Regjistruar: 11/04/2003 Vendbanimi: city of the sin Mesazhe: 7605
Duket eksperti, duket. Hahahahaha! Po dhe me pune grash merresh ti re derezi?
__________________ I love him in the summer when it sizzles, I love him in the winter when it drizzles...
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Citim:Po citoj ato që tha amor alucius Duket eksperti, duket. Hahahahaha! Po dhe me pune grash merresh ti re derezi? (OO) Keto jane pune burrash motra.
Citim:Po citoj ato që tha amor alucius Duket eksperti, duket. Hahahahaha! Po dhe me pune grash merresh ti re derezi?
Regjistruar: 23/11/2007 Vendbanimi: Frankfurt Mesazhe: 6857
Cecilia, mund t'na i tregosh resultatet paraprake, per Ne=Une qe skemi Votuar akoma dhe nuk i shohim dot? Thjeshte, per kuriozitet!
__________________ I am the author of my life; unfortunalty, I'm writing in pen & can't erase my mistakes.
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
Cec duhet update lista per 2011en
__________________ .
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil Cec duhet update lista per 2011en Kush me ka vene mua ne sondazh? (Cec te ngordha )
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil Cec duhet update lista per 2011en
Regjistruar: 18/05/2009 Vendbanimi: vlore Mesazhe: 5487
me votu per cilin ku jan ciftet
Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Citim:Po citoj ato që tha Eria Kush me ka vene mua ne sondazh? (Cec te ngordha ) Po kur them une...
Citim:Po citoj ato që tha Eria Kush me ka vene mua ne sondazh? (Cec te ngordha )
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Po kur them une... Ti qepe,se te eliminova
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Po kur them une...
Sa dhemb ndonjehere e verteta
Ta tregoj une dhimbjen ty