Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Muzika > Video Muzikore > Kenget dhe kengetaret qe nuk ju pelqejne...lol
Gjithsej 10 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
ridii
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 13/09/2006
Vendbanimi: fier
Mesazhe: 541

Po citoj ato që tha IQVLORA

O tiranas

Problemi eshte ketu se te gjitha ato kengetare pa nivel dalin e hingellijne e dridhen e perdridhen,ndersa atje ku ka nivel nuk ndodh keshtu.A mund te me skjaroni i dashur?Thuaj me mire qe ne tregun shqiptar njerzit,kryesisht moshat e reja preferojne te shoihin e blejne shale e breke,se sa nje artist qe te kenaq me zerin e tij te embel.Pra konkluzioni im dhe i shume artdashesve te tjere+ edhe nga kritike arti e kompozitor te afirmuar eshte se atje ku nuk ka art nxjerrin shale e breke.Nuk do ishte mire mor ridii qe te ndahej arti i vertete nga lakuriqesia.Keto pseudo kengetare nuk duhej te na merzitnin me daljet e tyre.Le te shkojne te konkurojne per modele ose ne ndonje motel a ne ndonje pub ne zonen e ish Bllokut.Mendoj se keta pseudo kane pare qe paguajne per te reklamuar ato qe thashe me lart.Ndryshe nuk ka si spiegohet dalja e tyre cdo dite ne TV.ridii kush kendon bukur e kenaq shijen e publikut me artin e saj, une nuk them ta ndalojme te beje reklame edhe trupin.Pune e saj,jetojme ne kohe te tjera sot.E keqja qendron tek ata qe nuk bejne seleksionimin e artit te vertete nga pseudoarti.Gjithashtu nuk jam dakord qe t'i vihet vize gjithe artit dhe muzikes popullore.

Trendafile,cfare nuk ju pelqen juve ketu?

pershendetje djalosh

se di ne ke probleme mendore a si e ke hallin ,por po ta perseris mor zoteri qe po ngaterron dicka sepse spo te shaj sinanin e te mbroj cilin..po them vec qe muzika e vjedhur nuk eshte jonia...spo them se behet muzika nga shalet..me shal mund te behen shum gjera si fotomodele apo ne shtepi publike ,por jo muzik ketu jam dakort mne ty .Por lexo edhe ti me vemendie se cpo them une

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 21 Maj 2007 18:34
ridii nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ridii Kliko këtu për të kontaktuar me ridii (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ridii't! Kërko mesazhe të tjera nga: ridii Shto ridii në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ridii në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Tulipani
< ArtHolic >

Regjistruar: 12/01/2007
Vendbanimi: Secret Garden
Mesazhe: 4717

Citim:
Po citoj ato që tha ridii

tulipani c jan keto qe ben.. a se shikon qe edhe ai ka ofenduar me ate punen e lindjes ne mars ..nqs fshin ofendimet e mia ateher fshij edhe te atijat.. s kam gje personale me ty ,por me sa shoh paske ti me mua ...sa per unikkatil vk ere s po shkruan asnje andej

Jo mi Ridii une skam gje me ty absolutisht...ku ta gjej une nje anetar kaq aktiv sa ty ... nese kam bere ca fshirje s'jane vetem te tuat...e absolutisht se ishin fyerje vetem se ndonjehere behen ca pastrime te chit chateve vetem kaq. Ne fakt te ajo tema e Unikatil as une s'te ndihmoj dot...nga ju po e degjoj si grup prandaj te lutem me pak pune pasuroje te lutem  

Mesazh i vjetër 21 Maj 2007 20:20
Tulipani nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Tulipani Kliko këtu për të kontaktuar me Tulipani (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Tulipani Shto Tulipani në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Tulipani në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 2750

Me sa po kuptoj une mor djale ty te pelqen vetja dhe duket se vuan nga kjo gje.Une thjesht thashe mendimin tim dhe nuk tu drejtova ty.Vuan pak nga deliri ..djalosh.Nga ajo lloj semundje qe mendon se vuaj une pyet baban tend se mos vuan ai.Mos u mundo te spostohesh nga ajo qe ke pohuar ne fillim.Dikush nuk eshte dakord me nje lloj mendimi qe ka x apo y njeri dhe kjo eshte normale.Une do tre keshilloja te ulesh pak me kembet ne toke.Njerzit normale diskutojne si te tille.Une nuk te kam ofenduar aspak ty,por edhe lule mos me prek nuk ka .Do te keshilloja si me imadh te dish se si te sillesh.Mua ti nuk me ofendon dot.Cdo njeri tregon veten e vet.Analizoi te gjtha ato qe ke shprehur te lutem.

