Regjistruar: 28/10/2010 Vendbanimi: Dans tes rêves.. Mesazhe: 8269
Citim:Po citoj ato që tha shelgu No lule se te kap policia per ushtrim profesioni pa leje. Po na thuj mi ktu, tanet jemi Oj. Skam besim ke ty jo. p.s sa e tharte jam .
Citim:Po citoj ato që tha shelgu No lule se te kap policia per ushtrim profesioni pa leje. Po na thuj mi ktu, tanet jemi Oj.
__________________ "Tmerrohem kur e mendoj boten pa mua!!"--Jean-Paul Sartre
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil E lumtur... Zoti te dhasht.
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil E lumtur...
Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
Citim:Po citoj ato që tha Eria C'dashni dreqi thu,ajo s'ma shpresh hic Edhe oj,them edhe vete...u bone ti U bere dhe ti mi me shelgun...ta ndreq une...do ankohem Ke paura...brrr brrr brrr
Citim:Po citoj ato që tha Eria C'dashni dreqi thu,ajo s'ma shpresh hic Edhe oj,them edhe vete...u bone ti U bere dhe ti mi me shelgun...ta ndreq une...do ankohem
__________________ .
Citim:Po citoj ato që tha Ashley meqe qeka ashu ashu do jet O lule po ti ca halli ke te keqen?)) Nuk prononcohem se jam vip
Citim:Po citoj ato që tha Ashley meqe qeka ashu ashu do jet O lule po ti ca halli ke te keqen?))
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Ke paura...brrr brrr brrr Nga ti? Rri mos perhap panik kot Je e rrethuar nga gaf....gjithe njerezit e besueshem i ke gaf... hmmm...mendohu..mendohu
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Ke paura...brrr brrr brrr
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha
Regjistruar: 22/10/2010 Vendbanimi: thelle ne zemren tende..... Mesazhe: 2499
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Nuk prononcohem se jam vip lum si ti prandaj te vin nga mbrapa ty cunat na le that na le
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Nuk prononcohem se jam vip
__________________ Nese dikush te sheh me lot ne sy, duaje sepse ka frike mos te humbet ty..
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Zoti te dhasht. zoti per mua dhe zoti per te gjithe vllai
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Zoti te dhasht.
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil Gojen vesh me vesh motra. Hapju shoqnise se dum me dijt qfar te ka ba te lumtun. Zgjat me teper kshu ngjo mu ti.
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil