Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > NDAL!!....eshte roke!! Vlerësimi i Temës: 3 votime, mesatarja 5.00.
Gjithsej 16 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
anda
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 29/07/2003
Vendbanimi: tirane
Mesazhe: 81

lepuri

lepurit i kishin vrare te atin
dhe i merzitur dhe i inatosur del duke bertitur ne pyll
-kush ma ka vra babin mua, ia kam be e ia kam kthy etj etj filloi duke share e duke shpervjele menget
del ariu trup madh ai duke u fryre e i thote :-une ta kam vra pse kishe ndonje gje ti?
jo jo mire boll ja ke be: -tha lepuri me ze te bute e duke i ulur menget.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 03 Shtator 2003 12:51
anda nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të anda Kliko këtu për të kontaktuar me anda (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: anda Shto anda në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto anda në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
anda
Anetar i regjistruar

ora e mesimit

ne oren e mesimit te edukates seksuale mesuesja u thote nxenesve qe tani do beni praktiken dhe vendosuni dyshe cift nje goce nje cun.
dhe fillojne ciftet duke demostruar me njeri tjetrin gjera te ndryshme
dhe mesuesi shkon banke me banke dhe i thote ciftit te bankes se pare : nuk behet keshtu por keshtu e fillon ti sqaroje mgjth keni noten 8
shkon tek banka e dyte i thote mire ju keni noten 10
shkon tek banka e trete i thote bejeni me mire jo keshtu po ashtu, por keni noten 9.
shkon tek banka e fundit dhe gjen nje djale vetem ne banke duke i ra me dore e i thote mesuesi po ti ca po ben, pse nuk je be cift qe te praktikosh lenden
hajt mo mesues se nje 5 dua une,sdua note te mire.

Mesazh i vjetër 03 Shtator 2003 13:13
anda nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të anda Kliko këtu për të kontaktuar me anda (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: anda Shto anda në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto anda në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
sUgA__tIlOnCe
nGaDaLe

Regjistruar: 01/09/2003
Vendbanimi: ~*~nZ~*~
Mesazhe: 1069

Talking

hahahaha

edhe kjo e fort ishte anda.

Mesazh i vjetër 03 Shtator 2003 14:29
sUgA__tIlOnCe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të sUgA__tIlOnCe Kliko këtu për të kontaktuar me sUgA__tIlOnCe (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: sUgA__tIlOnCe Shto sUgA__tIlOnCe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto sUgA__tIlOnCe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ergi
Anetar i ri

Regjistruar: 31/01/2003
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 8

Thumbs up

Na late pa pune e pa buke!!!!!!

Ishin nje here dy shoke qe punonin bashke ne nje nderrmarrje, ne kohen e Dulles.I caktojne me sherbim ne nje qytet tjeter, dhe shkojne e zene nje hotel te njejten dhome te dy.Pasi mbarojne punet kthehen ne dhome per te fjete dhe shtrihen , mirepo njeri merr me vete ne krevat furcen e kepuceve dhe ia rras gjumit tpo, tjetri u be shume kurioz e sillej e mbeshtillej dhe s'e zuri gjume ate nate.Te nesermen ne mengjes kur ulen per te ngrene, ky kuriozi e pyeti shokun:
-Ore, pse e more ate furcem ne krevat, se nuk kam fjete tere naten nga kurioziteti?
-Prandaj na cave trapin ti tere naten, po ja une jam mesu qe kur fle e ve gjithmone doren te p*** i gruas time.

Mesazh i vjetër 03 Shtator 2003 17:03
ergi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ergi Kërko mesazhe të tjera nga: ergi Shto ergi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ergi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ergi
Anetar i ri

Regjistruar: 31/01/2003
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 8

Wink

Per Kingen

O ANDA o shpirt njeriu!
Je si rrush, si yll bote.
Ke te forta na shkrive, je e llahtarshme, vazhdo edhe ma fort se na e q*** mamin, na le pa pune.Mua sme behe me punu vetem prej t'fortave qe thu ti moj shejtane e vogel e bukur.

Mesazh i vjetër 03 Shtator 2003 17:08
ergi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ergi Kërko mesazhe të tjera nga: ergi Shto ergi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ergi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
sUgA__tIlOnCe
nGaDaLe

Talking

ergi

e fort ishte edhe kjo e jotja.

Mesazh i vjetër 03 Shtator 2003 17:22
sUgA__tIlOnCe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të sUgA__tIlOnCe Kliko këtu për të kontaktuar me sUgA__tIlOnCe (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: sUgA__tIlOnCe Shto sUgA__tIlOnCe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto sUgA__tIlOnCe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
anda
Anetar i regjistruar

ergi

pershendetje
edhe ti yllo te forta i kishe por na e vej nje foto qe te te shohim pak qe te te bejme komplimenta dhe neve.

shkon nje vajze per tu vizituar tek gjinekologu
dhe gjen nje burre brenda ne zyre
-i thote vajza: a te ulem ? ulu i thote ai
-a te zhvishem? zhvishu i thote prap ai
-a ti hap kembet? patjeter i thote ai
dhe vazhdon ai me ate vajzen beri ca beri e pasi mbaruan pune i thote vajza : -he doktor ca kam ?
sdi gje fare i tha se une jam bojaxhiu. hahahahhahah

Mesazh i vjetër 03 Shtator 2003 18:19
sUgA__tIlOnCe
nGaDaLe

Smile

Anda

Na shkrive mi e poshter. Ku i gjen keto, apo i shpik vet???

Mesazh i vjetër 05 Shtator 2003 08:07
anda
Anetar i regjistruar

shkon nje katunare ne spitalin gjinekologjik dhe futet brenda pa trokitur e i thote doktorrit : o doktorr kam ardhe me u vizitu se me dhemb p.....
i thote doktorri dil jashte bjeri deres ne fillim pastaj thuaj me dhemb vagina se ashtu thuhet ne termin mjeksor
del katunarja dhe kur hyn i bjen deres e i thote qe kam ardhur me u vizituar por ma thuaj dhe njehere qe si i thonin p....tim doktorr se e harrova.
hahaahhahaha

por lezeti i barsaletesh eshte qe te thuhet dhe interpretohet.

Mesazh i vjetër 05 Shtator 2003 15:54
sUgA__tIlOnCe
nGaDaLe

Smile

Edhe kshu

Edhe kshu e fort eshte.

Mesazh i vjetër 05 Shtator 2003 16:24
Ora tani: 05:45 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 16 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > NDAL!!....eshte roke!!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar