Perendia
Perëndia s'ka fe!

Regjistruar: 13/04/2004
Vendbanimi: ©
Mesazhe: 328
|
Re: uhuhuuuu!?
Citim: Po citoj ato që tha spartacus
Perendia .Fakte interesante keto.Duhen marre parasysh.Megjithate po te them se cfare tha kongolezja rajs mbi venezuelen vetem dje ,
(ne jemi te pakenaqur qe ne venezuele ka nje lider te zgjedhur ne menyre demokratike ,por qe sillet ne menyre jo-liberale.)
pra shume normale si kritik ,nuk ke cfar pret me nga amerika ,askush nuk e pret ameriken qe te perqafoje reformat e Chavez-it duke marr parasysh qe ka sponsorizuar tre here revolucione per ta permbysur,por sic e shikon , ajo as nuk e ka akuzuar per komunist , as nuk e ka akuzuar per shkelje te medha te te drejtave te njeriut dhe as nuk ka thene qe ka ndonje te drejte te beje dicka per nje lider te zgjedhur ne menyre demokratike , ne fund te fundit Bushi eshte nje kriminel , por ai mbetet zgjedhja e popullit amrikan ,askush nuk mund ta kundershtoje kete fakt ,megjithese ne syte e 80% te botes ai eshte nje fashist dhe nje mongol i pakulturuar.Ajo nuk presupozoi mbi fatin e keq qe i ka rene popullit te venezueles , per faktin qe ishte nje zgjedhje teper demokratike ,tani ne fund te fundit ajo eshte demokracia , votat i takojne atij qe genjen me mire popullin.(ky eshte mendimi im kuptohet).prandaj po them une.hajt se shkruhemi prap.flm.
Mua nuk më pëlqen të më gënjejnë (prandaj s'dua të ketë zgjedhje të tilla), por nqs ty të pëlqen të të gënjejnë, është problemi yt kuptohet (pa keqkuptime).
Sa për Bushin, mendoj se, po të ishte në Venezuelë në vend të Chavezit, do ishte më i keq se Chavezi. Megjithatë sh.Chavez vuri bast (1 dollar) se kush do qëndrojë më tepër në pushtet, ai apo Bushi . Dmth që mendimi i tij është të mbajë pushtetin për shumë kohë, qoftë duke bërë luftë virtuale me ShBA-në, qoftë duke mbrojtur e financuar narko-ushtrinë e majtë kolumbiane (ELN), etj...
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|