Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > te qeshim se bashku... Vlerësimi i Temës: 46 votime, mesatarja 3.91.
Gjithsej 126 faqe: « E parë ... « 79 80 81 82 83 84 85 86 87 [88] 89 90 91 92 93 94 95 96 97 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
engjell_mbrojtes
"Ne qiellin e 7-te"

Regjistruar: 22/09/2005
Vendbanimi: "Ne qiellin e Forumit Horizont"
Mesazhe: 799

Ne parajse!

Dy burra takohen ne parajse dhe bejne muabet!
Njeri:-"Une kam vdekur i ngrir akull.
Po ti si ke vdekur?
Tjetri:-"Mua me ka rene infakt ne zemer nga gezimi.

Njeri:-Po si keshtu?

Tjetri:Me thane se gruaja po me tradhetonte me nje tjeter
dhe une duke shkuar me vrap ne shtepi,duke ngjitur shkallet
e pallatit ter ankth...hapa deren e shtepis dhe pash gruan qe po
pastronte shtepine...aty u gezova shume dhe vdiqa!

Njeri:-"Idiot"! - Pse nuk e hape figoriferin se kishim shpetuar te dy!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 02 Shkurt 2006 18:19
engjell_mbrojtes nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të engjell_mbrojtes Kliko këtu për të kontaktuar me engjell_mbrojtes (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: engjell_mbrojtes Shto engjell_mbrojtes në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto engjell_mbrojtes në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ida19ath
akooooma studente

Regjistruar: 14/11/2005
Vendbanimi: Greece
Mesazhe: 374

Matematikiani

Një matematikian dërgon letrën më poshtë tek gruaja e tij.
-E dashur grua, siç e di je 54 vjeçe dhe unë kam disa dëshira që ti nuk mi plotëson dot. Për të tjerat, jam shumë i gëzuar që jë gruaja ime. Shpresoj të mos shqetësoi, por kur të marrësh këtë letër, unë do jem në hotelin «……..» me 18vjeçaren ndihmëse time. Në shtëpi do vij pas ores 24:00.
Burri yt.

Në hotel gjeti një fax:
-I dashur burrë, siç e di dhe ti je 54 vjeç dhe kur të marrësh këtë letër, unë do jem tek hoteli «……....» me 18 vjeçarin që pastron pishinën. Siç e di, si matematikian që je, 18 hyn te 54 më shumë herë, sesa 54 tek 18.
Mos më prit.

Mesazh i vjetër 03 Shkurt 2006 01:19
ida19ath nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ida19ath Kliko këtu për të kontaktuar me ida19ath (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ida19ath Shto ida19ath në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ida19ath në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
engjell_mbrojtes
"Ne qiellin e 7-te"

Regjistruar: 22/09/2005
Vendbanimi: "Ne qiellin e Forumit Horizont"
Mesazhe: 799

Re: Matematikiani

Citim:
Po citoj ato që tha ida19ath
Një matematikian dërgon letrën më poshtë tek gruaja e tij.
-E dashur grua, siç e di je 54 vjeçe dhe unë kam disa dëshira që ti nuk mi plotëson dot. Për të tjerat, jam shumë i gëzuar që jë gruaja ime. Shpresoj të mos shqetësoi, por kur të marrësh këtë letër, unë do jem në hotelin «……..» me 18vjeçaren ndihmëse time. Në shtëpi do vij pas ores 24:00.
Burri yt.

Në hotel gjeti një fax:
-I dashur burrë, siç e di dhe ti je 54 vjeç dhe kur të marrësh këtë letër, unë do jem tek hoteli «……....» me 18 vjeçarin që pastron pishinën. Siç e di, si matematikian që je, 18 hyn te 54 më shumë herë, sesa 54 tek 18.
Mos më prit.

e fort kjo ida

Mesazh i vjetër 03 Shkurt 2006 14:45
engjell_mbrojtes nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të engjell_mbrojtes Kliko këtu për të kontaktuar me engjell_mbrojtes (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: engjell_mbrojtes Shto engjell_mbrojtes në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto engjell_mbrojtes në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Enderra e vdekur!
Dentist pulash...........

Regjistruar: 06/12/2003
Vendbanimi: Knej anej gjithanej london uk
Mesazhe: 71

hajs se po e them edhe un nje

Hajduti

Njeher nje hajdut afrohet pran nje plaku te vjeter edhe i fut doren ne xhep...........i fut doren ne xhep edhe nuk gjen gje tjeter pervec letra duhanit.......kontrollon xhepin tjeter ,nuk gjen asgje.xhaja i kish ven re qe ne fillim .....kur e shikon qe hajduti kish maru pun i thot.....nuk ke turp gjith ky djal fut duret neper gjepa........ia kthen djali ...turp te kesh ti qe nuk ke asnje lek ne xhep.

Mesazh i vjetër 04 Shkurt 2006 04:41
Enderra e vdekur! nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Enderra e vdekur! Kliko këtu për të kontaktuar me Enderra e vdekur! (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Enderra e vdekur! Shto Enderra e vdekur! në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Enderra e vdekur! në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ida19ath
akooooma studente

Regjistruar: 14/11/2005
Vendbanimi: Greece
Mesazhe: 374

Re: Re: Matematikiani

Citim:
Po citoj ato që tha engjell_mbrojtes

e fort kjo ida

thnx engjelles_mbrojtes

Nje zoteri, i cili kishte nje problem (prishej shpejt), shkon tek doktori dhe I thote:
-Doktor kam nje problem shume te madh, kur bej dashuri me gruan, nuk mund te rezistoj me shume se 3 minuta.
Doktori:- Sa kohe e keni kete problem?
Zoteria:- Qe atehere qe u martuam.
Doktori:- Kishit rezistuar ndonjehere me shume, ne keto vite qe jeni i martuar?
Zoteria:- Vetem nje here, rezistova 1 ore e 3 minuta.
Doktori:- Hmmmm 1 ore e 3 minuta thate? Kur ndodhi kjo?
Zoteria:- Vjet ne vjeshte, kur u nderrua ora.

Mesazh i vjetër 04 Shkurt 2006 21:10
ida19ath nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ida19ath Kliko këtu për të kontaktuar me ida19ath (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ida19ath Shto ida19ath në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ida19ath në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Zhylien Sorel
animas

Regjistruar: 26/09/2004
Vendbanimi: ishull
Mesazhe: 5141

Eshte pak me pulle te kuqe.... nejse

Ne nje familje me dy djem vjen babai ne shtepi dhe i eksituar ne maximum i afrohet gruas qe po lante pjatat dhe me ze te ulet i thote :
-hajde shpejt ne dhome se nuk po duroj dot me...
-ua po un po laj pjatat,pastaj kemi dhe dy cunat ketu.
-bej sikur thyhen ndonje pjat dhe bej sikur ke car doren pastaj hajde ne dhome.

ok. kalon pak kohe dhe plas nje pjate gruaja.
i thot djalit te madh :
-te keqen mami hajde laj pak pjatat sa te me fashoj pak babi doren nga dhoma.
(djali fillon te laj pjatat)

djali i vogel si shejtan qe ishte vete dhe shikon nga vrima e celsit.........

shikon pak dhe vete te vellai i madh

-"te re budalla,se mos thyhen ndonje pjate se te kapi dhe te q.... babi"

Mesazh i vjetër 20 Shkurt 2006 23:49
Zhylien Sorel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Zhylien Sorel Kërko mesazhe të tjera nga: Zhylien Sorel Shto Zhylien Sorel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Zhylien Sorel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lady
e lirë...

Regjistruar: 11/02/2006
Vendbanimi: aty ku duhet
Mesazhe: 38

Martohet nji cift i ri, dhe ate nate mbasi ishte vone, disa nga dasmoret vendosen ta kalonin naten aty.
Pervec ciftit ne dhomen e tyre do flinin dhe disa te tjere.
Aty nga mesi nates degjohet nusja qe i thoshte dhendrit:
Te kujt jane syte ? - te miat jane , i pergjigjet ai me gjys zeri

Po buza e kujt eshte?- prap mo me zor i tha me ze te ulet, e imja eshte

Po byca e kujt eshte? - ksaj rradhe s'iu pergjigj dhendri se kishin hall mos e degjonin.

Njoni nga dasmoret se kishte zene gjumi akoma dhe e kishte degjuar te gjithe biseden. vetem kur ja pret:

Do ti dali njeri zot atyre bythve apo jo?!!!!!

Anglezia:
Ohhh yes ohh yes

Amerikania:
Ohh baby ohh baby

Zvicrrania:
Jaaa schatz jaaa schatz

Shqiptarja:
Te lutem mos i trego asnjeriut eeeee
=============================================

Njoni kishte shtru grun ne maternitet per here te peste, kater heret e para gruja kishte lind vetem vajza. Ky donte patjeter djale.
I vjen lajmi se gruaja lind dhe shkon posht dritares:
- Ho mi i thot ai
.........nuk fliste ajo
- Ho mi dreq c'bone?
...............hic prap
- Ca bone mi t'mart mortja?( i nxef)

Vajze prap thot gruja me gjysem zoni
Atehere ky i tregon "mikun" duke i thon:
- Hec se ke per ta pa mo me sy ti ket!!!

Mesazh i vjetër 21 Shkurt 2006 15:50
lady nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lady Kliko këtu për të kontaktuar me lady (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lady Shto lady në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lady në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lost_soul
going nowhere..

Regjistruar: 11/12/2005
Vendbanimi: orders of magnitude
Mesazhe: 2692

nje grua po bente dush bashke me vajzen e saj te vogel

"mami si quhet ajo?" pyet vajza duke treguar me gisht aty poshte
"vagine te keqen mami"
"po kjo e imja si quhet?" pyet perseri vajza duke tregur me gisht nga vetja
"vagincke te keqen mami sepse ti je e vogel" pergjigjet gruaja.
"po ajo e gjyshes si quhet?" insiston vajza kurioze
"vagon te keqen mami"

Mesazh i vjetër 04 Mars 2006 03:13
lost_soul nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lost_soul Kliko këtu për të kontaktuar me lost_soul (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lost_soul Shto lost_soul në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lost_soul në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
astras
larguar

Regjistruar: 14/02/2006
Vendbanimi: x
Mesazhe: 214

Kepucet...

Tkohen dy gay dhe ne bisede e siper njeri e pyet tjetrin: ej, me c'fare lekure i ke kepucet"?- me lekure k*** i pergjigjet tjetri...!
Uaauuu! me ghuaj nje shkelm ne prapanice te lutem- ia priti i lumtur gay

Mesazh i vjetër 05 Mars 2006 23:53
astras nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të astras Kërko mesazhe të tjera nga: astras Shto astras në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto astras në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
posejdoni
shetites

Regjistruar: 25/03/2006
Vendbanimi: Ne kaosin Kryeqytetas
Mesazhe: 129

dy shoke po benin muhabet.NJeri i thot tjetrit se zoti ka 3 gabime kur na ka krijuar neve.Ou ja pret tjetri,e kush jane keto 3 gabime?I pari eshte pse ne ta hame buken nga goja,tna e kishte bo barkun me zinxhir (hap e mbyll zinxhirin)I dyti,meshkujt mos ta ken ''mikun''aty ku e kan po ta kene te gishti tregus.se kush rri e zberthen pantallonat,kurse keshtu vetem zgjat doren drejton gishtin dhe mbaron pune.Po i treti?femrat pse ta kene aty,me mire ta kene ne sup.Popse e pyet tjetri.Kur je ne autobuz e ske vend me kalu i bie me gishtin tregus ne sup e i thu shoqe te kaloj pak?

Mesazh i vjetër 26 Mars 2006 21:10
posejdoni nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të posejdoni Kliko këtu për të kontaktuar me posejdoni (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: posejdoni Shto posejdoni në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto posejdoni në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 17:06 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 126 faqe: « E parë ... « 79 80 81 82 83 84 85 86 87 [88] 89 90 91 92 93 94 95 96 97 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > te qeshim se bashku...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar