Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605
Citim:Po citoj ato që tha erious amur, me duket paska mbush nje govat me lot
Ah, mos e permend. Sa ka zgjat memoriali shami mbas shamie duke u qurravitur, pa pushim asnje minute. Me eshte dukur perhere njeri i pa-armatosur per te mbrojtur veten nga grabitqaret qe kishte perreth dhe mua qeniet e tilla (qofte dhe nje kafshe e keqtrajtuar ne tv) me prekin emocionalisht.
Po postoj dhe un nje nga kenget me te bukura te Michael-it,ndoshta me e bukura,edhe se jam cik i pavendosur midis kesaj apo Beat it ! Me pelqejne te dyja shume !per keto dy kenge nga fillimi i viteve 90 vdisja fare ... Pas ketyre te dyjave do shtoja edhe Give in to me, meqe e ka bere ne bashkpunim me Slash (kam qene fan i cmendur i Guns-ave i vogel,jo per gje )
Persa i perket ceremonise,thjesht pashe 2-3 min,dikur e kam pas vertet qejf Miachel-in,po pasi e la muziken e filloi te merrej me ...gjera te tjera,me doli nga qejfi !
Dirty Diana - Michael Jackson
S
Sdq e meriton vertet te quhet mbreti i pop-it !!
__________________ Si sta come d'autunno sugli alberi le foglie !
Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: larg & afer
Mesazhe: 10972
Sot ju dha lamturira e fundit Mbretit dhe te vetmit te perjetshmit Michael Jackson.
Pavarsisht jetes se tij dhe problemeve personale muzika e tij ishte permbi te tjerat. Kur kendonte ai te tjeret heshtnin.
Vlerat universale ne muzike do ta ngrene ne ate piedestal qe zor se mund ta arrije tjeter kengetar.
Faleminderit per emocionet
LAMTUMIRE. http://www.youtube.com/watch?v=En-cHBv7UpA
Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605
Nuk besoj qe ke kuptuar ate qe ai ishte. Te fillosh muziken qe 5 vjeç dhe te jesh konstant nen menaxhim e te mos mundesh qofte te dalesh ne rruge per qejf te se dalurit, eshte nje sakrifice qe s'ja uroj askujt. Aq me pak nje femije qe s'mund te perjetoje femijerine. Sensin e rekluzionit ia ka sjelle fama.
Menaxhimi ka bere ate qe i ka sjelle me teper para, jo ate qe ka qene me e mira per te. Fizikisht atij mjeket ia kane thene qe s'ishte ne gjendje ta perballonte kete tour-in e fundit nderkohe qe menaxheret e promovonin si tour-in e tije me te mire.
Dy llafe? Sa e lodhur jam nga llafolloget qe s'bejne veze, Erious, llafe...llafe...llafe dhe atehere kur ke the greatest entertainer of all times on stage. Muzika e tije ka folur volume librash te tere. C'i duheshin fjalet?!
Flm per lejen. :p Ke ndonje shami per mua qe mund te qurravis? Mundesisht e paperdorur.
Modifikuar nga amor alucius datë 08/07/2009 ora 02:31