Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Muzika > Video Muzikore > Kenget dhe kengetaret qe nuk ju pelqejne...lol
Gjithsej 10 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
briseide
Shtrige

Regjistruar: 12/02/2007
Vendbanimi: Rrefime memece
Mesazhe: 4388

Citim:
Po citoj ato që tha puntori
Mendoj se te pershtatet ajo kenga tjeter vlonjate
"erdha nga qyteti ne fshat te jetoj" Shoqe.
te kalume.
Shkelqyshem fare dhe ne mengjes isha ne det ne Sottomarina. Po ti nuk rri ne pd.

une per kenge labe s'marr vesh me thene te drejten...humbje e madhe por do rikuperoj,me dashje apo pa dashje

p.s. jo nk rri ne Pd po kaloj çdo jave

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 21 Maj 2007 00:16
briseide nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të briseide Kliko këtu për të kontaktuar me briseide (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: briseide Shto briseide në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto briseide në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Piktor
Artist

Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: larg & afer
Mesazhe: 10972

Citim:
Po citoj ato që tha briseide

une per kenge labe s'marr vesh me thene te drejten...humbje e madhe por do rikuperoj,me dashje apo pa dashje

p.s. jo nk rri ne Pd po kaloj çdo jave

e njoh kengen labe mir dhe e degjoj me qef akoma po ku rri ti moj Vi Ve e studion ne Bo.

Mesazh i vjetër 21 Maj 2007 00:22
Piktor nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Piktor Kliko këtu për të kontaktuar me Piktor (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Piktor Shto Piktor në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Piktor në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ridii
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 13/09/2006
Vendbanimi: fier
Mesazhe: 541

Citim:
Po citoj ato që tha puntori
ne fakt un vdisja per kenget patriotike si kjo

A e dini
çberi kali?
nje kamion
ne udh e ndali.
pa te shohim i nderuar
ne karroceri çfar ke ngarkuar
zgjatni koken
dhe shikoni
dy tre arka zarzavate
dy tre thase me patate

Per keta ti je munduar
dhe benzinen ke harxhuar
etj etj.

Goxha keng ...gjithmon me kan pelqyer te till keng qe kan ne vend te par dashurin per atedheun

Mesazh i vjetër 21 Maj 2007 00:30
ridii nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ridii Kliko këtu për të kontaktuar me ridii (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ridii't! Kërko mesazhe të tjera nga: ridii Shto ridii në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ridii në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 2750

Citim:
Po citoj ato që tha ridii

jo vlonjat mendoi se gabohesh ti.. s kam gje kunder muzikes popullore,jo se e pelqei,por populloria s me pelqen thjesht ceshtje pelqimi e jo se ka ndonje gje keq,por stacioni qe ti thua nuk mendoi se jep ate muzik popullore qe ti thua... c muzik na ka zili bota?! Kenget popullore te sinanit me muziken e tarkanit?! apo te madones me muzik te shakires?!Apo ajo kenga kur sorra shqiptare {sorry madona shqiptare},kendon keng popullore e veshur me fustan me flamurin e amerikes .. baaa c jan keto ka..rlleqe edhe thoni se na i ka zili bota...apo e ke fjalen per ate grupin nga berati qe kendon ate kengen 'a moj amerika jon' ?!

ridii

Ju mund te mos e pelqeni eshte ceshtje gustoje,ndoshta nuk te pelqen asgje shqiptare.KA edhe disa femij shqiptaresh qe i ka lindur nena ne planetin Mars e jo ne Shqiperi.PO TE DUASH UNE JAM GATI TE TE PROVOJ ME FAKTE SE ME CFARE NOTE ESHTE VLERESUAR MUZIKA POPULLORE SHQIPTARE.DHE ATA QE E KANE VLERESUAR NUK KANE QENE ANETARE TE FORUMIT HORIZONT,POR KOKA TE ARTIT EUROPIAN.

TEK KJO MUZIKE JANE MBESHTETUR KOMPOZITORE TE NDRYSHEM,SEPSE ATJE KANE GJETUR ART E JO LAKURIQESI.nE VENDIN TONE MUZIKA POPULLORE QENDRON ME LARTE SE MUZIKA E LEHTE.MUZIKA E LEHTE ESHTE MBUSHUR ME LAKURIQESI E ASPAK ART. :p

HAJ SHENDET DHE ATE MENDJE MBAJ,PUNA JOTE.