Une e di qe ka edhe provokatore,por dije ti edhe ndonje tjeter se nuk do te bjere ne provokimet e askujt.Ti do te presesh cfare do te hedhesh.Kushdoqofte provokatori dhe ketu ne forum kane filluar te levrijne si krimbat,goditja qe do te marrin  do te jete fatale.

Mesazh i vjetër 21 Maj 2007 20:44
IQVLORA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të IQVLORA Kërko mesazhe të tjera nga: IQVLORA Shto IQVLORA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto IQVLORA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ridii
Anëtar Aktiv

Citim:
Me sa po kuptoj une mor djale ty te pelqen vetja dhe duket se vuan nga kjo gje.Une thjesht thashe mendimin tim dhe nuk tu drejtova ty.Vuan pak nga deliri ..djalosh.Nga ajo lloj semundje qe mendon se vuaj une pyet baban tend se mos vuan ai.Mos u mundo te spostohesh nga ajo qe ke pohuar ne fillim.Dikush nuk eshte dakord me nje lloj mendimi qe ka x apo y njeri dhe kjo eshte normale.Une do tre keshilloja te ulesh pak me kembet ne toke.Njerzit normale diskutojne si te tille.Une nuk te kam ofenduar aspak ty,por edhe lule mos me prek nuk ka .Do te keshilloja si me imadh te dish se si te sillesh.Mua ti nuk me ofendon dot.Cdo njeri tregon veten e vet.Analizoi te gjtha ato qe ke shprehur te lutem.

Une e di qe ka edhe provokatore,por dije ti edhe ndonje tjeter se nuk do te bjere ne provokimet e askujt.Ti do te presesh cfare do te hedhesh.Kushdoqofte provokatori dhe ketu ne forum kane filluar te levrijne si krimbat,goditja qe do te marrin  do te jete fatale.

lal me fal se qenke me i madh,por me duket se paske ik per lesh.. cte them tjeter...varia postimet aty i ke e nqs do gjith ato qe kam then di ti permbledh me pak fjal:sme pelqen ai stacion sepse pjesa me e madhe e kengeve i ka te vjedhura muziken e ka edhe me keq kur vidhet edhe teksti..e aq me keq nga te huajt..kjo s me duket se duhet ta ken zili te huajt...te thash o iqvlora hec e mbaj vesh bbf se ka ber nje keng tarkani e normalisht duhet ta ket vjedh sinani...sa her qe flas me ty me duket sikur shkruaj ne ditar..asnje se kupton c kam shkruar...{kuptoie afesin tende vet per te kap ku eshte muhabeti}.Ti o vlonjat ose nuk kupton se cte them ose do te hiqesh si ndonje adhurues i artit shqiptar..ne radh te par meso c eshte ajo qe do e vlersosh e me pas vlersoie..me shqip o iqvlora vec ne abetare e gjen

Mesazh i vjetër 22 Maj 2007 02:22
ridii nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ridii Kliko këtu për të kontaktuar me ridii (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ridii't! Kërko mesazhe të tjera nga: ridii Shto ridii në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ridii në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
IQVLORA
me pushime

Nuk e di se cfare shkolle bene apo ke bere por po ta them me bindje se  te ka pare shkolla jo e ke pare ti ate.Ty te mungon edukata elementaredhe nuk ja vlen te merresh me ty.Me keto dy fjali permblidhen shume gjera te cilat tregojne se sa vlen.

Me nje fajle eshte e kote te diskutosh me ty.

