe mendjen ti ..

p.s kurti o çun as, s'ja humb vlerat..po un e pata çiftu e s'jam tip qe i haj llafet

Po ja une ty te shikoj me ndonje nga kryesia e bashkise, Nje tip si Basha p.sh ops me fal si Fajtori desha me thene. Por Fajtorin e provova vete dhe sta keshilloj, ouuuu burri me pozita te lodh o goc, jo dreka e darka zyrtare, te rrish si hu e te qeshesh mezor edhe kur te dhemb barku ose kur jemi me ato zakonet tona.
Si ajo Camilla me Charlsin, ku o msu ajo me jete mondane mi, ajo do kuej e ca kuejsh seeeeeeeeeeeeeeee........fshatare mooooooooooooooooooooooooo, ajo don me kaleru jo me dale neper gazetat mondane.

E kshu ti na, qe spo me vjen ne mend asnje cun persembari.
Prit se do ta mendoj mire, te te gjej nje te hajrit, mos te te shkoje huq kot sondazhi ojjjjjjjjjjjjjjjj se te kemi TRENDAFIL me arome.....

Mos te te shof mè me kurtin se na felliqe rracen fare-

Mesazh i vjetër 27 Qershor 2011 05:28
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Ore kjo Lelja do me ma shkusi imen. Meno per veten tate o goc.

Glak si thu ti mir e kam?

Mesazh i vjetër 27 Qershor 2011 06:05
** dream **

Shelgo meso te shkruash e te lexosh perpara, pastaj hajde flit me mua, se mbase ngatarrohesh me ate filmin vizatimor Lejla.....

Ti meno iher veten tate, pastaj hajde na trego ca do te bejme ne te tjeret,..ok?????

ik o cun ruj komshien se po ta dredh para syve.

Mesazh i vjetër 27 Qershor 2011 06:12
Ora tani: 04:18 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 36 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > Cifti 2011

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar