Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Cfare po beni tani,tani?!
Gjithsej 192 faqe: « E parë ... « 78 79 80 81 82 83 84 85 86 [87] 88 89 90 91 92 93 94 95 96 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Ana1
Veteran ne forum

Regjistruar: 16/02/2003
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 823

Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
po bej at qe se ka ba kush ...

po hap pllakat ne beisement te groposesh parate cash?! )))))

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 10 Mars 2012 19:41
Ana1 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ana1 Kërko mesazhe të tjera nga: Ana1 Shto Ana1 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ana1 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dylan
Veteran ne forum

Regjistruar: 18/05/2009
Vendbanimi: vlore
Mesazhe: 5487

hahahhahahhah o ana mi sjell ca zotin

une po mendoj ti flas apo jo me kapi paniku frika e spo bej ze me mir

Mesazh i vjetër 10 Mars 2012 19:42
dylan nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dylan Kliko këtu për të kontaktuar me dylan (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dylan Shto dylan në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dylan në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ana1
Veteran ne forum

Citim:
Po citoj ato që tha lule
Sa erdha nga spitali , shpirti im i vogel eshte smure.
Tani po bej darken.

Te shkuara djalit! Ketu po qe me pelqen, se do gatuash per femijen tend, dhe nuk do merresh me llafe forumi.

Mesazh i vjetër 10 Mars 2012 19:57
Ana1 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ana1 Kërko mesazhe të tjera nga: Ana1 Shto Ana1 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ana1 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ana1
Veteran ne forum

Citim:
Po citoj ato që tha dylan
hahahhahahhah o ana mi sjell ca zotin

une po mendoj ti flas apo jo me kapi paniku frika e spo bej ze me mir

cfare te te sjell moj korbe?! Une po gjeja dicituren e lezhjanit 83, nuk po i flisja vetes. He te keqen Ana, se me kapi zemra per pak!

Mesazh i vjetër 10 Mars 2012 19:59
dylan
Veteran ne forum

me vjen mire q ete pelqeu po e rinogjoj serish une hahahha dhe nje muaj se hek nga pc

Mesazh i vjetër 10 Mars 2012 20:02
dylan nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dylan Kliko këtu për të kontaktuar me dylan (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dylan Shto dylan në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dylan në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lule
at this moment in time...

Regjistruar: 28/10/2010
Vendbanimi: Dans tes rêves..
Mesazhe: 8269

Oj Tutkune a ke trru ti ??????

Citim:
Po citoj ato që tha Ana1
Te shkuara djalit!

Me njef gjo ti mu qe me uron kte?????
ku e di ti per ke e kisha un??
Citim:
Po citoj ato që tha Ana1
Ketu po qe me pelqen, se do gatuash per femijen tend, dhe nuk do merresh me llafe forumi.

Kte gje kshilloja vetes e jo mua , se mua s'ma ndjen hiç se ça bejn te tjeret , sidomos njerez te ulet si ti. kujton se kam kohe t'pergjoj se ça ben ti kshu????
Ik mi injorante mle rehat se mje njit si m..pas kpuce !
Ta dish mire ti idiote , un kam familjen ne Usa , nuk me del koha t'iki ti shoh e tbej pushime, e jo te merrem me dallavere si ti apo te rangut tend!!Arsyet pse jam ktu i kam shprehur ne tema te tjera , e s'jam per t'kap dashnor ( si mthe ti legene femer per Petter , apo ate cou....qe se kuptova ça ishte ).
S'kam fol , s'flas e s'do flas kurre per privatesine time , sikurse s'me intereson privatesia e askujt ktu !

Ku vend rri ti e t'me shohesh ça turini kam, a jam e martuar e a kam fmi , meqe po llap ca si teper jo per gje , kto gjera KTU s'ke chanc ti dish jo ti( me 2 dit forum, po asnje).
Nese ke chanc t'me kesh perball ti tregoj un sps e shoh qe shum kurioze je per jeten time.

Si nje injorim si pa injorim per mua je 1 femer qe e shumezoj me 0 kte vare vath ne vesh , te mbajta injorim kaq dite edhe e hoqa sepse mu duk se u qetsove po mesa duket nje avaz ke , sja vlen te ndyj as injorimin me ty .

P.S un Urimin Rajmondit ja bera si msues i popullit ty çte duhet??

Ti je ajo qe me flet per fjalor rruge???
te detyron, tani boll me ankesa me thuaj flm qe tu pergjigja e mos bej ze fare...hesht dhe kaq.
bye bye
..............

Tani po pi nje kafe .

Modifikuar nga lule datë 11/03/2012 ora 17:18

Mesazh i vjetër 11 Mars 2012 17:06
lule nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lule Kliko këtu për të kontaktuar me lule (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lule Shto lule në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lule në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ana1
Veteran ne forum

Talking

Po lexoj Psikologen, dhe theorine e saj magjepsese te hipnozes " cfare po beni tani, tani?"
(Lying here in my couch, not facing her, same as in the Freudian`s theory, so she can continue speaking more freely as she can by expressing her feelings to me; Definitely I`ve learned how to listen to my clients (used for patients in psychology!) )))))))

Mesazh i vjetër 11 Mars 2012 21:15
lule
at this moment in time...

Regjistruar: 28/10/2010
Vendbanimi: Dans tes rêves..
Mesazhe: 8269

you are sick??? t'mendoj ça lloj teze t'perdor me ty...

S'di ça gjuhe tflas me kte njeri , shqip smerrka vesht .
i thua mos me permend nick e vazhdon akoma.....

Tu duk e hidhet sjellja ime e ?? kushdo merr ate qe meriton
here tjeter bej kujdes kur prek dinjitetin e dikujt qoft dhe virtualisht .

Mesazh i vjetër 12 Mars 2012 00:01
lule nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lule Kliko këtu për të kontaktuar me lule (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lule Shto lule në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lule në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dylan
Veteran ne forum

hic valla po pi birren i kam cu kamt perpjet mbi tavolin them e po hsof sa andej kendej

Mesazh i vjetër 12 Mars 2012 01:54
lezhjani-82 është moderator/e në këtë nën-forum   lezhjani-82
I Pavdekshem

Regjistruar: 02/01/2005
Vendbanimi: Eternity...
Mesazhe: 4813

po imagjinoj dylan me kamt e çume perpjet ne tavolin

Mesazh i vjetër 12 Mars 2012 02:02
lezhjani-82 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lezhjani-82 Kliko këtu për të kontaktuar me lezhjani-82 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lezhjani-82't! Kërko mesazhe të tjera nga: lezhjani-82 Shto lezhjani-82 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lezhjani-82 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 02:43 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 192 faqe: « E parë ... « 78 79 80 81 82 83 84 85 86 [87] 88 89 90 91 92 93 94 95 96 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Cfare po beni tani,tani?!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar