Regjistruar: 03/02/2007 Vendbanimi: larg & afer Mesazhe: 10972
Citim:Po citoj ato që tha Heyday Moj po lerini gallatat ju po me zgjidhni hallin e Piktorit ja kete te beni.. Ja njeriu i mire. je e ftuar edhe ti.
Citim:Po citoj ato që tha Heyday Moj po lerini gallatat ju po me zgjidhni hallin e Piktorit ja kete te beni..
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Citim:Po citoj ato që tha Heyday Moj po lerini gallatat ju po me zgjidhni hallin e Piktorit ja kete te beni.. Pranon propozim nga une Piktori ?
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
Citim:Po citoj ato që tha Heyday Moj po lerini gallatat ju po me zgjidhni hallin e Piktorit ja kete te beni.. po hallet e mija kush do i zgjidhe
__________________ .
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil po hallet e mija kush do i zgjidhe Te zgjidhim timin iher pastaj tendin.
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil po hallet e mija kush do i zgjidhe
Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Citim:Po citoj ato që tha Eria Pranon propozim nga une Piktori ? Ua. Edhe pyet. Kur te mbarosh me Piktorin kthehu nga une se s'di ca te vesh neser.
Citim:Po citoj ato që tha Eria Pranon propozim nga une Piktori ?
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
Citim:Po citoj ato që tha Eria Pranon propozim nga une Piktori ? Patjeter more ke dhe dyshime.
Mba radhen Hey... Piktoro hajt tu
Regjistruar: 14/05/2006 Vendbanimi: Bitchfield Mesazhe: 2637
...me mungoi shume nje urim per ditelindjen nga Angeli (mua si individ i ndryshem nga Gibbs)
__________________ Si nuk u bera njehere moderator...
Regjistruar: 22/10/2010 Vendbanimi: thelle ne zemren tende..... Mesazhe: 2499
Ne baze me gocat)))
__________________ Nese dikush te sheh me lot ne sy, duaje sepse ka frike mos te humbet ty..
Citim:Po citoj ato që tha RIP Gibbs ...me mungoi shume nje urim per ditelindjen nga Angeli (mua si individ i ndryshem nga Gibbs) te kerkoj shume falje por nuk kam qene verdalle keto dite Gezuar edhe 100 vite te bukura dhe te mbushura plot emocione edhe 100 Erald!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Te puth te faqja muahhhh Quhet me vonese
Citim:Po citoj ato që tha RIP Gibbs ...me mungoi shume nje urim per ditelindjen nga Angeli (mua si individ i ndryshem nga Gibbs)