ridii
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 13/09/2006
Vendbanimi: fier
Mesazhe: 541
|
Po citoj ato që tha IQVLORA
O tiranas
Problemi eshte ketu se te gjitha ato kengetare pa nivel dalin e hingellijne e dridhen e perdridhen,ndersa atje ku ka nivel nuk ndodh keshtu.A mund te me skjaroni i dashur?Thuaj me mire qe ne tregun shqiptar njerzit,kryesisht moshat e reja preferojne te shoihin e blejne shale e breke,se sa nje artist qe te kenaq me zerin e tij te embel.Pra konkluzioni im dhe i shume artdashesve te tjere+ edhe nga kritike arti e kompozitor te afirmuar eshte se atje ku nuk ka art nxjerrin shale e breke.Nuk do ishte mire mor ridii qe te ndahej arti i vertete nga lakuriqesia.Keto pseudo kengetare nuk duhej te na merzitnin me daljet e tyre.Le te shkojne te konkurojne per modele ose ne ndonje motel a ne ndonje pub ne zonen e ish Bllokut.Mendoj se keta pseudo kane pare qe paguajne per te reklamuar ato qe thashe me lart.Ndryshe nuk ka si spiegohet dalja e tyre cdo dite ne TV.ridii kush kendon bukur e kenaq shijen e publikut me artin e saj, une nuk them ta ndalojme te beje reklame edhe trupin.Pune e saj,jetojme ne kohe te tjera sot.E keqja qendron tek ata qe nuk bejne seleksionimin e artit te vertete nga pseudoarti.Gjithashtu nuk jam dakord qe t'i vihet vize gjithe artit dhe muzikes popullore.
Trendafile,cfare nuk ju pelqen juve ketu?
pershendetje djalosh
se di ne ke probleme mendore a si e ke hallin ,por po ta perseris mor zoteri qe po ngaterron dicka sepse spo te shaj sinanin e te mbroj cilin..po them vec qe muzika e vjedhur nuk eshte jonia...spo them se behet muzika nga shalet..me shal mund te behen shum gjera si fotomodele apo ne shtepi publike ,por jo muzik ketu jam dakort mne ty .Por lexo edhe ti me vemendie se cpo them une