Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Cila eshte vajza qe ju pelqen me shume ne Forum? Vlerësimi i Temës: 5 votime, mesatarja 5.00.
Goca Mo KLas ne forum osht:
Ky sondazh është i mbyllur.
analistja 21 12.65%
amor alucius 9 5.42%
LiL-TrEaSuRe (puc puc Ela) ihihihii 13 7.83%
sUgA_tIlOnCe 12 7.23%
durrsakja_topolakja 5 3.01%
ADELAIDA 6 3.61%
macekeqe 3 1.81%
hirushja 17 10.24%
..tjeter qe nuk eshte permendur me siper! 44 26.51%
Lela_dr 36 21.69%
Gjithsej: 166 votime 100%
  [Modifiko Sondazhin (vetëm moderatorët)]

Gjithsej 50 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
hirushja
Lule mos prekese

Regjistruar: 07/08/2003
Vendbanimi: Misterioze
Mesazhe: 1475

Adelaide

ne cfare liste behet fjala ketu, se une e kam harruar?

te pershendes.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 31 Tetor 2003 03:17
hirushja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të hirushja Kliko këtu për të kontaktuar me hirushja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: hirushja Shto hirushja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto hirushja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ADELAIDA
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 25/08/2003
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 694

E cfare liste eshte ajo moj hirushe....!!!
Vrie pak mendjen dhe me thuaj ne cilen liste do te doje te ishte e shenuar emri jot me shume,jo vetem ti po cdo vajze e forumit ketu...dhe pse jo edhe jasht saj (andej nga anet e tua me duket )...
Edhe une te pershendes

Mesazh i vjetër 31 Tetor 2003 03:25
ADELAIDA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ADELAIDA Kliko këtu për të kontaktuar me ADELAIDA (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ADELAIDA't! Kërko mesazhe të tjera nga: ADELAIDA Shto ADELAIDA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ADELAIDA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
hirushja
Lule mos prekese

Vallai

Adelaide, s'po kuptoj asgje fare une. Mos ka te bej me ate qe tha Cancer?

Hirushja Confused now.

Mesazh i vjetër 31 Tetor 2003 03:43
hirushja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të hirushja Kliko këtu për të kontaktuar me hirushja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: hirushja Shto hirushja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto hirushja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ADELAIDA
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 25/08/2003
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 694

Po jo mi zemer ka te beje me listen e vajzave per Qimon....
A nuk deshiron dhe ti te besh pjese ne te???Po si nuk te shkoj mendja mi zemer???

Mesazh i vjetër 31 Tetor 2003 03:53
ADELAIDA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ADELAIDA Kliko këtu për të kontaktuar me ADELAIDA (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ADELAIDA't! Kërko mesazhe të tjera nga: ADELAIDA Shto ADELAIDA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ADELAIDA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
hirushja
Lule mos prekese

Hahahaha

Ne listen e Qimit? Kur te daush jam gati une. behem nje grup i mire. Ah, sa me shkrive duke qeshur sot. Akoma po qesh. me Qimin hahaha po si jo.

Gati jam.

Mesazh i vjetër 31 Tetor 2003 04:06
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Red face

Ehh ta genjejme veten ne se ai as na i hedh syte asnjeres
U pa puna,nuk na ngelet vetem ta admirojme nga larg...jete e poshter

Mesazh i vjetër 31 Tetor 2003 15:09
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
hirushja
Lule mos prekese

Hahaha

Epo mos u merzit ti, se keshtu ben Qimi qe te na luj menc neve vajzave te forumit. Ne fakt ketyre djemve qe te te flasin e te luajn menc mbas neve, duhet te bejme sikur s'duam te ja dim fare per to.

Te pershendes.

Mesazh i vjetër 31 Tetor 2003 16:18
cancer
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 09/03/2003
Vendbanimi: tirane
Mesazhe: 448

Ehhhhhhh femrat! Nje gjysem llafi thashe une shiko se cbehet ketu, spo shkruan me njeri per temen ngaqe kane marre kot keto. Po le te gezojne tia bejne qejfin vetes sa jane ne moshe, ehhhhhhh

Mesazh i vjetër 31 Tetor 2003 17:40
cancer nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cancer Kliko këtu për të kontaktuar me cancer (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cancer Shto cancer në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cancer në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_Q_I_M_I
Ne kerim nga Policia.

Regjistruar: 22/09/2003
Vendbanimi: Ne Kerkim nga Policia Metropoliane....so
Mesazhe: 219

Red face

hahahahahahahahahahahahahah urgjensa hajde ketu uj oreeeeeeeeeeeee

Jam krenar qe jam beqar.
Me ju tregu te drejten te gjithe un po shkruaj nga Skotlanda po nje internet kafe po hapem brish duke qeshur Hirushja i ka hethur Benzin zjarrrit kanceri i heth naft kurse amor do ta fiki me i got uj i lir do me na qetsu (hahahahahahah) po jam duke qeshur me te madhe.Nuk ka gje me te mir sesa te jesh beqar.
Vajzat e mira kan maru me koh ku ka vajza te mira sot kjo nuk esht azgje un tani kam nerru mendje do hap nje lokal ne qender te Tirons qe te pin te dehen politikanet mos te merren vesh qe mbi te gjitha mos te hyjm ne Europ kete do bej tani plani i par i jetes time se po hym ne Euro ne nai mori dreqi gocat kot qe jetojm dhe ne pastja kur te kthehem ne UK do ju flas me gjat me rrespekt qimi i Fejuar para 3 ditesh keni inat tani hajde ne darsem time me te mira jeni te gjith te ftuar po vetem qunat se kocat jan bussy bye bye jeni te mrekullushem.QiMi.

SO AND SO....
Ne kerkim nga policia per vrasje , grabitje dhe ...... ku di une tjeter

Mesazh i vjetër 31 Tetor 2003 21:13
_Q_I_M_I nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _Q_I_M_I Kliko këtu për të kontaktuar me _Q_I_M_I (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: _Q_I_M_I Shto _Q_I_M_I në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _Q_I_M_I në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

She she si ben ky moj Adelaide,sa i shprehem preferencat tona iku e u fejua.U pa puna:hakmarrje Por nje gje s'mora vesh une,ne fillim thua qe je krenar qe je beqar dhe ne fund qe je fejuar.Tregoji tetes njehere:deshe te na luash rrolin e Brad Pitt me gjitha efektet?
Larg paske shkuar per nuse mo Qimo,ne Scotland hahahaha

(j/k people)

Mesazh i vjetër 01 Nëntor 2003 00:26
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 21:19 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 50 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Cila eshte vajza qe ju pelqen me shume ne Forum?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar