Regjistruar: 08/09/2004 Vendbanimi: Ne Keshtjellen Time Te Pamposhtur Mesazhe: 2683
pak i merzitur ..............................por do kaloj..............
__________________ Ti SHQIPERI , me jep nder , me jep emrin SHQIPETAR.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 13/04/2006 Vendbanimi: Diku atje tej, atje ku ti nuk me arrin dot... Mesazhe: 390
po pres nje e-mail.. sapo te vije do te fluturoj jashte.. eshte nje dite kaq e bukur
__________________ The greatest thing we'll ever learn is just to love and be loved in return
po degjoj muzik......................po lexoj postimet e fundit te FH....................
Regjistruar: 08/10/2005 Vendbanimi: My soul Mesazhe: 4073
Po bej nje shetitje neper forum
__________________ Fillimi i nje ngjarje, ku shpaloset ne kohe por lind jashte asaj, eshte njekohesisht perfundimi.
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
po martoje popllin
ahahahahha ku po i marton ti ti ju jep karige i mbledh atje si ne kuvend ah me duket se do te zgjedhesh ti e para
Citim:Po citoj ato që tha ~Enigme~ ah me duket se do te zgjedhesh ti e para jooooooooooooooooooo,une mendoj vetem per popllin forumor!!
Citim:Po citoj ato që tha ~Enigme~ ah me duket se do te zgjedhesh ti e para
Citim:Po citoj ato që tha Eriosa jooooooooooooooooooo,une mendoj vetem per popllin forumor!! ktu ja fute kot , shume llafe , per asgje.
Citim:Po citoj ato që tha Eriosa jooooooooooooooooooo,une mendoj vetem per popllin forumor!!
Citim:Po citoj ato që tha etniku78? ktu ja fute kot , shume llafe , per asgje.
qesh , ti , qesh , po ne populli po vuajm , me ........................kandar ne dore.