Regjistruar: 08/06/2003 Vendbanimi: California Mesazhe: 681
Piktor-Eria
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Piktoro 12 ..Ne vend te pare,pa hile Korcari thenkju ...
Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
Hahahahaha ky Korcari 1 here ne vit hyn e shtin ne sherr dyrnjane...LOOL Eria te kom inat...
__________________ .
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
ueee bre lalke po ce mo si dhe 3 vota ..... e mo mja .....
Regjistruar: 03/02/2007 Vendbanimi: larg & afer Mesazhe: 10972
Citim:Po citoj ato që tha THe_AnSwEr Piktor-Eria Flm The_AnSwEr.Citim:Po citoj ato që tha Eria Piktoro 12 ..Ne vend te pare,pa hile Korcari thenkju ... Kat mbete pa gje keshtu si ja ke nis se po fitojme me forcat tona ne
Citim:Po citoj ato që tha THe_AnSwEr Piktor-Eria
Citim:Po citoj ato që tha Eria Piktoro 12 ..Ne vend te pare,pa hile Korcari thenkju ...
U pa puna po i nxjerr edhe une shalet si Anxhja se mos fitoj noj gjo....hahahahahahahaha
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha U pa puna po i nxjerr edhe une shalet si Anxhja se mos fitoj noj gjo....hahahahahahahaha tu mbush mendja me ne fund lool mi piac ... jo keq .... mgjate kembet e mija jane me seksi
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha U pa puna po i nxjerr edhe une shalet si Anxhja se mos fitoj noj gjo....hahahahahahahaha
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil tu mbush mendja me ne fund lool mi piac ... jo keq .... mgjate kembet e mija jane me seksi S'ka problem , nuk jam inatcore per shalet lool...
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil tu mbush mendja me ne fund lool mi piac ... jo keq .... mgjate kembet e mija jane me seksi
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha S'ka problem , nuk jam inatcore per shalet lool... e di e di .... je per votat lool
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha S'ka problem , nuk jam inatcore per shalet lool...
Hahahahaha sidomos per votata e Erias lool... LOOL