kotka
.....

Regjistruar: 21/06/2007
Vendbanimi: .....
Mesazhe: 3612
|
Citim: Po citoj ato që tha turll
Kotka ........ jane shume faktore qe ndikojne. E para, ambienti ku punon. Duhet ti pershtatesh atij. Per kuriozitet, kam nderruar karten e kreditit, "per pordhe" se duhet t'i pershtatesha ambientit. Me vinte turp te perdorja ate qe kisha (dhe nuk kisha baziken), dhe per ceshtje pune, duhej te pershtatesha.
E dyta, format e trupit. Sidomos kur nuk je shume elegant/e apo i prere me kallep (sic i thone gjirokastritet) .... veshjet normale nuk te rrine mire. Dhe kalojme perseri tek pika e pare, qe nuk mund te shkosh ne pune me te tille veshje .........
Dhe e treta eshte konitat financiare. Ne qofte se t'a lejon xhepi ........... s'ke pse mos e blesh ........ eshte si puna e asaj reklames se Bouflex ........ The size ........ makes all the difference ........
me keto kushtet e lartpermendura qe ke renditur ketu i dashur turll prandaj thashe une "NUK JAM DEBILE" dhe nuk thashe qe "ATA QE I BLEJNE JANE DEBILA"
Une me ato leke blej me mire nje summer house ose nje boat ose toke ose whatever, nje tjeter lloj investment, se sa te kaloj gjithe jeten me veshje firmato dhe me kulete bosh dhe ne fund te numeroj opingat