Regjistruar: 29/10/2003 Vendbanimi: Danmark Mesazhe: 112
Jo Master nuk eshte ajo cka ti e ke cekur. Por kujtohu edhe pak se te bie ndermend.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 18/12/2003 Vendbanimi: MaD CiTy Mesazhe: 403
i'm just kidding cuz i've no idea what it can be
__________________ For what i say my love may become true, In your eyez, i see the hope, I love U
Regjistruar: 11/04/2004 Vendbanimi: Danimarke Mesazhe: 4
Pershendetje te gjitheve. Shume gjeagjeze e forte ajo! Tani une e kam nje ide cfare mund te jete, por nuk do ta them se e di qe nuk eshte e vertete. Po pres qe ta gjej ndonje tjeter. P.S. Po nga i gjeni o burri i theut gjithe keto gjeagjeza
Regjistruar: 20/04/2003 Vendbanimi: uk Mesazhe: 24
Hi Mi hirushe
Regjistruar: 06/09/2003 Vendbanimi: Tr Mesazhe: 2110
Citim:Po citoj ato që tha Princesa Erdhi u zhvesh u vesh i hipi e tundi e shkundi i zbriti u zhvesh u vesh mori parete dhe iku GJEJENI KUSH ESHTE pastrusi i oxhakeve ...
Citim:Po citoj ato që tha Princesa Erdhi u zhvesh u vesh i hipi e tundi e shkundi i zbriti u zhvesh u vesh mori parete dhe iku GJEJENI KUSH ESHTE
__________________ Leku shkon e vjen, shoqerine nuk ke ku e gjen.
Regjistruar: 25/08/2003 Vendbanimi: o hu sa larg Mesazhe: 257
a mer pentit ma ke marre rrallen se nuk kam hyre se kete e dija qe ishte pastrusi i oxhaqeve ce do o princesha jepi medaljen djalit se e ka gjetur
__________________ vdes per ty
E pra e meriton nje mpuuuq special BlEdUmI per gjetjen e kesaj gje e gjeze.
shi kjo po mua kur i gje pse nuk me jem muaq he mer pentit
Skalbrino gjej kete e pastaj te mpuqi edhe ty. Shkon nga shkon shtepine e mban me vete. Besoj se ket do e gjejsh.
Regjistruar: 01/02/2003 Vendbanimi: Philadelphia usa Mesazhe: 3202
Citim:Po citoj ato që tha Princesa Skalbrino gjej kete e pastaj te mpuqi edhe ty. Shkon nga shkon shtepine e mban me vete. Besoj se ket do e gjejsh. Per mpuaq po e gjej vet kermilli eshte?
Citim:Po citoj ato që tha Princesa Skalbrino gjej kete e pastaj te mpuqi edhe ty. Shkon nga shkon shtepine e mban me vete. Besoj se ket do e gjejsh.
__________________ Thuaj ate qe mendon dhe mendo ate qe duhet.