Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > te qeshim se bashku... Vlerësimi i Temës: 46 votime, mesatarja 3.91.
Gjithsej 126 faqe: « E parë ... « 83 84 85 86 87 88 89 90 91 [92] 93 94 95 96 97 98 99 100 101 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Demokrate4ever
Veteran ne forum

Regjistruar: 27/06/2005
Vendbanimi: Eastern Seaboard
Mesazhe: 4434

Ketu keni disa funny videos,por mos qeshni shume se do u bien dhembet..
Shikim te kendshem.

http://www.veofun.com/

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetr 29 Maj 2006 02:34
Demokrate4ever nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Demokrate4ever Kliko këtu për të kontaktuar me Demokrate4ever (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Demokrate4ever't! Kërko mesazhe të tjera nga: Demokrate4ever Shto Demokrate4ever në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Demokrate4ever në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Isra
.............

Regjistruar: 03/12/2004
Vendbanimi: veçse në dorën e Zotit!
Mesazhe: 2053

mua sme hapen videot

Mesazh i vjetr 30 Maj 2006 18:38
Isra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Isra Kliko këtu për të kontaktuar me Isra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Isra Shto Isra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Isra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Nigo
i larguar

Regjistruar: 19/03/2006
Vendbanimi: .........................................
Mesazhe: 1757

Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
Ketu keni disa funny videos,por mos qeshni shume se do u bien dhembet..
Shikim te kendshem.

http://www.veofun.com/

Demokrate ishin të forta fare, por më shum më pëlqeu ajo me ato dy gocat në autostrad,që i ra maneqyri duke i dhën makinës.

Mesazh i vjetr 30 Maj 2006 22:58
Nigo nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Nigo Kërko mesazhe të tjera nga: Nigo Shto Nigo në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Nigo në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
borind
Anetar i ri

Regjistruar: 06/06/2006
Vendbanimi: berat
Mesazhe: 2

nje djale do te shkonte tek shtepia e te dashures per te takuar prinderi e saj.me pare shkoj ne farmaci per te blere nje pako me prezervativ dhe farmacisti e pyeti:
ci do kaq shume?
ai u pergjigj:epo do shkoj tek shtepia e te dsdhures.pas darkes ne dhomen e saj cdo te bejme por edhe vjerrren ne moshe e kam,keshtu qe sme mjafton as edhe nje pako.
Ne oren 8 shkon tek shtepia e vajzes dhe pasi ulen ne tavoline erdhi babai i vajzes.Pasi te hanin ata po lutrshin dhe djali filloi te lutej dhe nuk mbaronte.Vajza e pyeti:
i dashur se dija qe isha kaq fetar.
ai u pergj:
As une nuk e dija qe babai yt ishte farmacist

Mesazh i vjetr 06 Qershor 2006 23:05
borind nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të borind Kliko këtu për të kontaktuar me borind (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: borind Shto borind në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto borind në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Nigo
i larguar

Regjistruar: 19/03/2006
Vendbanimi: .........................................
Mesazhe: 1757

Një çift kishte dy vjet që ishin martuar,dhe nuk kishin bër sex.Gruja ishte bo me vra veten.NJë shoqe i thot ta çoj burrin jasht shtetit se kur të vij do jet djeg fare.E çoj kjo burrin jash shtetit.Kthehet burri mbas dy vjetësh dhe sapo hyn në shpi i thot gruas:Grua,shko në dhom, fik dritat,mbyll dritaret,ul grilat se erdha.Shkon gruja në dhom,mbyll dritaret,ul grilat,fik dritën,xhvishet hedh pak parfum dhe shtrihet në krevat për të pritur burrin.Hyn burri në dhom dhe i thot:O gruje shikoje shikoje kam ble or me fosfor

Mesazh i vjetr 07 Qershor 2006 16:41
Nigo nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Nigo Kërko mesazhe të tjera nga: Nigo Shto Nigo në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Nigo në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Topolina
Mbreteresh e dhimbjes...

Regjistruar: 19/04/2006
Vendbanimi: *Ne boten e endrave*
Mesazhe: 102

3 shok Nje Tropojan, nje Shkodran dhe nje Gjirokastrit, shkojne ne pub me pi nje birr.
Ja u sjell birrat banakjeri, por ne te 3 gotat kishte nga nje mize:
------Tropojni e shef mizen ne got dhe nuk e pin birren nga neveria.
-----Shkodrani e shef mizen ne got, e heq mizen nga gota, dhe vazhdon ta pije sikur mos te kishte ndodh asigjo.
-------Gjirokastriti,,,,e shef mizen ne got te birres, e kap dhe e kthen me krye posht dhe vazhdon ta shkundi mizen siper gotes.....
Tropojani i thot, hej ca je tuj bo mer?
Gjirokastriti i thot, po i nxjerr birren qe kishte pi, un nuk kam lek te paguaj edhe per miza hahaha.
Hajgaret Alla Shqiptarce jan mo te mirat!!!!

Mesazh i vjetr 10 Qershor 2006 00:17
Topolina nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Topolina Kliko këtu për të kontaktuar me Topolina (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Topolina Shto Topolina në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Topolina në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Topolina
Mbreteresh e dhimbjes...

Plaka i thote plakut: O plako do kujtojme kohen e rinise se me ka ik menja me kete monotoni.
Ok thote plaku edhe del jashte. Pasi del fillon te fishkelleje plakes. Plaku fishkelle plaka hic fare nuk dilte ne ballkon. Atehere gjith nerva ngjitet plaku edhe i thot: Pse nuk dole moj kur te fishkelleva??? Po nuk me le mami Pergjiigjet plaka

Mesazh i vjetr 10 Qershor 2006 00:19
Topolina nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Topolina Kliko këtu për të kontaktuar me Topolina (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Topolina Shto Topolina në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Topolina në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Topolina
Mbreteresh e dhimbjes...

Në hotel
Çifti i ri i sapo martuar vjen ne hotel.
- “Ju lutem dhomen me te mire per tri netet e ardhëshme”, thote burri.
-Recepcionistja e hotelit i peshperit gruas se re:
“ Ju qenkeni me fat zonjushe, zakonisht ky e merr dhomen vetem per ca ore”
:p :p :p

Mesazh i vjetr 10 Qershor 2006 00:21
Topolina
Mbreteresh e dhimbjes...

Zoti dhe shqiptari
Amerikani, gjermani dhe shqiptari shkuan për të takuar Zotin. Kur u paraqit amerikani, Zoti u ngrit nga karrigia dhe e përshëndeti. Të njëtën gjë bëri edhe kur u paraqit gjermani. Kur i erdhi radha shqiptarit, Zoti nuk lëvizi nga vendi.
-Pse nuk u ngritët për mua Zot? - pyeti shqiptari.
-Po të ngrihem nga karrigia për ty, kam frikë se më ze vendin - iu përgjigj Zoti.

Mesazh i vjetr 10 Qershor 2006 00:23
Topolina
Mbreteresh e dhimbjes...

Nje Japonez ,nje Gjerman dhe nje Shqipetar kishin shkuar te zoti per te pyetur dicka
Hyri Japonezi dhe e pyeti zotin.
TeLUTEM ME TREGO SE SA VITE NE Japonia jemi mbrapa Amerikes me shkence?
Afersishte 5 vite ju pergjegj zoti.
Japonezi nxori shpaten dhe mbyti veten nga inati.
Hyri Gjermani dhe e pyeti zotin.
Te lutem me trego se sa vite jemi mbrapa amerikes ne Gjermania?
Afersisht 10 vite - ja ktheu zoti.
Gjermani nxori revolen dhe mbyti veten.
Hyri Shqipetari dhe e pyeti zotin.
Te lutem zot me trego se sa vite ne shqipetaret jemi para Amerikes.
Zoti i befasur nuk diti shka ti thote vecse nxori revolen dhe vrau veten...

Mesazh i vjetr 10 Qershor 2006 00:25
Ora tani: 03:13 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 126 faqe: « E parë ... « 83 84 85 86 87 88 89 90 91 [92] 93 94 95 96 97 98 99 100 101 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > te qeshim se bashku...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar