Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
Citim:Po citoj ato që tha Eria Me provime Ti sonte je dhe me missione impossibileee
Citim:Po citoj ato që tha Eria Me provime
__________________ .
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Ti sonte je dhe me missione impossibileee U lodha,neser Mu ben syte me mozaiqe
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Ti sonte je dhe me missione impossibileee
Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Bionde une gjithe diten rrugeve. Shyqyr qe u mblodha ne shtepi me than Bleve noj gjo te bukur...o Eria o e shtune o goce a mbyll shkolla ska provime sot
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Bionde une gjithe diten rrugeve. Shyqyr qe u mblodha ne shtepi me than
Pardesy, fund dhe kemishe Normal lule per floke edhe pse I kam pre krejt shkurtttt
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Pardesy, fund dhe kemishe Normal lule per floke edhe pse I kam pre krejt shkurtttt i gezofsh ...po mire pse na thua ksoj gjojnash te them na vin nje foto me floke te prera
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Pardesy, fund dhe kemishe Normal lule per floke edhe pse I kam pre krejt shkurtttt
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA i gezofsh ...po mire pse na thua ksoj gjojnash te them na vin nje foto me floke te prera Ja te tregon Eri qe mka pa :p : p
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA i gezofsh ...po mire pse na thua ksoj gjojnash te them na vin nje foto me floke te prera
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Ja te tregon Eri qe mka pa :p : p Eshte bere si cupke e vockel fare fare...
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Ja te tregon Eri qe mka pa :p : p
Citim:Po citoj ato që tha Eria Eshte bere si cupke e vockel fare fare... Eria dua fakte une jo fjale he te keqen ...ste besoj ...dua foton ska njeri ne linje vetem une jam hahaha
Citim:Po citoj ato që tha Eria Eshte bere si cupke e vockel fare fare...
Ja po ta nis Katin me pako ..me fjongce ne floke se i ka fiksim
Citim:Po citoj ato që tha Eria Ja po ta nis Katin me pako ..me fjongce ne floke se i ka fiksim mire do besh se kam nevoje per shoqeri Kat pa problem kam dhomen e miqve bosh fare hajde ne cift po deshe
Citim:Po citoj ato që tha Eria Ja po ta nis Katin me pako ..me fjongce ne floke se i ka fiksim