Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
Citim:Po citoj ato që tha al74 ai i ka llafet fshikull qafshaperzotin sme jane dukur asnjehere fshikull mua si shpjegohet booh
Citim:Po citoj ato që tha al74 ai i ka llafet fshikull qafshaperzotin
__________________ .
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
si Minushe erdha kemi te reja nga Libia al po festoni ju andej
Regjistruar: 29/04/2009 Vendbanimi: meran- It Mesazhe: 6675
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA si Minushe erdha kemi te reja nga Libia al po festoni ju andej po po sonte babysitter ...a kishim thon ti dorzojm kuleten grus
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA si Minushe erdha kemi te reja nga Libia al po festoni ju andej
Citim:Po citoj ato që tha al74 po po sonte babysitter ...a kishim thon ti dorzojm kuleten grus une per vete kam nxjerr burrat me festu vete po rri ne shtepi
Citim:Po citoj ato që tha al74 po po sonte babysitter ...a kishim thon ti dorzojm kuleten grus
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA une per vete kam nxjerr burrat me festu vete po rri ne shtepi e premte o sonde ? ahahaha me festu burrat ...ishalla nuk po t'vijn kofshe ne shpi
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA une per vete kam nxjerr burrat me festu vete po rri ne shtepi
al i kam dhene kalamonin me vete
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA al i kam dhene kalamonin me vete i njef burrat a i ke pa n'radio ..kemi nji solidaritet te papam n'disa ceshtje jetsore
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA al i kam dhene kalamonin me vete
sjam xhiloze M.C albiter legen me 10 lojtare Arsenal e rezultat 1-1 Gippsi ku me humbi ...
Regjistruar: 06/03/2008 Vendbanimi: Mesazhe: 5672
Hic menja qe kishte neshje .......... shit ......... p.s. nuk e kuptoj se si mund te punojne robt perdite nga 8 ore e kusur .................. llahtar eshte ............. .
ja e boni Barcelona po qe se shkon kshu me shtese roma po rrifet 2 me 0 ...gjynah arsenali hahahahah 11 metersh shit por car te shitme. 3 -1