lule
at this moment in time...
Regjistruar: 28/10/2010
Vendbanimi: Dans tes rêves..
Mesazhe: 8269
|
Oj Tutkune a ke trru ti ??????
Citim: Po citoj ato që tha Ana1
Te shkuara djalit!
Me njef gjo ti mu qe me uron kte?????
ku e di ti per ke e kisha un??
Citim: Po citoj ato që tha Ana1
Ketu po qe me pelqen, se do gatuash per femijen tend, dhe nuk do merresh me llafe forumi.
Kte gje kshilloja vetes e jo mua , se mua s'ma ndjen hiç se ça bejn te tjeret , sidomos njerez te ulet si ti. kujton se kam kohe t'pergjoj se ça ben ti kshu????
Ik mi injorante mle rehat se mje njit si m..pas kpuce !
Ta dish mire ti idiote , un kam familjen ne Usa , nuk me del koha t'iki ti shoh e tbej pushime, e jo te merrem me dallavere si ti apo te rangut tend!!Arsyet pse jam ktu i kam shprehur ne tema te tjera , e s'jam per t'kap dashnor ( si mthe ti legene femer per Petter , apo ate cou....qe se kuptova ça ishte ).
S'kam fol , s'flas e s'do flas kurre per privatesine time , sikurse s'me intereson privatesia e askujt ktu !
Ku vend rri ti e t'me shohesh ça turini kam, a jam e martuar e a kam fmi , meqe po llap ca si teper jo per gje , kto gjera KTU s'ke chanc ti dish jo ti( me 2 dit forum, po asnje).
Nese ke chanc t'me kesh perball ti tregoj un sps e shoh qe shum kurioze je per jeten time.
Si nje injorim si pa injorim per mua je 1 femer qe e shumezoj me 0 kte vare vath ne vesh , te mbajta injorim kaq dite edhe e hoqa sepse mu duk se u qetsove po mesa duket nje avaz ke , sja vlen te ndyj as injorimin me ty .
P.S un Urimin Rajmondit ja bera si msues i popullit ty çte duhet??
Ti je ajo qe me flet per fjalor rruge???
te detyron, tani boll me ankesa me thuaj flm qe tu pergjigja e mos bej ze fare...hesht dhe kaq.
bye bye
..............
Tani po pi nje kafe .
Modifikuar nga lule datë 11/03/2012 ora 17:18
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|