bylis
i n o t
Regjistruar: 28/01/2004
Vendbanimi: ne pica
Mesazhe: 147
|
Njeri na ishte i dashuruar marrezishte pas njeres,por ajo nuk e deshte. Dhe ky nje dite i thote - e di ti qe une kam dy ashtu,(penise). Ajo u habit si ka mundesi??? Nejse pranoi te martohej me kete te dashuruarin marrezisht. Shkuan muajin e mjalti, prit ajo per te pare te dytin,s'ka??? Kaluan dhe disa muaj por penisi i dyte nuk po dukej. Dhe nje dite i thote - ti me genjeve ku e ke te dytin?? Ai i thote - jo nuk te genjeva por e di si eshte puna. Ky komshiu ketu poshte Fejziu nuk ka fare dhe ja kam dhene borxh por ca kohe sa te beje nje femije i ziu. E po mire thote ajo, por do tia marresh ;, mos ja le per shume kohe. Perseri kaluan muaj dhe ajo s'po e shikonte te dytin. Keshtu qe nje dite vajti poshte tek Fejziu troket tek dera e tij dhe i thote, - me jep ate qe te ka dhene burri im , boll e mbajte na duhet per vete. Ai hapi syte i habitur duke i thene - c'fare??? Ate,, thote ajo dhe i cone doren atje tek vendi. A kete thote ai, e terheq brenda ne shtepi dhe normalishte dhe me ligj ia jep. Sa vin burri ne darke ne shtepi, ajo direkte ja fute me shpull duke i thene. S'ke turpe nuk ke, mire qe ja dhe borxhe Fejziu por i dhe edhe me te madhin e mbajte te voglin per vete.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|