elissa....Wenn ich nüchter bin dann sag ich die warheit....Aber nur wenn ich nüchter bin....Brauchst nicht den mund halten
Ps. Ah kjo "Pijetore Shamata" na futi në sher me mikeshat tona më të mira.....;
..NIGO...po kur je i dehur ca genjen ti??? pa trego njehere ?
sa per " mund zu zu halten" jam bere cupe e mire :p:p
pastaj pse sherr e qun ti kete ??ß apo e ke me perkedhelje
Ja erdha prape ketu ne kete pijetore ku gjen te gjitha llojet e pijeve dhe te gjitha llojet e zhurmave.
Sot qenka ftohte. E djele dhe mengjes.
Po marr nje kafe ekspres si fillim dhe po ze nje tavoline dyshe.
Ndoshta vjen dikush me gazeten e mengjesit ne dore dhe i hedh nje sy edhe une. Asnjehere nuk blej gazete dhe gjithmone lexoj vetem titujt...
.. hajde Briseid .... urdho Shvepsin edhe nji Xhin ( prej meje ) .....
__________________ - Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!
Glak sa galant je qe je gatuana ndonje gje te mire durrsake,se Elsaaa paska uri ,mua me mjfaton xheku thnx hahahaha jo paske shkrujt xhin,e mire flm ,s'eshte keq
__________________ - Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!
të shohim pak menynë ( çfar ka në frigorifer )
1 - djath
2 - vezë
3 - biftek
4 - verë ( të kuqe )
5 - ullinj
ok Elsaa dhe Brisi ............. për 15 minuta darka është gati !!!
jo për gjo .. po thot Agata se ... " vujn femrat shqiptare "