Regjistruar: 11/02/2010 Vendbanimi: Gjithandej Mesazhe: 596
Uh edhe x speca te mbushur,sh kohe pa i ngrene.
__________________ Bej c'fare them une,mos bej c'fare bej une!
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 09/02/2007 Vendbanimi: diku aty, prane...... Mesazhe: 5515
Japrak me gjethe rrushi te fresket.
__________________ Te dua, jo per ate qe je, por per ate qe me ben te ndihem.
Regjistruar: 06/03/2008 Vendbanimi: Mesazhe: 5672
Citim:Po citoj ato që tha Debora* Japrak me gjethe rrushi te fresket. Te ta dergoj nje kanoce??????
Citim:Po citoj ato që tha Debora* Japrak me gjethe rrushi te fresket.
Citim:Po citoj ato që tha turll Te ta dergoj nje kanoce?????? I ke te bera vet apo te blera? Se te gatshme gjej dhe ketu.
Citim:Po citoj ato që tha turll Te ta dergoj nje kanoce??????
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
ne keto momente kritike qe jam cte me vene para do e ha
__________________ .
Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
Hashure ....
kam henger nja 3 tasa hashure deri tani Bionde mua me ka shku mendja per 1 lakror ne sac dhe per kos dele.
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Deb, kujt i thone "japrak" me? Me ka marre malli per llalle kosi.
Citim:Po citoj ato që tha cedrus Deb, kujt i thone "japrak" me? Me ka marre malli per llalle kosi. Nuk ke kos ta besh??????????? ne qofte se je kaq dembel ............ shko dhe ble Kefir ....... ne dyqan ........
Citim:Po citoj ato që tha cedrus Deb, kujt i thone "japrak" me? Me ka marre malli per llalle kosi.
Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Me ka marre malli per gjellet qe bente mami.. u hidhte nga nje gisht yndyre se sipas saj nuk mjafonte kurre.. por ama te shkonin ne zemer te shkonin!
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.