cecilia
Adoleshente
Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180
|
Citim: Po citoj ato që tha Fajtori
Per Cecin:
A influencojne "astrat" renien e monedhes koke a pil se pertoj te studjoj oroskopin.
P.s. Meqe ra fjala... sikur kam degjuar qe oroskopi bazohet ne pozicionin e yjeve qe ka qene qindra vjet me pare. Ndersa sot pozicioni i yjeve eshte krejt ndryshe kur lindim, pra gjithe spjegimet jane bjeri ti biem (pa llogarit qe bota nuk ndahet ne 12 grupe qe i ecen dita njesoj). Apo jo moj krushke...
Shume i dashur dhendrri im!
Per nje çast me bere te ndjehem shume mire duke me krahasuar me moshen tende por shume shpjet zbrita me kembe ne toke...
Di gjithashtu se gjithmon je nxituar te rritesh,gjithmon ke qene disa hapa perpara moshatarve te tu...por kjo s'te lejon te shtosh shkronjat...Di gjithashtu kurjozitetin tend te pafund dhe per kete te felicitoj.
Perqendrohu vetem dy minuta per te kuptuar rendesine e astrave & rolin e tyre ne jeten tone.
E para,Yjet nuk influencojne njeriun.Yjet influencojne planetet sikurse njeriu influhencon njeriun. Yjet interpretojne pozicionet dhe levizjet e trupave célestes per te zbuluar çfare mesojme ne ne toke.
Me konkretisht,studiohet cikli i diellit,i henes & planeteve te tjere te sistemit diellor...qe per astrologet do te thote informacione shume te pasura dhe nga me te ndryshmet.
E dyta,Astrologjia na lejon te njohim veten tone.Na jep mundesine te kuptojme se çfare na motivon,çfare jo & shpesh çfare handikap kapacitetin tone te jemi keto qe jemi realisht. Pra, na mbron per t'i bere balle vendimeve apo zgjedhjeve qe hasim çdo dite. Astrologjia eshte nje "vegel" qe adaptohet si ne jeten e perditshme ashtu edhe ne perceptionin qe kemi ne per boten e jashtme. Ajo llogarit sipas pozicionit te diellit,henes & te gjithe planetet e tjere -venusi,marsi,mercuri,jupiteri,neptuni,saturni,etc- ne momentin e lindjes te nje personi te vetem...qe do te thote: aspektet e tyre dhe relacionet qe kane me njera-tjetren zbulojne shume informacione mbi ate person.
Shenja e lindjes eshte ajo kur dielli kalon ne momentin kur foshnja lind & qe nga ky moment ai eshte nje individ UNIK ne bote.
Shpresoj te te kem kompletuar sado pak dhendrri im.
Meqe ra fjala,ça shenje je ti?