Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Moda dhe Estetika > Cfare Keni Veshur Sot??? Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 3.00.
Gjithsej 109 faqe: « E parë ... « 90 91 92 93 94 95 96 97 98 [99] 100 101 102 103 104 105 106 107 108 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

Une me breke sot, vape e madhe.

E di qe kam kete kinezken komshie dhe duhet te ruhem se thone jane si te egra keto kinezkat.

Turlli i di mire keto se ka nje aty ne lagje.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetr 07 Gusht 2009 06:28
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Iyua
Free Spirit

Regjistruar: 29/06/2005
Vendbanimi: .
Mesazhe: 1903

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Une me breke sot, vape e madhe.

E di qe kam kete kinezken komshie dhe duhet te ruhem se thone jane si te egra keto kinezkat.

Turlli i di mire keto se ka nje aty ne lagje.

Tani jam futur ne rrobat e mia te rehatshme. Se plasa gjithe diten ne maje te takave dhe kemishave pffff

Mesazh i vjetr 07 Gusht 2009 06:55
Iyua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Iyua Kliko këtu për të kontaktuar me Iyua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Iyua Shto Iyua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Iyua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SEXI
*BIZNESMENE*

Regjistruar: 09/09/2006
Vendbanimi: ISTANBUL
Mesazhe: 3939

Citim:
Po citoj ato që tha Talesofadream
Nje fustan lino te kuq , te gjere, me rripa , sandalle te bardha me rripa,  qe kombinohen me canten me te njejten ngjyre edhe ajo cope. Kurse syzet ( zi ) i kam kombinu me byzylykun e dores dhe fluturen e vockel qe me varet te varsja e holle rreth kycit te kembes lol..

Ndihem si flutur sot.

Bukur...

Dhe une pothuajse si ty...vetem se fustanin e kam te bardhe me te zeze me rripa,shapka te bardha,çante te zeze dhe byzylykun tek kemba me nje flutur e kam dhe une :p

Mesazh i vjetr 08 Gusht 2009 15:25
SEXI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SEXI Kliko këtu për të kontaktuar me SEXI (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të SEXI't! Kërko mesazhe të tjera nga: SEXI Shto SEXI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SEXI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

kanatjere e zeze ,minifund bojeqelli ,varse ,vathe ,byzylyk boje qielli shapka te zeza dhe cante e zeze me blu ...kshu si per plazh ....

Mesazh i vjetr 08 Gusht 2009 21:43
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

E sot jam veshur sexy.

Kshu me tha kinezka qe me mjes sa me pa. Khe (shet pordhe)

Mesazh i vjetr 08 Gusht 2009 22:38
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Petter
kazmolog

Regjistruar: 20/07/2009
Vendbanimi: New York
Mesazhe: 2058

Kostum, kemishe roze te hapur, kollare, kpuce..!

Mesazh i vjetr 09 Gusht 2009 00:26
Petter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Petter Kliko këtu për të kontaktuar me Petter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Petter Shto Petter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Petter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Citim:
Po citoj ato që tha Petter
Kostum, kemishe roze te hapur, kollare, kpuce..!

Petro, lere ca mjeker te keqen motra se do te ngaterrojne me kemishe roze.

Mesazh i vjetr 09 Gusht 2009 02:28
Petter
kazmolog

Regjistruar: 20/07/2009
Vendbanimi: New York
Mesazhe: 2058

E kem len shoku, e kam len dhe mjekren.. edhe nuk ngatrrohen jo, se duket kunxhi duket kunxhi :lol:

Mesazh i vjetr 09 Gusht 2009 02:42
Petter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Petter Kliko këtu për të kontaktuar me Petter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Petter Shto Petter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Petter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SEXI
*BIZNESMENE*

Regjistruar: 09/09/2006
Vendbanimi: ISTANBUL
Mesazhe: 3939

Pantallona trecerekshe te kuqe, kanatjere ngjyre pink (ku perpara ka nje te shkruajtur me te zeze Adventure) ,shapka + çante te zeze,vathe rrumburrak te medhenj te kuq...:p

Mesazh i vjetr 09 Gusht 2009 16:53
SEXI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SEXI Kliko këtu për të kontaktuar me SEXI (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të SEXI't! Kërko mesazhe të tjera nga: SEXI Shto SEXI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SEXI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Citim:
Po citoj ato që tha SEXI
Pantallona trecerekshe te kuqe, kanatjere ngjyre pink (ku perpara ka nje te shkruajtur me te zeze Adventure) ,shapka + çante te zeze,vathe rrumburrak te medhenj te kuq, buzet te luera me te kuq dhe me mollzat e faqeve...:p

Pse s'thua ti motra qe qenke magjype

Mesazh i vjetr 09 Gusht 2009 17:40
Ora tani: 02:29 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 109 faqe: « E parë ... « 90 91 92 93 94 95 96 97 98 [99] 100 101 102 103 104 105 106 107 108 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Moda dhe Estetika > Cfare Keni Veshur Sot???

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar