Regjistruar: 11/06/2002 Vendbanimi: Europe Mesazhe: 10706
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
Citim:Po citoj ato që tha Heyday Angel.. sikur te mos kisha nja dy a tre tipare shume dalluese, do kisha filluar te dyshoja dhe une sinqerisht Mendimi i castit: Dy tiparet i gjeta ... po e treta po me mundon .... do me ndihmosh pak
Citim:Po citoj ato që tha Heyday Angel.. sikur te mos kisha nja dy a tre tipare shume dalluese, do kisha filluar te dyshoja dhe une sinqerisht Mendimi i castit:
__________________ .
Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori po ene anej nga ty kohe e bukur qeka qe je kaq i gezuar...
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA po ene anej nga ty kohe e bukur qeka qe je kaq i gezuar... Pooo, kur ti than ftohti, dhe ketej eshte ftohte, kur ti ke diell dhe ketej ka diell. Jemi bashkevuajtes dhe bashkelakrore.
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA po ene anej nga ty kohe e bukur qeka qe je kaq i gezuar...
Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil Dy tiparet i gjeta ... po e treta po me mundon .... do me ndihmosh pak Shttt se mos na sikletosen djelmoshat pastaj .. E me thone qe jam dirty mind.. c'faj kam une?!
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil Dy tiparet i gjeta ... po e treta po me mundon .... do me ndihmosh pak
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori . Jemi bashkevuajtes dhe bashkelakrore. po jemi ...Heyday ne mua 2 tipare te dukshme me dalen tjetra kush eshte se po na ben kureshtare
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori . Jemi bashkevuajtes dhe bashkelakrore.
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA po jemi ...Heyday ne mua 2 tipare te dukshme me dalen tjetra kush eshte se po na ben kureshtare Si beni dhe ju vajza.. me thoni cilat gjetet t'ju them cfare mungon
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA po jemi ...Heyday ne mua 2 tipare te dukshme me dalen tjetra kush eshte se po na ben kureshtare
Regjistruar: 09/02/2007 Vendbanimi: diku aty, prane...... Mesazhe: 5515
Une Heyday e di femer. U bona dhe une kureshtare ime. Cilat tipare keni gjet mi gra?
__________________ Te dua, jo per ate qe je, por per ate qe me ben te ndihem.
Citim:Po citoj ato që tha Heyday Si beni dhe ju vajza.. me thoni cilat gjetet t'ju them cfare mungon Une gjeta fytyren dhe floket ...se per tjerat duhet me pas ne frike me thon qe i kemi gjet se me operacionet plastike po behet xhaja ...halla ...
Citim:Po citoj ato që tha Heyday Si beni dhe ju vajza.. me thoni cilat gjetet t'ju them cfare mungon
une gjeta gjendrat e qumeshtit... vezoret me gypat e fallopit .... mos me thuaj qe e 3ta eshte 7zania