Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Mesazhe dashurie > Shprehje Dashurie!
Gjithsej 12 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

Citim:
Po citoj ato që tha etniku78?

ishallah me mban me noi vend te mire e .........................................

ne zemer te mbaj me shume por ndonjeher te mbaj dhe ne vende tjera. jo per naj gja por ndonjeher kam qef me ndrru pozicjone..

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 02 Shtator 2006 03:40
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
GENTI_the_KING
MBRET I PERJETSHEM

Regjistruar: 08/09/2004
Vendbanimi: Ne Keshtjellen Time Te Pamposhtur
Mesazhe: 2683

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane

ne zemer te mbaj me shume por ndonjeher te mbaj dhe ne vende tjera. jo per naj gja por ndonjeher kam qef me ndrru pozicjone..

ska problem me mba ku te dush, i urt jam un , .......................rri ne te gjitha pozicionet e ndejteshme

Mesazh i vjetër 02 Shtator 2006 03:44
GENTI_the_KING nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të GENTI_the_KING Kliko këtu për të kontaktuar me GENTI_the_KING (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: GENTI_the_KING Shto GENTI_the_KING në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto GENTI_the_KING në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Zhylien Sorel
animas

Regjistruar: 26/09/2004
Vendbanimi: ishull
Mesazhe: 5141

Dashuria eshte si puna e "majes"....nuk eshte aq e veshtire ta arrish ate , veshtire eshte te qendrosh ne maje.

Mesazh i vjetër 03 Shtator 2006 17:52
Zhylien Sorel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Zhylien Sorel Kërko mesazhe të tjera nga: Zhylien Sorel Shto Zhylien Sorel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Zhylien Sorel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
elsaaa
Grrrrrrrr

Regjistruar: 20/07/2003
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 2047

" Me thuaj shpesh qe me do me fjale , me shenja apo veprime.Mos mendo se une e di kete gje. Ndoshta do te them se kam nevoje per kete gje - mos me beso, ti me thuaj ."

Mesazh i vjetër 04 Shtator 2006 04:26
elsaaa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të elsaaa Kliko këtu për të kontaktuar me elsaaa (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: elsaaa Shto elsaaa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto elsaaa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
elsaaa
Grrrrrrrr

"Ne jemi engjej vetem me nje krah dhe mund te fluturojme vetem duke qendruar te perqafuar " .....

Mesazh i vjetër 04 Shtator 2006 04:31
elsaaa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të elsaaa Kliko këtu për të kontaktuar me elsaaa (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: elsaaa Shto elsaaa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto elsaaa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
debora_1
Anetar i ri

Regjistruar: 04/09/2006
Vendbanimi: ketu.............
Mesazhe: 4

eheeeee..............

"Te dashurosh kur ste dashurojne eshte si te kthesh koken prapa dhe ste pret njeri"

Mesazh i vjetër 04 Shtator 2006 21:27
debora_1 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të debora_1 Kliko këtu për të kontaktuar me debora_1 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të debora_1't! Kërko mesazhe të tjera nga: debora_1 Shto debora_1 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto debora_1 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Animal
Writer i 1 story pa fund

Regjistruar: 03/09/2005
Vendbanimi: ne shkelqimin e syve te saj...
Mesazhe: 428

dashuria ska nevoje per fjale te bukura...
ai te do duket...dhe kaq.fjalet mund ti thone te gjithe por te te duan jam pak....

Mesazh i vjetër 05 Shtator 2006 15:01
Animal nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Animal Kliko këtu për të kontaktuar me Animal (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Animal Shto Animal në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Animal në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
elsaaa
Grrrrrrrr

cme ke mua.....bebi ime....bebi ote gjithmone puci puc ......

Mesazh i vjetër 06 Shtator 2006 16:52
elsaaa
Grrrrrrrr

pershendes te gjithe qe si dua dhe me duan looool......:p :p

Mesazh i vjetër 06 Shtator 2006 16:54
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

te dua moj qene

Mesazh i vjetër 06 Shtator 2006 17:46
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 06:21 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 12 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Mesazhe dashurie > Shprehje Dashurie!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] nuk lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar