briseide
Shtrige

Regjistruar: 12/02/2007
Vendbanimi: Rrefime memece
Mesazhe: 4388
|
Citim: Po citoj ato që tha IQVLORA
O tiranas
Problemi eshte ketu se te gjitha ato kengetare pa nivel dalin e hingellijne e dridhen e perdridhen,ndersa atje ku ka nivel nuk ndodh keshtu.A mund te me skjaroni i dashur?Thuaj me mire qe ne tregun shqiptar njerzit,kryesisht moshat e reja preferojne te shoihin e blejne shale e breke,se sa nje artist qe te kenaq me zerin e tij te embel.Pra konkluzioni im dhe i shume artdashesve te tjere+ edhe nga kritike arti e kompozitor te afirmuar eshte se atje ku nuk ka art nxjerrin shale e breke.Nuk do ishte mire mor ridii qe te ndahej arti i vertete nga lakuriqesia.Keto pseudo kengetare nuk duhej te na merzitnin me daljet e tyre.Le te shkojne te konkurojne per modele ose ne ndonje motel a ne ndonje pub ne zonen e ish Bllokut.Mendoj se keta pseudo kane pare qe paguajne per te reklamuar ato qe thashe me lart.Ndryshe nuk ka si spiegohet dalja e tyre cdo dite ne TV.ridii kush kendon bukur e kenaq shijen e publikut me artin e saj, une nuk them ta ndalojme te beje reklame edhe trupin.Pune e saj,jetojme ne kohe te tjera sot.E keqja qendron tek ata qe nuk bejne seleksionimin e artit te vertete nga pseudoarti.Gjithashtu nuk jam dakord qe t'i vihet vize gjithe artit dhe muzikes popullore.
Trendafile,cfare nuk ju pelqen juve ketu?
pershendetje djalosh
Ne radhe te pare mesazhi me perket mua dhe jo Ridiit
Se dyti une mendimin tuaj mbeshteta,jam dakort me ato qe shkruani kur them qe industria e muzikes eshte e tille qe per te shitur duhen lakuriqesirat sot...edhe aty ku ka talent...Kjo gje shkaktohet per mendimin tim nga mungesa e interesit per muziken kohet e fundit,nga fakti qe eshte me e thjeshte ta shkarkosh muziken sesa ta blesh prandaj duhet gjetur nje menyre per te shitur...nuk po ve aspak ne dyshim talentin e kengetareve popullore...pastaj edhe talenti mund te jete ne kengetare qe e shperdorojne ate duke ndjekur rrymen e shumices qe sot zoterojne skenen e muzikes shqiptare...
P.s Vlonjate flm e mos u nxeh se dhe tensioni ben punen e vet  
pershendetje djalosh