SUNBELOVED
Tequila`Spirit

Regjistruar: 29/12/2002
Vendbanimi: my house, house of sun
Mesazhe: 389
|
Ci do plaku i vitit te ri femijet ? pastaj ai eshte me celulit, ka trashje te gjakut, nuk pjell dot, e ka mendjen vetem per te pi, eshte steril, pastaj kam degjuar qe eshte edhe pak gay ( nje arsye e ka qe vishet me te kuqe apo jo ? ) ....kur je pak gay, je edhe shume, njesoj eshte.
Plakut te vitit te ri i kane vdekur femijet, edhe ato qe kishte, se i mallkoi femijet e vet, keshtu sic na mallkojne edhe neve keta te tonet, por femijeve te babanatales i zinte mallkimi i ketij te fundit. Plaku i vitit te ri kishte 2 cuna dhe nje vajze. Djali i madh ishte gay, djalin e madh e shtypi slita e babanatales kur ky i futi indietron, i alkolizuar komplet qysh ishte. Djali i dyte ishte gay edhe ky ate fat pati, si i vellai me i madh, kurse vajza ishte gay edhe vajza, vajza u hodh nga slita si flutura ne gabinen ime, kur plaku tentoi ti fuste duret....nuk donte vajza me nje cun. Slita ishte me shpejt se ishte slite ferrari edhe vdiq ... qe atehere plaku i vitit te ri ia ka ngulur syte renave ( nuk ka faj i shkreti ne ato pozicione qe i sheh, nga prapa gjithmone ) syte i kane ngelur tek rena e fundit majtas se ajo e ka bishtin e prere.
Tani kam edhe une nje gjegjeze. Ku i gjen lodrat plaku i vitit te ri ??? dhe mos kujtoni se i bejne elfet se ai i fal ( nuk i shet te pakten me cmim kosto)