Regjistruar: 03/02/2007 Vendbanimi: larg & afer Mesazhe: 10972
Hey po mbushet kupa, edhe nje here e perseriti Eria, direkt ban. Te pakten ta dime gjanem je bionde apo brune.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Keputi nje te shpuar asaj kupes nga poshte Diell.
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Sec kam pershtypjen qe Hey eshte kuqe...(jo nga kapelja hee ) Hey aj lav juuuuuuuuuuuuuuu...c'ke ti se e cajme ate kupen
Citim:Po citoj ato që tha Eria Sec kam pershtypjen qe Hey eshte kuqe...(jo nga kapelja hee ) Hey aj lav juuuuuuuuuuuuuuu...c'ke ti se e cajme ate kupen Shhh mos bertit se po shohin ndeshjen njerezit
Citim:Po citoj ato që tha Eria Sec kam pershtypjen qe Hey eshte kuqe...(jo nga kapelja hee ) Hey aj lav juuuuuuuuuuuuuuu...c'ke ti se e cajme ate kupen
Hey shpetove tani x tani ee. Ok kam durim une. e nuk po shoh vetem ate ndeshje.
Citim:Po citoj ato që tha Heyday Shhh mos bertit se po shohin ndeshjen njerezit Nuk degjoi njeri gje,ja shiko Piktorin ti,ai e ka mendjen ke ndeshjet... Si s'me beri njeri nje tas grosh,ngelem pa ngrene...gjynah una
Citim:Po citoj ato që tha Heyday Shhh mos bertit se po shohin ndeshjen njerezit
Regjistruar: 28/10/2010 Vendbanimi: Dans tes rêves.. Mesazhe: 8269
Ajris me ke mek sot p.c po me shperqendron nga sporti grifsh
__________________ "Tmerrohem kur e mendoj boten pa mua!!"--Jean-Paul Sartre
Regjistruar: 16/01/2011 Vendbanimi: Tirane Mesazhe: 343
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Ajris me ke mek sot p.c po me shperqendron nga sporti grifsh alegriaaaaaaaa))))))
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Ajris me ke mek sot p.c po me shperqendron nga sporti grifsh
__________________ ♥♥♥!Dont change for anyone let them love you for who you are!♥♥♥
Citim:Po citoj ato që tha Ajris alegriaaaaaaaa)))))) Kshu t'pafsha p.s U ndez andej boh .. rrezik pas rreziku.
Citim:Po citoj ato që tha Ajris alegriaaaaaaaa))))))
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Kshu t'pafsha p.s U ndez andej boh .. rrezik pas rreziku. dhe un ty zemertkam shum xhan.puccc
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Kshu t'pafsha p.s U ndez andej boh .. rrezik pas rreziku.