Pleshtja
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 20/06/2007
Vendbanimi: U.S.A
Mesazhe: 196
|
Ah, sot poezi nuk dua te shkruaj per ty, sot, thjesht dua te te shkruaj fjale zemre, dy fjale qe sot nuk pata mundesine te ti thoja as me nje mesazh...te dua shume! Ndonese e bindur jam qe po ndjek hije ska rendesi un te dua gjithsesi...ndonese e gabuar jashte normales, historia jone, un nuk kam zemer e as shpirt qe ti lutem Zotit tim qe mos te te dua...dashuria jote eshte motorri i jetes time. Sot ti je larg, shume larg, atje ku un smund te jem, dua te shkruaj por cuditerisht e ndjej doren e rende, heshtja me ka lenduar, shpirti po me dridhet, qepallat e syve si dy re te dendura qe zbrazen e mbushen pa pushim ma kane vrare shikimin... Seq kam ne zemer nje mall te embel, mendimi yt po me ledhaton shpirtin sikur te ishe nje petal trendafili, te ndjej, po po te ndjej ne frymarrjen time, te ndjej...! Kam shume per te t'thene por jam e lodhur, sot me ka vyshkur vetmia megjithate ti mos u shqeteso, sapo te degjoj nga ti gjallerohem, kthehem ne jete...Nuk mund ta lija kete dite te kalonte prandaj te solla ketu tek dita ime pa ty dhe ne syte e gjithe botes te them - TE DUA SHPIRT...