Te rrosh vete se bleta te ka ikur dhe kosherja ka ngelur bosh.Ti sje ne gjendje te diskutosh si njeri normal.Mba mend kete qe une nuk ta kam zene emrin ne goje,sepse i njoh normat dhe ligjet e pashkruara te nje shoqerie.Mesoi keto se nuk te bejene keq.Mund te shkruash cfare te duash.Tani te njoha se kush je.

Lamtumire

Mesazh i vjetër 22 Maj 2007 02:59
IQVLORA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të IQVLORA Kërko mesazhe të tjera nga: IQVLORA Shto IQVLORA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto IQVLORA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Gazmori
Se prish terezine !!

Regjistruar: 08/06/2005
Vendbanimi: Karaburun
Mesazhe: 116

Citim:
Kushdoqofte provokatori dhe ketu ne forum kane filluar te levrijne si krimbat,goditja qe do te marrin  do te jete fatale.

Hahaha je i madh plako , je njesh per zotin , sa here futem ketu ke forumi ty te lexoj se me dhj..t gazit hahahaha
Kot te bien me qaf ty keta faqezinjte qe nuk dine nga lidhet gomari , e lidh vete ti ate ske nevoje per ndihme

Mua nuk me pelqejne keto kenget e fundit , kopjime jane te gjitha pak a shume .

Mesazh i vjetër 22 Maj 2007 03:19
Gazmori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Gazmori Kërko mesazhe të tjera nga: Gazmori Shto Gazmori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Gazmori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
IQVLORA
me pushime

Ti qe nga nick-u qe ke vertet te bene jo vetem te dhi..sh,por edhe te permiresh se qeshuri.Vete nick-u e trgon me se miri qe ty te ngelet gjithe diten goja hapet .Vetkuptohet pra qe je dhiar nga Mali me Gropa,por une them qe edhe ato ty ti ha ujku.E kupton se sa pak vlen,as sa nje kenge e kenduar nga ajo shalperjashta Radi e rrutullo me gisht.

Modifikuar nga IQVLORA datë 22/05/2007 ora 19:30

Mesazh i vjetër 22 Maj 2007 19:23
elsaaa
Grrrrrrrr

Regjistruar: 20/07/2003
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 2047

rozana radi sme pelqen...kenge skndaloze ...hahahhaa...edhe pse o kusherira e nje shoku

Mesazh i vjetër 22 Maj 2007 20:17
elsaaa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të elsaaa Kliko këtu për të kontaktuar me elsaaa (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: elsaaa Shto elsaaa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto elsaaa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ridii
Anëtar Aktiv

Citim:
Nuk e di se cfare shkolle bene apo ke bere por po ta them me bindje se  te ka pare shkolla jo e ke pare ti ate.Ty te mungon edukata elementaredhe nuk ja vlen te merresh me ty.Me keto dy fjali permblidhen shume gjera te cilat tregojne se sa vlen.

Me nje fajle eshte e kote te diskutosh me ty.

Te rrosh vete se bleta te ka ikur dhe kosherja ka ngelur bosh.Ti sje ne gjendje te diskutosh si njeri normal.Mba mend kete qe une nuk ta kam zene emrin ne goje,sepse i njoh normat dhe ligjet e pashkruara te nje shoqerie.Mesoi keto se nuk te bejene keq.Mund te shkruash cfare te duash.Tani te njoha se kush je.

Lamtumire

hahahhahahahah c bot te madhe qe keni ju artistat

Mesazh i vjetër 22 Maj 2007 21:07
rock fan.
Anetar i ri

Regjistruar: 19/07/2007
Vendbanimi: Around the world.
Mesazhe: 9

kengetaret qe nuk me pelqejne.

hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ne fakt jane shume sidomos keta tanet por do vecoja sinan hoxhen aman kush ma heq nga skena e muzikes shqiptare do me beje te lumtur, edhe ajo modona shq mbas ketij vjen direkt apapapapaap cfare skandali ketaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Mesazh i vjetër 27 Korrik 2007 20:00
rock fan. nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të rock fan. Kliko këtu për të kontaktuar me rock fan. (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: rock fan. Shto rock fan. në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto rock fan. në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 22:00 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 10 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Muzika > Video Muzikore > Kenget dhe kengetaret qe nuk ju pelqejne...lol

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar