Kush se ka pare kete film ta beje sepse eshte shume i bukur. Kolona eshte bere nga Philip Glass qe eshte me te vertete nje gjeni i minimalizmit ne muzike. Oscar per Nicole Kidman.
Pa muziken e tij ky film s'do kishte qene i njejte.
__________________ "Sono gli altri le strade, io sono una piazza, non porto in nessun posto, io sono un posto"
ndoshta The Beach kaloi si pa u ndjere por per mua eshte nga me te realizuarit e Leo Di Caprio. Idea e nje ishulli larg teknologjise e shoqerise nderthuret me faktin se ekzistenca e tij nuk eshte medoemos parajsa e se njerezit qe e popullojne ate jane po ata qe jane dhe ne shoqerine moderne qe kane lene pas me gjithe difektet e tyre.
__________________ "Sono gli altri le strade, io sono una piazza, non porto in nessun posto, io sono un posto"
Mbreme pashe vetem disa sekuenca nga ky film. Interesant, por aksioni dhe fantazia e tepruar me te cilen ndertuar historia e heroines Lara Croft nuk me kane ngacmuar asnjehere te shoh filimin edhe pse me pelqen shume aktorja.
Hmmm nje film shume interesant qe te le ankth , mbresa dhe nje deshire per te udhetuar ne kohe ,per te ecur me shpejt se te tjeret. Adrien Brody kur e kam pare tek filmi "Pianisti" nuk me ka lene ndonje pershtypje te vecante,por tek ky film me ka pelqyer shume. Sidomos syte e tij.
Hmmm nje film shume interesant qe te le ankth , mbresa dhe nje deshire per te udhetuar ne kohe ,per te ecur me shpejt se te tjeret. Adrien Brody kur e kam pare tek filmi "Pianisti" nuk me ka lene ndonje pershtypje te vecante,por tek ky film me ka pelqyer shume. Sidomos syte e tij.
Kur e kam pare per here te pare para shume viteve me ka pelqyer shume si film dhe per nje moment kam besuar edhe une (atehere) ne nje princ te kalter qe do vinte te me merrte me kale. Gjithsesi R. Gere dhe J.Roberts jane nje cift i kendshem ketu. Kenga gjithashtu!
Regjistruar: 31/08/2006
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 1525
Long Long Time Ago - Pan's Labyrinth
Zhaneri nuk eshte ai qe pelqej une zakonisht, por e dua shume kete film pavaresisht zhanerit, sepse eshte egzekutuar shume bukur. Eshte me te vertete nje perralle per te rritur, sic ka thene regjizori Guillermo del Toro.
__________________ Bukë, kripë e zemër të mirë.