Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Ne fakt une doja taven me patate made alla Katerina
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
Ajo tave ka receten me te thjeshte 250 grade dhe 2h e harruar ne furre..
__________________ .
Ndonje veprimtari mese te merren gjate dy oreve,a s'me thua ? (nje mendje e kishjam )
Aman ca te duash bej, pervecse esse per L.. Se une e hengra ate tek, e po i punoj 1 material bimbos..
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Aman ca te duash bej, pervecse esse per L.. Se une e hengra ate tek, e po i punoj 1 material bimbos.. L. boll i ka,i kam kerkuar leter ... (ti them ke veshi detajet ...) u mek ai i shkreti (e di mendjen time ti ) M'qafsh,ku bimbua ?
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Aman ca te duash bej, pervecse esse per L.. Se une e hengra ate tek, e po i punoj 1 material bimbos..
Citim:Po citoj ato që tha Eria L. boll i ka,i kam kerkuar leter ... (ti them ke veshi detajet ...) u mek ai i shkreti (e di mendjen time ti ) M'qafsh,ku bimbua ? Lere se do e ngacmoj edhe une tani..Zere se nuk kemi folur bashke hahahaha ps: Bimbua kendej verdalle
Citim:Po citoj ato që tha Eria L. boll i ka,i kam kerkuar leter ... (ti them ke veshi detajet ...) u mek ai i shkreti (e di mendjen time ti ) M'qafsh,ku bimbua ?
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Lere se do e ngacmoj edhe une tani..Zere se nuk kemi folur bashke hahahaha ps: Bimbua kendej verdalle Une do te marre shpirtin ty,shtrig' Mos ma ngacmo mojjjjjjjjjjj .... ps.Edhe?
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Lere se do e ngacmoj edhe une tani..Zere se nuk kemi folur bashke hahahaha ps: Bimbua kendej verdalle
Citim:Po citoj ato që tha Eria Une do te marre shpirtin ty,shtrig' Mos ma ngacmo mojjjjjjjjjjj .... ps.Edhe? Shume vone per porosi, mynyja e letres shkoi. ps: Edhe....ja kshu ( te tjerat merri me mend vete)
Citim:Po citoj ato që tha Eria Une do te marre shpirtin ty,shtrig' Mos ma ngacmo mojjjjjjjjjjj .... ps.Edhe?
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Shume vone per porosi, mynyja e letres shkoi. ps: Edhe....ja kshu ( te tjerat merri me mend vete) T'rafte bimbua me cader kokes Ps.T'kam thene mos me lere te marre gjera me mend
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Shume vone per porosi, mynyja e letres shkoi. ps: Edhe....ja kshu ( te tjerat merri me mend vete)
Citim:Po citoj ato që tha Eria T'rafte bimbua me cader kokes Ps.T'kam thene mos me lere te marre gjera me mend O Gjilozeeeeeeeeee
Citim:Po citoj ato që tha Eria T'rafte bimbua me cader kokes Ps.T'kam thene mos me lere te marre gjera me mend