Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Iku edhe nje... Gjithmone e me e veshtire behet..
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Gibbs mbaje veten! Heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ..hic...hic
Citim:Po citoj ato që tha Eria Heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ..hic...hic Shprehu lirshem, ca ka ndodhur?
Citim:Po citoj ato që tha Eria Heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ..hic...hic
Citim:Po citoj ato që tha Heyday Shprehu lirshem, ca ka ndodhur? Kam pare nje enderr te keqe...
Citim:Po citoj ato që tha Heyday Shprehu lirshem, ca ka ndodhur?
Citim:Po citoj ato që tha Eria Kam pare nje enderr te keqe... U qyqja.. Hajt se te genjen Heyday perbindshem ty.. Fol e qesh
Citim:Po citoj ato që tha Eria Kam pare nje enderr te keqe...
Citim:Po citoj ato që tha Heyday U qyqja.. Hajt se te genjen Heyday perbindshem ty.. Fol e qesh U martua komshiu jot prape
Citim:Po citoj ato që tha Heyday U qyqja.. Hajt se te genjen Heyday perbindshem ty.. Fol e qesh
E tmerrshme... Mos me thuaj qe u martua me vejushen e endrres se shelgut
Citim:Po citoj ato që tha Heyday E tmerrshme... Mos me thuaj qe u martua me vejushen e endrres se shelgut Ehe
Citim:Po citoj ato që tha Heyday E tmerrshme... Mos me thuaj qe u martua me vejushen e endrres se shelgut
Citim:Po citoj ato që tha Eria Ehe Hmmm.. Te isha une ne vendin tend do shkoja t'i beja nje vizite shelgut.. Keq puna...
Citim:Po citoj ato që tha Eria Ehe
Regjistruar: 23/11/2007 Vendbanimi: Frankfurt Mesazhe: 6857
Citim:Po citoj ato që tha Eria Ehe Eria, mos qaj se u mbush ky
__________________ I am the author of my life; unfortunalty, I'm writing in pen & can't erase my mistakes.