Regjistruar: 16/10/2003 Vendbanimi: Toke Mesazhe: 1679
ehe perdite,keq puna AD help Dj,ca kishte dita e sotme?s`nisi mire?
__________________ E vetmja here qe nuk do ia arrish,do te jete perpjekja e fundit.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 05/02/2011 Vendbanimi: Jazzopolis Mesazhe: 111
Citim:Po citoj ato që tha eliz ehe perdite,keq puna AD help Dj,ca kishte dita e sotme?s`nisi mire? ehe hic mire...ka nsiur me heret se zakonisht
Citim:Po citoj ato që tha eliz ehe perdite,keq puna AD help Dj,ca kishte dita e sotme?s`nisi mire?
__________________ There are no stupid questions, just stupid people.
Regjistruar: 28/10/2010 Vendbanimi: Dans tes rêves.. Mesazhe: 8269
Sa e lodhur jam sot..me rendon koka.
__________________ "Tmerrohem kur e mendoj boten pa mua!!"--Jean-Paul Sartre
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Sa e lodhur jam sot..me rendon koka. te shkume
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Sa e lodhur jam sot..me rendon koka.
Citim:Po citoj ato që tha Dj Jazzman te shkume RRofsh.
Citim:Po citoj ato që tha Dj Jazzman te shkume
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
Citim:Po citoj ato që tha eliz ehe perdite,keq puna AD help sta kam merakun sajo dicka funny qe mos dalesh si qype lol
Citim:Po citoj ato që tha eliz ehe perdite,keq puna AD help
__________________ .
Regjistruar: 22/10/2010 Vendbanimi: thelle ne zemren tende..... Mesazhe: 2499
Eh sa e lodhur dhe e merzitme jam Lule te shkuara zemra.
__________________ Nese dikush te sheh me lot ne sy, duaje sepse ka frike mos te humbet ty..
Citim:Po citoj ato që tha Ashley Eh sa e lodhur dhe e merzitme jam Lule te shkuara zemra. Me shum e merzit yll se me shnet sjam keq
Citim:Po citoj ato që tha Ashley Eh sa e lodhur dhe e merzitme jam Lule te shkuara zemra.
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Sa u lodha pfffffffffffff
Regjistruar: 18/05/2009 Vendbanimi: vlore Mesazhe: 5487
tek ju lexoj ju ktu nje llimbje kreje nje merzi nje tjeter nje ashu nje kshu po mendoja me vete qenkan ngjitse kto smundjet hic mir as une sot fjet pak kryt me llemt pak si me grip shifem beterr krejt sot