Mesazh i vjetër 21 Maj 2007 01:37
IQVLORA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të IQVLORA Kërko mesazhe të tjera nga: IQVLORA Shto IQVLORA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto IQVLORA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ridii
Anëtar Aktiv

duket iqvlora qe per ate planet qe ti po fliske {marsin} aty e paske mendien akoma.Po te them te zbresesh e te flasesh per ato qe po te flas e jo per ato qe doje ti thoje dikujt qe vjen nga jasht e te pyet per vlerat e muzikes se BBF.Me shqip se me siper ,tema me par, s kam cte them shoku problem joti sa kupton gjerat .Une thash vec se shumica jan keng vk jo se sme pelqejn mua populloret{ska te bej fare kjo gje},por sepse sme duken popullore kenget e vjedhura.Nejse nqs s kupton as kaq ateher degjim te mbar ne minutat ne vazhdim

Mesazh i vjetër 21 Maj 2007 01:41
ridii nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ridii Kliko këtu për të kontaktuar me ridii (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ridii't! Kërko mesazhe të tjera nga: ridii Shto ridii në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ridii në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
briseide
Shtrige

Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA

ridii

Ju mund te mos e pelqeni eshte ceshtje gustoje,ndoshta nuk te pelqen asgje shqiptare.KA edhe disa femij shqiptaresh qe i ka lindur nena ne planetin Mars e jo ne Shqiperi.PO TE DUASH UNE JAM GATI TE TE PROVOJ ME FAKTE SE ME CFARE NOTE ESHTE VLERESUAR MUZIKA POPULLORE SHQIPTARE.DHE ATA QE E KANE VLERESUAR NUK KANE QENE ANETARE TE FORUMIT HORIZONT,POR KOKA TE ARTIT EUROPIAN.

TEK KJO MUZIKE JANE MBESHTETUR KOMPOZITORE TE NDRYSHEM,SEPSE ATJE KANE GJETUR ART E JO LAKURIQESI.nE VENDIN TONE MUZIKA POPULLORE QENDRON ME LARTE SE MUZIKA E LEHTE.MUZIKA E LEHTE ESHTE MBUSHUR ME LAKURIQESI E ASPAK ART. :p

HAJ SHENDET DHE ATE MENDJE MBAJ,PUNA JOTE.

o Vlonjat...

nuk mendoj se nuk u pelqejne lakuriqesirat edhe atyre qe kendojne rryma popullore

Per mendimin tim duhen ndare gjerat...Nje gje eshte te flitet per ke zhvishet nje gje per ke ben muzike me nivel ose jo
Kush kendon popullore edhe zhvishet pse jo...sot industria e muzikes eshte e tille qe duhet te terheqesh vemendjen ...nuk besoj se sot kush ben muzike e ben per te kenaqur veten...e ben ne radhe te pare per te shitur...domosdo kur vemendjen e terheqin lakuriqesirat ate rruge do te marrin,si ata qe kendojne pa talent si ata qe bejne muzike klasi(sipas gustove kuptohet...

...pershendetje

Mesazh i vjetër 21 Maj 2007 02:57
briseide nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të briseide Kliko këtu për të kontaktuar me briseide (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: briseide Shto briseide në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto briseide në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Tulipani
< ArtHolic >

Regjistruar: 12/01/2007
Vendbanimi: Secret Garden
Mesazhe: 4717

Lightbulb

Ore po me lodhet... paska plas chit chati i madh ketej...permbahuni pak...aman se me i fshi e kam zor te madh  

Ridii sa prodhimtar paske qene...hidhu pak andej nga unikatil e pasuroje

Po mire vetem une kam shajt ndonje te huaj, ju s'paskeni ? Me kujdes me ato shqiptaret se per zotin plasi sherri i madh dhe e kam perhere fajin une pastaj

Mesazh i vjetër 21 Maj 2007 11:55
Tulipani nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Tulipani Kliko këtu për të kontaktuar me Tulipani (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Tulipani Shto Tulipani në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Tulipani në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 2750

Citim:
Po citoj ato që tha briseide

o Vlonjat...

nuk mendoj se nuk u pelqejne lakuriqesirat edhe atyre qe kendojne rryma popullore

Per mendimin tim duhen ndare gjerat...Nje gje eshte te flitet per ke zhvishet nje gje per ke ben muzike me nivel ose jo
Kush kendon popullore edhe zhvishet pse jo...sot industria e muzikes eshte e tille qe duhet te terheqesh vemendjen ...nuk besoj se sot kush ben muzike e ben per te kenaqur veten...e ben ne radhe te pare per te shitur...domosdo kur vemendjen e terheqin lakuriqesirat ate rruge do te marrin,si ata qe kendojne pa talent si ata qe bejne muzike klasi(sipas gustove kuptohet...

...pershendetje

O tiranas

Problemi eshte ketu se te gjitha ato kengetare pa nivel dalin e hingellijne e dridhen e perdridhen,ndersa atje ku ka nivel nuk ndodh keshtu.A mund te me skjaroni i dashur?Thuaj me mire qe ne tregun shqiptar njerzit,kryesisht moshat e reja preferojne te shoihin e blejne shale e breke,se sa nje artist qe te kenaq me zerin e tij te embel.Pra konkluzioni im dhe i shume artdashesve te tjere+ edhe nga kritike arti e kompozitor te afirmuar eshte se atje ku nuk ka art nxjerrin shale e breke.Nuk do ishte mire mor ridii qe te ndahej arti i vertete nga lakuriqesia.Keto pseudo kengetare nuk duhej te na merzitnin me daljet e tyre.Le te shkojne te konkurojne per  modele ose ne ndonje motel a ne ndonje pub ne zonen e ish Bllokut.Mendoj se keta pseudo kane pare qe paguajne per te reklamuar ato qe thashe me lart.Ndryshe nuk ka si spiegohet dalja e tyre cdo dite ne TV.ridii kush kendon bukur e kenaq shijen e publikut me artin e saj, une nuk them ta ndalojme te beje reklame edhe trupin.Pune e saj,jetojme ne kohe te tjera sot.E keqja qendron tek ata qe nuk bejne seleksionimin e artit te vertete nga pseudoarti.Gjithashtu nuk jam dakord qe t'i vihet vize gjithe artit dhe muzikes popullore.

Trendafile,cfare nuk ju pelqen juve ketu?

pershendetje djalosh

Mesazh i vjetër 21 Maj 2007 14:50
IQVLORA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të IQVLORA Kërko mesazhe të tjera nga: IQVLORA Shto IQVLORA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto IQVLORA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
briseide
Shtrige

Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA

O tiranas

Problemi eshte ketu se te gjitha ato kengetare pa nivel dalin e hingellijne e dridhen e perdridhen,ndersa atje ku ka nivel nuk ndodh keshtu.A mund te me skjaroni i dashur?Thuaj me mire qe ne tregun shqiptar njerzit,kryesisht moshat e reja preferojne te shoihin e blejne shale e breke,se sa nje artist qe te kenaq me zerin e tij te embel.Pra konkluzioni im dhe i shume artdashesve te tjere+ edhe nga kritike arti e kompozitor te afirmuar eshte se atje ku nuk ka art nxjerrin shale e breke.Nuk do ishte mire mor ridii qe te ndahej arti i vertete nga lakuriqesia.Keto pseudo kengetare nuk duhej te na merzitnin me daljet e tyre.Le te shkojne te konkurojne per  modele ose ne ndonje motel a ne ndonje pub ne zonen e ish Bllokut.Mendoj se keta pseudo kane pare qe paguajne per te reklamuar ato qe thashe me lart.Ndryshe nuk ka si spiegohet dalja e tyre cdo dite ne TV.ridii kush kendon bukur e kenaq shijen e publikut me artin e saj, une nuk them ta ndalojme te beje reklame edhe trupin.Pune e saj,jetojme ne kohe te tjera sot.E keqja qendron tek ata qe nuk bejne seleksionimin e artit te vertete nga pseudoarti.Gjithashtu nuk jam dakord qe t'i vihet vize gjithe artit dhe muzikes popullore.

Trendafile,cfare nuk ju pelqen juve ketu?

pershendetje djalosh

Ne radhe te pare mesazhi me perket mua dhe jo Ridiit
Se dyti une mendimin tuaj mbeshteta,jam dakort me ato qe shkruani kur them qe industria e muzikes eshte e tille qe per te shitur duhen lakuriqesirat sot...edhe aty ku ka talent...Kjo gje shkaktohet per mendimin tim nga mungesa e interesit per muziken kohet e fundit,nga fakti qe eshte me e thjeshte ta shkarkosh muziken sesa ta blesh prandaj duhet gjetur nje menyre per te shitur...nuk po ve aspak ne dyshim talentin e kengetareve popullore...pastaj edhe talenti mund te jete ne kengetare qe e shperdorojne ate duke ndjekur rrymen e shumices qe sot zoterojne skenen e muzikes shqiptare...

P.s Vlonjate flm e mos u nxeh se dhe tensioni ben punen e vet

pershendetje djalosh

Mesazh i vjetër 21 Maj 2007 15:12
ridii
Anëtar Aktiv

Citim:
Po citoj ato që tha tulipani
Ore po me lodhet... paska plas chit chati i madh ketej...permbahuni pak...aman se me i fshi e kam zor te madh  

Ridii sa prodhimtar paske qene...hidhu pak andej nga unikatil e pasuroje

Po mire vetem une kam shajt ndonje te huaj, ju s'paskeni ? Me kujdes me ato shqiptaret se per zotin plasi sherri i madh dhe e kam perhere fajin une pastaj

tulipani c jan keto qe ben.. a se shikon qe edhe ai ka ofenduar me ate punen e lindjes ne mars ..nqs fshin ofendimet e mia ateher fshij edhe te atijat.. s kam gje personale me ty ,por me sa shoh paske ti me mua ...sa per unikkatil vk ere s po shkruan asnje andej

Mesazh i vjetër 21 Maj 2007 18:31
Ora tani: 05:48 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 10 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Muzika > Video Muzikore > Kenget dhe kengetaret qe nuk ju pelqejne...lol

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar