Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
Citim:Po citoj ato që tha Eria Porosine time,ncuq he Cuk, per aq kohe sa te jete porosi me pulle te kuqe.
Citim:Po citoj ato që tha Eria Porosine time,ncuq he
__________________ .
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Cuk, per aq kohe sa te jete porosi me pulle te kuqe. Ti ia kishe marre dores,vetem do nderroje derguesin
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Cuk, per aq kohe sa te jete porosi me pulle te kuqe.
Citim:Po citoj ato që tha Eria Ti ia kishe marre dores,vetem do nderroje derguesin Do me lesh rehat apo te te ankohem te Heyday?
Citim:Po citoj ato që tha Eria Ti ia kishe marre dores,vetem do nderroje derguesin
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Do me lesh rehat apo te te ankohem te Heyday? Meqe ma kujtove..:Heyyyyyyyyyyyy aj lav juuuuuuuuuuuuuuu
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Do me lesh rehat apo te te ankohem te Heyday?
Citim:Po citoj ato që tha Eria Meqe ma kujtove..:Heyyyyyyyyyyyy aj lav juuuuuuuuuuuuuuu Po pse duhet te ta kujtoj une ty? Te isha si Heyday s'do e pranoja lav-en tende.
Citim:Po citoj ato që tha Eria Meqe ma kujtove..:Heyyyyyyyyyyyy aj lav juuuuuuuuuuuuuuu
Regjistruar: 22/10/2010 Vendbanimi: thelle ne zemren tende..... Mesazhe: 2499
Sa e lumtur jam o zot u defreva shum sot pafund
__________________ Nese dikush te sheh me lot ne sy, duaje sepse ka frike mos te humbet ty..
Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Po pse duhet te ta kujtoj une ty? Te isha si Heyday s'do e pranoja lav-en tende. Kat.. Bej pak me tutje te lutem.. Eria, aj lav ju tu! Po meso si behen vezet e zjera se s'kemi gje ne vije keshtu..
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Po pse duhet te ta kujtoj une ty? Te isha si Heyday s'do e pranoja lav-en tende.
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
Citim:Po citoj ato që tha Heyday Eria, aj lav ju tu! Po meso si behen vezet e zjera se s'kemi gje ne vije keshtu.. E dinjam qe me lovje Te ngelem ne dere te prindit thua??? Nuk hyhet ne Europe pa mesuar vezet e zjera
Citim:Po citoj ato që tha Heyday Eria, aj lav ju tu! Po meso si behen vezet e zjera se s'kemi gje ne vije keshtu..
Te ngelesh ne deren time thuaj. Po mire Heyday, po iki jo me tutje, por krejt tutje, se me ka ardhur bimbua... Najt girlsss
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Te ngelesh ne deren time thuaj. Po mire Heyday, po iki jo me tutje, por krejt tutje, se me ka ardhur bimbua... Ne deren tate...jo maj tamarrsha Te fala bimbos (mbarova duke qeshur te betohem)
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Te ngelesh ne deren time thuaj. Po mire Heyday, po iki jo me tutje, por krejt tutje, se me ka ardhur bimbua...